152

Анонимен

преди 9 години

UGNA DOBRUDGA,BESARABIA,GRANIZATA S TURZIA PO SREDATA NA DARDANELITE,BELOMORSKA TRAKIA,ZIALAMAKEDONIA,ZEMITENA ZAPAD S GRAD NISH---DA PIEM ZA VELIKA BALGARIA

151

Пу Тя

преди 9 години

Дадох им урок по турбо о*иране - преди година и нещо руснаците взимаха по ?1000 а днес по ?300 и нещо. Ама кат ми са грабят чужди територии, какво да правя?

150

Окови

преди 9 години

Путин е един комплексиран монголоид, с мания за величие защото се срамува от произхода си. Ако беше Българин, Русия щеше да е Райско кътче!

149

до 191

преди 9 години

Още по зле ако не си гласувал или живееш в чужбина , тогава нямаш право да съдиш.

148

Анти

преди 9 години

Порошенко може да постигне целите си с:1. Пълна мобилизация2. Атака по всички фронтове и заливане с огън и жупел на всичко което мърда в завзетите от Москва територии3. С въздушни атаки спиране и унищожаване от въздуха на всички "помощи" пристигащи от страна на Русия4. Спиране на ток, вода и т.н. за отнетите територии5. Ако е нужно - използване на химическо и биологическо оръжие"Целта оправдава средствата" (Николо Макиавели)"Гнидите стават въшки" (ген. Джордж Патън)Сега са му паднали.

147

Анонимен

преди 9 години

Норвежеца Тур Хейредал , е прекосил Тихия океан,на сал - с балсамови трупи.

146

стига ваааааа

преди 9 години

Путин ползва тактиката на Чингис Хан, т.е. толкова му е мозъка на човечето. То горкото е изостало няколко века и си мисли, че колкото повече земя заграби толкова по добре.

145

Дон Пепино

преди 9 години

Порошенко не ми изглежда добре. Има един измъчен вид, като на осъден на смърт затворник ....

144

Анонимен

преди 9 години

До НаблюдаващНаблюдаваш и нищо не виждаш. Държавата на Путин освен оръжие дъруго няма. На гол тумбак, чифте пищови-те това е.

143

стига вааааа

преди 9 години

Знам чи за тва ви плащат ама да сравнявате Русия със САЩ, *** си троловете *** си чудото.

142

Анонимен

преди 9 години

До 188Не знам ти какво си избирал, ама аз тези продажници не съм ги избирал, както и голямата част от народа. При 40% пред урните (включително платените *** гласове) и 20% от тях гласували за тези дето управляват, не приемам довода, че ние сме ги избрали.

141

до 186

преди 9 години

Те, не са "демократи" а обикновенни п.....сти.

140

Наблюдаващ

преди 9 години

Ако Путин и Русия бяха "агресивни" и "зли" само колкото Обама и САЩ, Европа отдавна щеше да е пламнала, Украйна да е отарашена, а всички бивши соц-държави да са очукани като от градушка. ЕС и САЩ, разбира се щяха да си зяпат от страни насъсквайки горките пинчери срещу Мечката.Две гънки на мозъка стигат, за да го проумее човек. Ама не, понеже сме верни ***, ще си правим мозъчни нагревки с глупостите на западните медии...

139

до 186

преди 9 години

Това дава ли ти повод да предаваш България на чужди интереси ? Продали България..кой ги избра тези които я продадоха...НИЕ !!

138

Анонимен

преди 9 години

От куде да има лудуте в русия си избиха интелигенцията

137

Анонимен

преди 9 години

От глад и студ сте загубили разум. Какво обсъждате световните дела, като собственият ви дом е стден, и хладилника празен? Един пирон не можете да заковете, а говорите за политика и икономика.

136

Анонимен

преди 9 години

източната част според *** западала , а западната част , където няма индустрия , тогава процъфтява с мечтите си за светлото комунистическо вече капиталистическо бъдеще . Ще чакат 25 години и след това не се знае , да ни питат нас .

135

Анонимен

преди 9 години

...че в русия няма медицина е ясно,но сега вече се знае че няма и псиатриу...

134

Анонимен

преди 9 години

Украйна и Русия са недоразвиити държави. БГ не е държава.

133

Анонимен

преди 9 години

***, *** , ЧЕБУРАШКА по точен образ на предатели и *** у нас няма