77

Анонимен

преди 9 години

Санирането ще вдигне данъчната оценка и съответно данък сгради, като Добрев даде пример, че ако сега се плащат 80-90 лв. след ремонта данъкът ще е 100-120 лв. ЕТО ГО СИРЕНЦЕТО В КАПАНЧЕТО...КОГАТО КАЗВАМ ЧЕ БЕЗПЛАТЕНОТО СИРЕНЦЕ Е САМО В КАПАНЧЕТО МНОГО ХОРА СЕ ХИЛЯТ.

76

Анонимен

преди 9 години

А ЗАЩО НЕ ДОЙДАТ ДА МИ САНИРАТ КЪЩАТА? ИЛИ В КЪЩАТА НЕ СЕ ХАРЧИ ТОК ДЪРВА ВЪГЛИЩА? ЗНАЧИ ЗА ПАНЕЛКИТЕ МОЖЕ А ЗА КЪЩИТЕ НЕ? А УЛОВКАТА КЪДЕ Е В ТОВА УЖ БЕЗПЛАТНО САНИРАНЕ ЗНАЕТЕ ЛИ? ЩЕ Я РАЗБЕРЕТЕ АМА МАЛКО ПО КЪСНИЧКО. САМО ПОСЛЕ ДА НЕ КАЖЕТЕ ЧЕ НЕ СТЕ ЗНАЕ ЛИ?

75

Анонимен

преди 9 години

И тоя се е нахъсал за лапане на пари.Като толкова милеете за хората,защо този милиард на който се точите не го налеете в НЕК и намалите сметките на хората?Така всички ще бъдат доволни.И какво като санирате жилищата на някои хора като от 1.07.пак ще вдигате цените на тока.Никаква полза.Пак ще плащат същата цена,дори и по-висока.Демагогия,подплатена с тлъсти комисиони.Това е истината.

74

българите

преди 9 години

не саниране , а разрушаване на комплексите е необходимо. Хората там живеят като сардини в консервена кутия, Назад към природата , къщата с двор , дървета ,трева и цветя.Нашите дядовци и баби живееха в керпичени къщи и живяха до 90 години, нашите родители в София доживяха до 60 , колко ще живееме ние? А нашите деца?

73

chochi

преди 9 години

Санирането е вредно за здравето! Това означава херметизиране на жилищата, дори и при отворени прозорци въздухообмена не е същият. Аз не желая да живея в консервна кутия, който иска - моля!

72

petko13

преди 9 години

Програмата за саниране е първата крачка към намаляване на броя на собствениците на жилища, едно отдавнашно изискване на МВФ!

71

Анонимен

преди 9 години

1/4 от домакинствата в Бг живеят в панелни апартаменти, та искам да попитам, с какво тая 1/4 са по-добри, та трябва останалите 3/4 да им плащаме рахатлъка ? и още нещо, най-важното според мен, може да сте сигурни че ако в тези панелки направите безплатно саниране, всичко ще бъде поломено и омазано точно след 2 години, просто в тия комплекси живеят такъв тип хора, те и сега ги мързи да си изметат стълбите и да си почистят входовете, мързи ги дори да си изхвърлят буклука в контейнера, така че ....

70

Анонимен

преди 9 години

Ми щото не става с един полицай бе селски. От данъците на 100 къщи не могат и на охранителна фирма да платят да ви пази, от къде на къде ние в копторите ще олащаме на полицая ви че да можете да се наричате гордо селяни, да спорите къде е по-чист въздуха и да учите децата че образование не им трябва?!

69

Анонимен

преди 9 години

"Пограмата за саниране ще се случи и тогава хората ще видят как се променя държавата ни"Държавата ще се промени, когато хората видят, че депутатите да са 120, субсидиите за партиите станат по 2 лева за действителна бюлетина, луксозните автомобили заменени с онези дето се сглобяват у нас,безотчетните пари на депутатите се поставят под контрол и се обложат с данъци...........................

68

Анонимен

преди 9 години

1 млрд за комплексарите в комплексите, ашкулсум бе баце, а по селата немате пари и за щат на 1 полицай да пази хората от набезите на *** човечета

67

Анонимен

преди 9 години

Анализатор:Защото 200 собственика не могат да бъдат физическо лице, прави се по закон. Това е целта, а ти ако търсиш под вола теле там можеш друго да намериш...

66

vesko02

преди 9 години

Колата ми е стара и цапа въздуха,що ми не купите нова по екологична?Същото е

65

Анонимен

преди 9 години

ДО77 А аз искам да питам защо с парите от моите данъци ще връщаме заема , с който изплатиха депозитите от КТБ.....и ТЪЙ КАТО МИ СЕ СТРУвА ЧЕ СИ ОТ "ГОЛЯМОТО ДОБРО УТРО "сигурно си един от тях

64

Анонимен

преди 9 години

Това е дискриминациоонно и незаконно, с каво живеещия в панелен апартамент е повече от живеещия в къща или малка тухлена кооперация ? повече данъци ли плаща ? с какво ?

63

Анонимен

преди 9 години

Влюбен Гербер по-*** начин на мислене не бях срещал. Да си жив и здрав но заради такива като тебе няма развитие

62

ер

преди 9 години

Листи на чакащите за операция и специалист по 6 месеца и саниране за ограбване на народа. Това е кабинетът 2. Честито, геноцидът продължава....

61

49

преди 9 години

няма смисъл повече

60

влюбен гербер

преди 9 години

Не виждам никаква основателна причина да се "санират " само панелните блокова с над 36 броя апартаменти-къде има такива-само в по-големите градове-които традиционно гласуват за ГЕРБ.Освен еднократната помощ-в размер на 10-20 хил лв на апартамент,които трябва да платя и аз,вероятно/при качествено изпълнение/ ще има 20-30 % намаление на сметките за отопление /примерно 30-50 лв месечно на годишна база/Това също ще бъде подарък за същите хора всеки месец,пак и за моя сметка.Не,благодаря !!!!!!!!

59

49

преди 9 години

До Анонимен 70можеш да го наричаш както си искаш тва няма да промени реалността за теб може и да е приключило но развитието тепърва предстои понякога нещата са простички :)

58

Анонимен

преди 9 години

През оная работа им е за хората, основната цел е едни фирми да се нагушат с пари, затова и асансьорната мафия поиска към санирането да се включи и подмяна на асансьорите.