55

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен Това че раждат не ги прави хора!!! И кобилата , и прасето ражда!

54

Анонимен

преди 9 години

Злото е отвъд океана. Оттам тръгва то и пуска пипала навсякъде.

53

Анонимен

преди 9 години

Няма нужда да го преименуват то и сега си е Балканистан и пално с ***...

52

Анонимен

преди 9 години

Можем само да се надяваме да се избият помежду си, тогава и нашият край няма да е толкова злочест.

51

ами

преди 9 години

Браво,много бързо действате-отговорих подобаващо на номер 50 дето възхвалява турското робство и ме изтриха!Истината не се трие господа от бг днес!

50

ами

преди 9 години

Едно е да искаш,друго е да можеш да го направиш!

49

Анонимен

преди 9 години

Кадафи каза. Пътя към побадата над християните минава през матката на жената.Опитайте се да разберете ! Ще победи живота, Тези които дават живот и раждат те ще победят.Тъжно

48

Анонимен

преди 9 години

Те дьонметата са висшата раса, пфу!

47

Иво

преди 9 години

Този път не познаха! Балканските държави не са меки китки като западноевропейските. Тук познаваме злото на исляма и ще ги смажем,дори и с много жертви...никога повече ислямско робство!

46

ахмед

преди 9 години

до 50 Да се чуди човек защо кюрди и до днес не искат да живеят в този халифат,конкретно турция

45

Анонимен

преди 9 години

До33Като идеш при тях.Да не съжаляваш че си искал.

44

Анонимен

преди 9 години

Ах, Шукарлекова, ако знам, че ти ме триеш, шъ близниш оу!

43

BG

преди 9 години

Мнение на сръбски експерти - сърбите просто искат да насъскат съседните държави срещу Косово и босненците :))) Иначе самите те най-много се страхуват не от джихадистите, а от "бугарите татари, гадни монголи" :)))

42

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Руски експерт: "България става цел заради обектите на НАТО. Управляващият елит на България е отгледан от САЩ. Той води изцяло американска външна политика. И тук е съвсем ясно защо България се съгласи с всичко, които и предложиха. България иска да следва примера на Полша. Но този път е грешен най-малкото за това, че поне три самолета с ковчези с полски граждани вече се върнаха в Полша от Украйна, където полските военнослужещи воюваха на страната на Киев. "Без коментар !

41

до 48

преди 9 години

"Запад, които впрочем никога не са ни помогнали"А ние да не сме им помагали?Ние сме приятели със Запада не за да си просим разни неща като клошари, а защото имаме еднакви ценности и мислим еднакво !

40

Захари

преди 9 години

500 години живяхме като част от хилафета, и каквото сме си живели там, с това и си останахме! Защото преди това е било робство, а след това - тирания! Ако ще е така, както е било по времето на предишния хилафет - никой ти се не бърка в езика, религията и образованието, 10% данък, мир и покой надлъж и нашир, пътувай, търгувай и живей където си искаш КАТО ИСТИНСКИ СВОБОДЕН ЧОВЕК - тогава, ха дано да станем пак хилафет!!

39

Анонимен

преди 9 години

Вино не можеш да пиеш, хашиш можеш да пушиш, доволен ли си?

38

Четете и знайте!

преди 9 години

Преди много столетия Западна Европа ни е изоставила на произвола на една жестока сила. Тогава е имала възможността да помогне на Балканите, но не е пожелала. Прочетете отново "Случаят Джем" на Вера Мутафчиева и ще разберете доколко можем да разчитаме на "приятелите" си на Запад, които впрочем никога не са ни помогнали. Само че сега е по-различно - ние не сме толкова привлекателни, ще минат през нас, но ще предпочетат да останат в по-богатите страни, където "демокрацията" им гарантира спокойствие

37

Анонимен

преди 9 години

Абе ***, кво не искал българинът? Ти не виждаш ли, че ни управляват от вън и ни пекат на бавен огън, та окапахме като народ и нация. Днес едва и то при смъртна угроза, Борисов им каза на чужденците неща, които никой до сега не намери сили и смелост да им каже! Всички повтаряха като омагьосани- йес, йес, йееееесссс!

36

Анонимен

преди 9 години

Аз съм навит- само да позволят многоженството и да махнат забраната за алкохола...