86

Анонимен

преди 9 години

До АнонименКои са "вашите"служби?

85

Блядко

преди 9 години

Те руските военни разработки все не отстъпват, все нямат аналог в света пък като трябва да действат се вижда, че *** за зеле от тях не става.От Виетнам до Ирак се видя, че в директни сблъсъщи руската техника няма шанс срещу американската, а срещу НАТО като цяло трагедията ще е пълна.Еврофайтъра ще направи тоя умрял Су35 за смях.

84

Анонимен

преди 9 години

До АнонименМечка мучи ли, бе, неграмотнико!

83

Анонимен

преди 9 години

До Блядко до БраткоВземи разгледай в НЕТА новат Волга,Лада и тогава ми говори че нищо не могат да пройзведът руснаците!А сигурно щото са назад с технологиите за това и американците си истрелват спътниците с руски двигатели и летят със Съюз в космоса!Бре че са изостанали руснаците,ако е така значи САЩ са в каменната ера!

82

Анонимен

преди 9 години

В АРТИКА!ВИЕ ПЪПЧИВИ СПИСВАЧИ НА САЙТА ХОДИЛИ ЛИ СТЕ НА УЧИЛИЩЕ?МАЙ СТЕ ЗА АРТИКА ВИЕ...

81

Анонимен

преди 9 години

Голям шум, голяма паника....А ученията в Прибалтика на НАТО и закараните там над 7 000 юнака и 350 бойни машини?Всеки дрънка с оръжието което има. Ние дрънкаме с големите си усти.Това ни остана.

80

Анонимен

преди 9 години

Прекалява се малко по темата колко са бедни руснаците.Чакаме ги по морето като манна небесна едва ли не.Изкупили са ни черноморието ,цели квартали и селища са изцяло руски така че, тази пропаганда е малко куха.При все това са 142 милиона и няма как всички да са богати. За сравнение у нас сме 3 милиона работещи просяци и още толкиова мизерстващи пенсионери и деца.

79

Анонимен

преди 9 години

Който си мисли че Русия изостава във военно отношение от САЩ означава че е пълен *** и си няма елементарна военна култура!Напротив дори и в много неща като ПРО,балестични ракети,тотално превъзхождат САЩ!ЗА справкипоследната ядрена американска ракета е пройзведена през 1991 година,до като в Русия новите ракети постъпват буквално всеки дневно!

78

Боби

преди 9 години

До Анонимен 130Малко си назад с инфото 6 прототипа са 2 за начални изпитания които вече си свършиха работата и 4 напълно окомплектувани. Даже един от четворката претърпя пожар на стоянката за зареждане. Останалите стрелят при всеки полет на полигоните за Т-50 са разработени Р-74 ИЧ ракета с векторен двигател(40км). Р-77(100км) и Р-77П(правопоточен двигател над 100км) всичките тип среляй и забрави Р-38 модулна ракета Х-58 антирадарна Х-31 Антирадар и анти кораб Х-35 лека анти кораб, упр. бомби

77

Блядко до Братко

преди 9 години

До Блядко. Много си назад във военните иновации. Виж самолет Т-50. Братушките имат самолети и въобще всякаква военна техника, които се пазят в тайнаПич, тия работи за супер секретните разработки на руснаците и аз ги вярвах докато бях в 11-ти , 12-ти клас.Земи се събуди.Тия не могат да произведат автомобил, смартфон и телевизор ти за някакви секретни технологии ми разправяш.Рашките са гола вода и кал в ушите.Въпрос на време е Руската федерация да се разпадне.От това ние само ще спечелим!

76

Анонимен

преди 9 години

До Блядко 125:Руският СУ-35,по квалификация 4++ поколение,който е на въоръжение в Русия,по тактико технически данни не отстъпва на американският си аналог пето поколение!Тоест де факто СУ-35 си е самолет пето поколение,а новият им ПАК ФА по предварителна информация превъзхожда почти по всички показатели американският F 32!

75

Анонимен

преди 9 години

До БобиТ-50 е все още само проект, реално са произведени 5 прототипа, от които 2 са за наземни изпитания, колко ще е добър времето ще покаже, иначе за авиацията далеч по-важно е не с какви самолети е въоръжена, а опита на летците, в това отношение руската армия доста отстъпва, например за 2012 година руските летци са летяли средно по 40-45 часа, немските над 300 часа, американците близо 400 часа

74

Православен славянин

преди 9 години

Браво. Но не само да ги проверява, но и да ги изпрати на юг - да изгонят от Югоизточна Европа еврогейската англосаксонска пасмина. България - за винаги част от Русия.

73

Анонимен

преди 9 години

Нека рашките си харчат петродоларите за железа. Като ракетата Булава и безаналоговия им изтребител. Но като дойде време за ядене да не се усетят че са заобиколени само от ръждясала ламарина. И пак да обвинят световната конспирация за скоропостижната катастрофа на кривата им ракета.

72

Блядко

преди 9 години

Абе Боби ти съвсем се размечта бе?Де го тоя Т-50?Та той още прави първи стъпки докато американеца е на въоръжение отдавна.Докато види производство имаш ли идея къде ще са американските разработки?

71

Боби

преди 9 години

До Анонимен 119Айдеее пак плямпане без да се знае ама нищо по темата.Ф-22 има възможност в СТЕЛТ режим да носи 8 ракети 2 Сайдундет Х и 6 Амраам последните с обсег до 100км(или ако е по наземни цели 4 умни бомби с калибър 250кг)Т-50 има 2 радара втория в метровия диапазаон при който Ф-22 се открива като стой та гледай. Има 4 бомбоотсека с 2 р-74 ракети ИЧ насочване и комбинация от ракети р-77(100км обсег) Р-77(правопоточен двигател над 100км обсег) и бомби до 6 тона. Обсег с 1000км повече от

70

Анонимен

преди 9 години

Преди малко започна срещата между В.Путин и държавния глава на Киргизия - Атамбаев. Е, сороси, лаете ли по английски?

69

Анонимен

преди 9 години

Руснаците са голи...но въоръжени! Заедно с великата армия на С.Корея ще победят мръсният капиталистически Запад! Вставай страна огромнаяяяяяяяяя!

68

Анонимен

преди 9 години

Тия в Кремъл умеят да крадат собствения си народ и да плашат гаргите с оръжията си .

67

Из США

преди 9 години

Тук в америка ни е страх от русия , щото за тях човешкия живот е нищо. С лекота затриват милиомни само в името на някаква идея. Ама умрелия и близките му какво го греят идеите. ей това се питам аз.