335

Анонимен

преди 9 години

Според мен Путин няма изгода от това да поръчва подобни убийства. Подкрепата, която получава от руския народ е достатъчно голяма, рейтингът му е изключително висок, за какво му е да прави такова нещо? Според мен някой точно това цели, да очисти такъв като Немцов и хората да си помислят, че Путин стои зад убийството.... чиста проба манипулация.. да ама не..

334

читател

преди 9 години

Фюрерите не търпят конкуренция.

333

Анонимен

преди 9 години

Аман от сакати *** смешни,смешни са и опорните ви точки,господа шизофреници на надник.Същия , който уби Немцов,е същия,който уби Политковская,която разкри за зверствата в Грозни.В смешна комунистическа "империя" нямаш право на глас,който е недоволен свършва като Немцов!

332

Анонимен

преди 9 години

То и за Боинга казаха, че руснаците са го свалили над Украйна, ама къде са доказателствата!?

331

SS

преди 9 години

""Лидерът на руската опозиционна партия "Яблоко" Сергей Митрохин призова президентът Путин лично да поеме контрола върху разследването на убийството на Борис Немцов, предаде ТАСС. Това "чудовищно престъпление" е свързано с политическата му дейност. Това е предизвикателство не само към опозицията, но и към ръководството на страната, заяви Митрохин." - това е най-логичното в случая - доказателствата, че Кремъл стои зад покушението, не трябва да виждат бял свят

330

Анонимен

преди 9 години

"Да ви е...а и комунистите".Пауло Куелю

329

Калитко

преди 9 години

Светът без Русия.

328

карина

преди 9 години

До АтанасТова е истината !

327

Анонимен

преди 9 години

когато в донбас гинат жени ,деца,старци немцов защитава западната-сащ политика може някои бежанец от донбас които е загубил деца,жена да го е растрелял.Хората си защитават нацията и се отърват от предателите как в сърбия разтреляха джинжич 80% от руснаците мразят предателите които искат разрушаване на русия такива са каспаров,навални,ехо москва,навални и други предатели

326

Берлин

преди 9 години

Руският опозиционер Немцов е застрелян пред Кремъл, само няколко часа след интервю, в което критикува Путин. И някакви хора пишат тук, че Обама го е убил. Абе, хора, много се надявам да сте платени ***! Не вярвам, че някой може да напише подобно нещо сериозно. Най-вероятно, ако утре излезем от НАТО и ушанките нахлуят, и започнат да изнасилват българки, ще пишете, че нашите правят любов с тях. :(((

325

карина

преди 9 години

Целта е постигната - извършителите са искали да се мисли, че именно Путин стои зад този акт. Като чета написаното тази цел май е постигната. Манипулаторите успяват винаги там, където има податливи на манипулиране.

324

Анонимен

преди 9 години

Така се "борят" с опозицията в Русия. Путин е убиец равен на Сталин, Хитлер и други подобни гадове. Путин е *** и се надявам много скоро Руснаците сами да го свалят, тъй като той ги води към мизерия и жертви.... Такъв престъпник спрямо собствения си народ, Украинския народ и колко ли други народи включително нашия, заслужава мъчения няколко години и после публичен линч!.

323

анонимен

преди 9 години

Егати заглавието напишете точно колко са крачките 5,10 или повече а може да е и на праговете на кремъл егати *** заглавие .

322

Брaнник

преди 9 години

Фaкти:Половин чaс след кaто е обвинил официaлно путин и престъпниците му зa войнaтa в Укрaйнa в интервю Немцов е рaзтрелян подобно нa Политковскaя от кремълските убийци! Куршум зa престъпниците любянкa и босa им путин!

321

Членска карта №7

преди 9 години

Разбира се, че на първо място стои въпросът кой има полза от това... Ако не се спираме единствено на бизнес партньорите на Боря, можем да продължим към Новинский булевард 21!

320

бг.бг

преди 9 години

Трябва да помним, че сред нас живеят физически убийци, мародери и техните неразкаяли се потомци, израсли в плячкосани домове на жестоко убити българи. Комунистите са хора, с които нямаме нищо общо, хора, с които сме от различен биологичен вид.

319

Анонимен

преди 9 години

Демокрация НИКОГА е нямало в Русия, двама трима човека си менкат постове иначе имат парламент и кметове.

318

анонимен

преди 9 години

Аз мисля,че по голяма полза от убииството на Немцов имат противниците на Путин в момента в Русия той има много шолям% доверие и няма полза и потребност от това убийство.За мен това си е работа на опозицията те там те тъпърва ще се делят и кой да е по по най опозиционер.Лека му пръст на Немцов но той вече беше бита карта от обкръжението на Елцин.

317

Анонимен

преди 9 години

Историята е показала че всички диктатори ги застига лош край! И Путин няма да се размине!

316

Марин

преди 9 години

И какво от това?