90

gio

преди 9 години

ако някой си мисли, че в тези продукти има нещо друго освен химия се лъже.Според мен Руснаците са се насочили в правилната посока, но и по целия свят трябва да се вземат мерки срещу този тип храни.

89

Анонимен

преди 9 години

Чудех се как ВАТО ще обърне НАТО, но ето че слабите места на НАТО са намерени, Макдоналдс и Кока Кола. Един изненадващ удар върху този авангард на НАТО и ВАТО става господар на света.

88

УМЕРЕН СЕКСИСТ

преди 9 години

Храни и напитки, които не желая, да допускам. До себе си!

87

Анонимен

преди 9 години

И въпреки това Русия е на 123-то място в класацията за средна продължителност на живота (мъже и жени) и на 135-то място (мъже).

86

Анонимен

преди 9 години

Да ги забранят като вредни за здравето и да ги изгонят от Русия!

85

ха-ха

преди 9 години

до 140 А бе ти като хидиш в италянски ресторант пица с кремвирши да си виждал? Или в китайския "боб с наденица по китайски" каква национана кухня те гони? И на Мадведев тва ли му е работата? "Всичко мара втасала" какво вика народа :)

84

Анонимен

преди 9 години

70 процента от храната, продавана в американските супермаркети, е модифицирана генетично. В европейската супермаркети ГМО практически няма, а малкото производители, които използват модификации са длъжни да информират за тях на етикетите. Правителството на САЩ очаква промени в Европа в тази област, разбира се надолу - във вреда на хората.

83

Прости руснаци

преди 9 години

То бива бива простотия ,ама руснаците счупиха ***.

82

Шаран -БГ

преди 9 години

Макдоналдс може и да приготвят много вкусни кулинарни съблазни, но никъде по света не се съобразяват с националнята кухня на природонаселението и с местните продукти, начини на хранене и традиции в това Медведев е прав и не обвинява , а казва истината! Но" истината ражда омраза" са казали древните.Намеси ли се и политиката или политическите пристрастия става отвратително.!!

81

Анонимен

преди 9 години

Няма какво да ни промивате мозъка. Продуктите на американските вериги сами работят срещу тях. На първо време болки в корема и гадене.

80

Я Русский

преди 9 години

До Дед Петр Е, да! Сега аз изядох една чиния на кнедли, измити с две бутилки водка, взе балалайка, впрегнати мечка в шейна и отиде да работи. Мога да закъснея - много мечки са разведени, включете в града!

79

Анонимен

преди 9 години

McDonald's имали агресивен маркетинг" ?!?Самагона и извънземните ! Защо ги учите тия *** , оставете ги, *** си знае Квас .

78

Дядо Петър

преди 9 години

Никой не ви пречи да си ядете пелмените и да ги заливате с водка.Така още повече ще затъпеете.Защото *** народ се управлява най-лесно. Особено като се държи беден.

77

Я Русский

преди 9 години

"Министър-председателят на Полша Ewa Kopacz строго призова министрите си да не говорим за кризата в украинската икономика, а не да се критикува проблемите си.". Това не е демократично да обсъдят Украйна! Нека обсъдим Русия. Така че е разпоредил Great Тъмния Лорд!

76

Анонимен

преди 9 години

*** ще ви измисли нови продукти, махнете ги тези хамериканци.Яжте попара с чай и сандвич партенка с оръжейна смазка.

75

Я Русский

преди 9 години

Според amerblogodrom сайт Above Top Secret:"Според докладите, на капитана на кораба за инцидента, те бяха възмутени руски арогантност. В резултат на това на екипажа опит психологически стрес." Отново всички dirtied памперси?

74

Я Русский

преди 9 години

Според TVN24.pl позовавайки информационен портал Sputniknews, руснаците използват кораби на НАТО, разположени на брега на Черно море, тъй като целта на своите тренировки. Су-30 и Су-24 бомбардировачи, които са базирани в Крим, 03 март, симулацията проведоха акция срещу американския крайцер USS Виксбърг и турската фрегата Тургут Рейс.

73

Анонимен

преди 9 години

В САЩ един бик мак и Кока-Кола са по 99 цента. В същото време една минерална вода е 3-4 долара. Представете си какво ядете.

72

Анонимен

преди 9 години

Как може да има още загубеняци, които да ядат и пият тези химични уравнения ?! После ще си търсят здравето.

71

Я Русский

преди 9 години

"И ако не искате Макдоналдс и Coca-Cola да подкрепи санкциите на Обама и да ни отърве от вашите продукти Те ще бъдат верни на принципите, а ние - са по-здрави," - пише Пушков в Twitter.