228

Анонимен

преди 9 години

Пич Сорос е социалист а не демократ--------Пък Путин е космонавт

227

Петър

преди 9 години

До Хаха, 471Пич Сорос е социалист а не демократ. Виждам, че често се ползва нарицателното "***", но очевидно хората като теб, които го правят не са много наясно какво точно означава това. И още нещо руските интереси никога не са били интереси на България. Силно ме притесняват хора като теб, които яростно защитават руските интереси срещу интересите на България. Кой е продажника в този случай?!!!

226

Боби

преди 9 години

До 459Ето ви положението в УкрайнаСоциални и пенсии в донбас не се изплащат - Донбас мина на мултивалутна система за разплащане т.е. изхвърли гривнатасоциалки и пенсии в Украйна са орязани. Скоро няма да има безплатно медицинско обслужеване през пролетта цената на газ и петрол ще се повиши поне с 300%(по сегашни сметки). 250000 фирми фалирали. от 8 гривни за долар в момента са към 40 ... Потрошенко продължава да води война изсмукваща милярди всеки месец от Украйна...Как не се е разпаднала ..

225

Аз

преди 9 години

"Стратфор глобал интелиджънс" или "Информационно-разузнавателна компания "Стратфор" - вижте какви източници ползват и какво четете всъщност...

224

Боби

преди 9 години

До Хаха 471Сорри Путин както САЩ преди тях забраниха на собствените си територии фондацийки с чуждестранно участие.

223

Хаха

преди 9 години

Как се кандидатства за програмките на "демократичните" фондацийки, искам и аз парички, ще плюя по Путин, той е толкова лош дава оръжие на идил като до преди няколко месеца ги наричаше борци за свобода, дай ми парички сорос ще предам и майка си, ако трябва за каузата на "демокрацията". Ще затрия родината си в името на фондацийките, защото съм гаден мазен и с промит моЗък ***..

222

до 472

преди 9 години

Много лъжеш, МВФ-то одобри заем от 17,5 млрд долара ,но за съжаление на Яйценюк първият транш от 5,5 млрд. долара отива за погасяване на дългове към Запада и Русия. Обаче за да му дадат този заем той рязко оряза социалните разходи и вдигна всички възможни такси, данъци и услуги в пъти. Такова беше условието. Така че МВФ-то прецака Украйна, съвсем логично. Стигнеш ли до тях, вече и *** нямаш.

221

Анонимен

преди 9 години

Значи нали от известно време сороосидите приписват някакви думи на руско-съветския писател Алексей Толстой за Киевска Рус и Москва. Оказа се ,че това е популяризирано у нас от някакъв си Николай Флоров, за когото колкото и да търсих, не можах да разбера кой и какъв е. Едно обаче е ясно, че му плащат с долари. А този откъс е от руски писател Василий Шулгин-1878-1976г. Много спорна личност, украинец по произход, бил с Врангел, с Деникен , в емиграция, после се върнал в СССР, дори му издавали книг

220

Анонимен

преди 9 години

Днес някой другари от седерастията са прекалили с опиатите и алкохола.

219

Анонимен

преди 9 години

Путин е най великият политик в света.

218

Анонимен

преди 9 години

След провала на баснята за гражданска война в Украйна и провала на инспирираното от Москва всенародно въстание срещу киевската хунта, се разби на пух и прах и мита за близкия дефолт на Украйна широко рекламиран от Путин. Украйна получи 5 милиарда долара преди седмица и ще получи още 5 до края на годината, а през следващите 3 години ще получи още 30 милиарда, които вече са договорени. От тези събития и най-здравия човек на земята В.В.Путин получи удар.

217

набоков

преди 9 години

Би било глупаво да разсъждаваме за или против Путин, и добрите и лошите страни са му много, но те не могат да бълат причина за цветна революция или начало на конфликт. Който нападне Русия ще яде пердах, а България и българите нямат причина да го лравят или да участват в него. Въпросът е кой има изгода от военните действия, за България са само негативите.

216

Анонимен

преди 9 години

Има слабо звено в правителството на Русия. Медведев.

215

Анонимен

преди 9 години

Може ли Путин да оцелее ?Ще оцелее, както Березовски оцеля.

214

Спеца

преди 9 години

Тая госпожа гледа нещата от прозападна гледна точка , но руската и особено на народа на Русия оценка е съвсем друга !В бъдеще / на следващите избори/се очаква демократите на Обама и г-жа Клинтън да бъдат трайно издухани от властта в САЩ!Путин има право на още един мандат и той обезателно ще го използува за да утвърди новите тактики и стратегии в съвремения свят !Русия се събужда и изправя !Не забравяйте Ванга , която предрече че силна Русия ще е моралния съдник в бъдещия свят!А Стела Стоянова ?

213

Анонимен

преди 9 години

до 449То и руският народ ще му остане само "оная работа " за ядене, за кого по напред :)Като го гледам джуджето ,колко "работа " ще има ?

212

Анонимен

преди 9 години

Статията много добре описва сибирският манталитет на руснака :" С парче сланина и калашник в ръка можем нии превземем света! "Да , ама до кога така :)

211

до 441

преди 9 години

Кое не знаят, как се *** чужди мъдури ли ?Вие само това можете.

210

Анонимен

преди 9 години

Путин ще го има и Русия ще я има но за седерастията не съм сигурен. Дрога , спин за тях животът е кратък.

209

Жеко

преди 9 години

Целия неистов западен вой срещу Путин и Русия, е за ресурсите и.Просто не стана да я окрадат и "демократизират", това е.Добре беше тръгнало при Горби, но им се объркаха сметките, затова вият сега.А дори и те самите виждат че ръководител от ранга на Путин, англосаксонците нямат, в момента не, може да са имали, но го нямат в момента, но няма никога да си го признаят.