99

Анонимен

преди 9 години

в затвора има безплатно спане,храна,електричество,здравно обслужване,сигурност , работа. като искате социализъм - там е вашата мечта. а и любовта е безплатна.

98

Анонимен

преди 9 години

Демос означава народ, основополагащият тезис на демокрацията е равенство пред закона. Така че социалистите-демократи ще съставят новата политическа и икономическа класа.

97

пенко

преди 9 години

Представяте ли си човек на панетата Земя ,роден и живял в умерения климат, с главни критерии за " стандарт"и живот - банани и Кока-кола !!! В онези времена китайци и индийци /днес много икономикарски/ имаха автомобили като "Москвич""Лада" "Волга" и "Швайнербант",но тогава имаше 7,8,9 мил. щастливи хора /щастливи помежду си/ , а днес жалка *** с чл. "Частната собственост е неприкосновенна" какво предлагате на 6 мил.- ОБЩЕСТВО НА ГОСПОДАРИ -СЛУГИ. И... РОБИ !!! ПО ЕВРЕЙСКИ ДИКТАТ !!! ЛЛЕЕЛЛЕЕ !

96

Анонимен

преди 9 години

Одисейчо, мислите ти се въртят хаотично в главата. Ясно е че старата левица не може да даде идеологията на бъдещето, но ясно е и че десните си залязват, няма да ти казвам по какви причини, чети повечко литература и ще разбереш. Ще се появят нови , млади "социалисти-демократи", наричам ги така защото платформата им ще е социална, т.е. в полза на общността, а не малцинството, а демос означаваВиж какво стана вчера в Испания и изгледай един филм на канадски академици "Неолиберализма руши демокрацият

95

Лаврентий

преди 9 години

Пак ще има 9ти , *** *** продажна ! Много ви се иска да си останете милиярдери а народа да гладува , да ама не ! Народен съд ще има !

94

Анонимен

преди 9 години

до 120 аз не искам да работя и за твоята заплата

93

Анонимен

преди 9 години

Като е тръгнал да почита мъртвите, да ходи в гробищата да почете и жертвите на "демокрацията". Те са си тръгнали от този свят тихо и скромно, без държавни почести и помпозни венци, без да съжаляват , а отвратени и омерзени от прехвалената Ваша "демокрация".

92

gentatco

преди 9 години

А ти до вчера какъв беше бе ***???

91

Анонимен

преди 9 години

как в музея? те трябва да са в затвора и в гробищата. музеите са за български културни ценности.

90

АНТИ

преди 9 години

Днешните крадци ген.Пиночет ги слагаше в дълбоки дупки далече от цивилизацията!

89

Анонимен

преди 9 години

Ами Одисейчо сега пък наблюдаваш агонията на капитализма, айде у десно ...

88

Ленинист

преди 9 години

А жертвите на прехода защо никой не споменава,?

87

Българин

преди 9 години

Ега ти наглецът.С какви очи бе бивш комсомолски секретарю ходиш на такива сбирки ,с какви очи поглеждаш наистина пострадалите от такива като теб хора.Та нали партийните и комсомолски секретари решаваха съдбите на обикновените хора? Ти нямаш право да бъдеш с тези хора.Ти ,както казват в Сливен си срам за нацията.

86

Анонимен

преди 9 години

Роска, всички знаем какви хора ставаха комсомолски секретари навремето...

85

Анонимен

преди 9 години

На всички сладурани пубери,коитоплюят сега в захласт годините след1944год.,без значение какъв строй еимало тогава ще им кажа:-тогава се строеше България-тогава се създадоха условия да серодят "сегашните демократи" коитои в момента ни управляват,защото хората в България имаха бъдеще,ЦЕЛ,работа и затова създаваха деца-най-малкото,което сега е бич,момченца тогава НЯМАШЕ наводнения,защото всеки СИ ВЪРШЕШЕ ОТГОВОРНОработата и това се отнася за всички,в цялата страна,а днес не е така!

84

Топол

преди 9 години

ОдиСерко 1Говориш глупости и си личи че си набор 90+. Не знам само кой ти изшлайфа така мозъка, медиите ли или новата образователна система. Преди 1989 имахме фабрики, болници и специалисти и не беше необходимо болните да ходят на запад да им дерат кожите. Заводите ни за текстил 1988 година бяха с чисто нови компютъризирани машини от германия. Лично съм бил в Лиляна димитрова и др. Заводи.

83

историк

преди 9 години

Роска какво да пишем за тебе в учебниците, къде си бил на 10-ти ноември?

82

АНОНИМЕН

преди 9 години

НА ВНИМАНИЕТО НА 102?СЛЕД ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА БЪЛГАРИЯ ЗА 20 ГОДИНИ ИМАШЕ РАБОТЕЩА ИКОНОМИКА,ИМАШЕ ИЗГРАДЕНИ ФАБРИКИ И ЗАВОДИ,РАЗВИТО ЗЕМЕДЕЛИЕ,А СЕГА КЪДЕ Е ТОВА???ТАЗИ ДЕМОКРАЦИЯ И ТЕЗИ УПРАВЛЯВАЩИ ГО РАЗРУШИХА И ЗАСТАВИХА НА КОЛЕНЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ДА ЖИВЕЕ В МИЗЕРИЯ!!!!ТОВА КОЕТО ПИШЕТЕ НЕ Е ВЯРНО,ПРЕЗ ВРЕМЕТО НА ФЕРДИНАНД СА СЕ ВОДИЛИ БЕЗМИСЛЕНИ ВОЙНИ И ТОЗИ СЪЩИЯТ Е ДОВЕЛ БЪЛГАРИЯ ДО ДВЕ НАЦИОНАЛНИ КАТАСРОФИ И БЪЛГАРИЯ Е БИЛА БЕДНА КАТО ЦЪРКОВНА МИШКА,ВИЖТЕ СЕЛАТА НИ КАКВИ СА БИЛИ.

81

Кирилов

преди 9 години

Г-да фашисти и бивши върли комунисти хвърлете комунистическите си дипломи и вървете да копаете на село.

80

Анонимен

преди 9 години

В музей се слагат нещата, с които се гордееш, явно комсомолския секретар се гордее с миналото си, щом настоява.