21

ех...

преди 9 години

Човек,известен с това,че прокара специален закон Ванко 1 и популярен из България като "сестра Галева" ,стремейки се да плюе и обругава президентската институция,е меко казано цинично и гнусно да се прави на загрижена за народа,че я видеяхме до преди половин година като беше на власт.Ама празните чугунени кратуни са така-демонстрират просташко поведение, купуват дипломи и плащат да ги отразяват!

20

Bit

преди 9 години

Остава само да й сложат едно балонче, като на комиксите и вътре да пише "Квиииик" или "Груууух, грууух". Не се сдържах, сори.

19

АЗ

преди 9 години

Скрийте я тази зъбла,че плаши хората

18

Жоро

преди 9 години

До сжКак пък сложи "Плевнелиев" и "мъжкар" в едно изречение, в което мъжкаря, не е набол *** на шиша?!?

17

бай Тъпчо

преди 9 години

Ееее убава булка бе-слънце не видела и морна вода не пила,пък и зъби убави наредила та да рупа като кон,то сигур с млеко от магарица си мий лицето та толкоз го опънала ама ако и свърши млекото да доде надои от мойто магаре та още по-убава да стане.Та вика оплакала са на президентат-ами то се едно на арменскиат поп са оплакала,та колкоз той ша я чуй и нашият президент толкоз та даже и по-малко ама що са пъне толкоз туй нящо бе,то и те да беха първи на софрата и пак щеха сторят същото ама не са бе

16

до 21

преди 9 години

А реформи,кога чукундуре???С тази корупция и заем 10000 трилиона да изтеглим пак нищо няма да направите,нехранимайковци

15

Стършел

преди 9 години

Манолова, приблизително 7 000 000 българи /според последното преброяване/ по 10 000 лв. които трябвало да плати всеки от нас, както ти твърдиш, прави 70 милярда лева, а дебата Ви е за 16 милярда! Това си е проста аритметика и от това ли нищо не разбираш?

14

Анонимен

преди 9 години

Не може да седиш в парламента да взимаш 5-6000 лева заплата и когато има проблем за решаване като в случая с намирането на пари да казваш само "аз съм против".Предложи отнякаде другаде да се намерят тези пари.

13

анонимен

преди 9 години

До Анонимен ЗАЩО---НА МЕНЕ МИ СЕ ВДИГА КАТО Я ВИДЯ

12

Анонимен

преди 9 години

Красавица.

11

Анонимен

преди 9 години

Той един президент...НЕЗАВИСИМ МЪЖ ! ...

10

ае

преди 9 години

БСП като е против вземането на дълга да каже откъде другаде да се вземат тези пари.

9

Мая

преди 9 години

Мая се подмокри, а може и да се оака от зор да се напъва. Не успя с нейната пропаганда. То не бяха усилия, то не бяха напъни, но не успя. Това да ни ти е Костибродската афера. А сега иска ВЕТО от президента. Кой изобщо гласува за нея, някой бабички и дядовци, който си мислят, че е внучка на Маркс и Енгелс.

8

сж

преди 9 години

Плевнята да се съгласи на вето само при условие, че Мая Общата се съгласи на а.нален гангбанг, а А.Найденов да гледа!!! В мутрата е страшна, ама в дирника я бива, Плевнята ще я плющи мъжката

7

Дедо Благ оев

преди 9 години

БСП е умряло куче в политиката. До там го докара еврогейската му оправа.

6

ГЕРБ за България!

преди 9 години

Обърнете се към КС, арменският поп, Папата, Буда, Алах, Христос, зелените човечета, Сталин, Ленин!

5

Анонимен

преди 9 години

Този парламент си е голямо риалити шоу и професионален цирк. Управляващи и опозиция в разигран сюжет за дълг. Накрая и двете 'непримирими' страни на едно и същ политическо съсловие ще пият и ядат заедно.

4

Анонимен

преди 9 години

тея пък ако си мислят, че конституционния съд има право на мнение ли хахахах, дали има някой в тази страна, който да вярва, че в БГ има конституционен съд.

3

Наивен

преди 9 години

ха ха ха ха ха ха ха гЕЧЕВ БИЛ категоричен.!!!!пълен смех са тия от БСП-то

2

Уфф!

преди 9 години

Майче ква е тая снимка ***? Само двата вампирски зъба ти липсват!