104

един от народа

преди 9 години

До логичноТова е друго.В нашият блок над 70 % сме се санирали / лично аз най-марково: к-стъкла, кьомерлинк дограми, басф с графит стиропор/, сменили сме си щранговете, и тотален ремонт на покрива.Също поддръжка на механизмите на асансьора и т.н.Това, което не ми харесва е, че някои броят сградите все едно са им бащиния , и никой не им търси сметка за това!

103

Анонимен

преди 9 години

Ами то си е казано в статията - 98% от жилищата са частна собственост, с това "България е специфична в ЕС", по думите на Лилето. Това боде очите на западняците и нашенските им слуги. И аз мисля, че целта е след време да се прилапат жилищата на хората.

102

логично

преди 9 години

до един от народа. Видно е,че си природно интилигентен и много грамотен.Аз съм неук човек,пасал овците.Но си мисля с простия си акъл,след като си толкова отворен, защо не се бръкнеш в джоба и си санираш панелната амбразура? Тогава няма да ти се присъняват Бойко и Лиляна в ролята на съдии изпълнители.

101

един от народа

преди 9 години

До логичноДраги непанелкаджио/ гипсокартонаджия? тухлар? /! искам да ти кажа че освен че си невероятно неграмотен, си и нискоинтелегентен. Нищо , не се отчайвай - сега това се търси!Нищо не е така както те убеждават, най вече безплатно.Точно наобратно.С регистриране на фирма имотите стават т.н. апортни вноски, а влаганите от властта за саниране - също.Новата фирма със смесено общинско частно участие много лесно/ с промени в законите/ може да стане общинска, а собствениците - наематели.

100

Анонимен

преди 9 години

Калпазаните и некадърниците,които гласуват за БСП ца заблудени овце.Ако Миков предприеме саниране,ще се наредят на опашка без да скърцат и разсъждават.Това са зомбирани люде,с промити мозъци,които са късогледи в живота и за бъдещето си.Те още не могат да осъзнаят,че техните партийни другари им затриха работните места.

99

Мунчо от село

преди 9 години

Бойко да вземе да им направи и по една кухня за безплатни закуска обяд и вечеря.И тогава ще има мрънкалници,които ще искат мускатова с шопска за предястие и задължително скара с гарнитура.

98

Анонимен

преди 9 години

РЕГИСТРИРАХТЕ ЛИ СИ ВХОДОВЕТЕ НА БЛОКА В СЪВЕТА КАТО ФИРМИЧКА ТАВАРИШИ? АКО СТЕ СЕ РЕГИСТРИРАЛИ ВЕЧЕ НЯМА ДА ВИ ТАКСУВАТ КАТО ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА А КАТО ЮРЕДИЧЕСКИ. НЕ СЕ УЧУДВАЙТЕ АКО НЯКОЙ ХУБАВ ДЕН ОСТАНЕТЕ БЕЗ ЖИЛИЩЕ ЗАРАДИ НЯКОЙ АКЪЛИЯ В БЛОКА. КАПАНА Е ЗАЛОЖЕН. СИРЕНЦЕТО СЪЩО. НО БЕЗПЛАТЕН ОБЯД ПРИ КАПИТАЛИСТИТЕ НЯМА. ЧЕСТИТО НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ

97

Сократис

преди 9 години

На моето жилище съм направил 15мм топлоизолация още преди 17г но не отвън а отвътре във самия апартамент и върху санировката има замазка а върху нея тапети или латекс по избор.Това е по-добрият начин който всеки сам може да си направи в апартамента без фирми и алпинисти и с минимални средства.Чудя се при наличието на толкова специалисти-строители защо никой не каже,че външното саниране е абсолютно неефективно,но впрочем всички ще го разберете няколко години след като ви го направят

96

логично

преди 9 години

И така-а-а.Изчетох намеренията на правителството и недоволствата на панелкаджиите.Не съм съгласен панелкаджиите,които са си закупили навремето или подарени на ниски цени от предприятията апартаменти,да се санират със средства,които и аз трябва да плащам.Не съм съгласен и с панелкаджиите,които не искат да влизат в здружения,за да не преминат бетоните им в категория лукс и да плащат по-големи данъци.Те искат безплатен обяд.Аз предлагам да се санират и от икономиите за ток да си доплащат разликата

95

Анонимен

преди 9 години

за пореден път се убеждавам..че на българина и безплатен обяд да му дадеш. все ще намери кусур в него..да вярно е че 50или повече % ще прибере някой я от фирми с надути цени, я общинари я производители на материали които само чакат такива поръчки и вдигат цените 5торно...но ако няма безплатно саниране, пък мрънкате че трябва да си го плащате..еми неможе или или..правете фирми за саниране докато текат паричките и това е !

94

Анонимен

преди 9 години

Са само президенто да мъцне и че е задължително - издавили сме ви сите у морето!

93

Kiro

преди 9 години

Тия съвсем са се откъснали от реалността, а тая Бокова симпатия не разбира от нищо , Плевненнлиев о 4-6 години говори за как ще се санират панелните блокове. Дрън дрън какви 67 % бе ако събереш и двама умници дето да са на едно мнение е голям успех народа е *** на поразия всеки чичак си кашля по своему и нема пари за хапчета за да оцелее утре ти му говориш за саниране

92

Ако не могат друго!

преди 9 години

Вижте гузния поглед на Лилето и й доверете жилищата си да ги санира! Нека тези пари да отидат за пострадалите от наводненията, като компенсация, защото точно управляващите издавиха хората. Нито един българин няма да възрази. Сега се надига ропот срещу "панелкаджиите", като че ли те са виновни за мераците на лакомниците.

91

Анонимен

преди 9 години

Това дебеличкото на снимката да не е минало към ИД?

90

se

преди 9 години

Капана е голям!Ако искат саниране не енеобходимо никакви сдружения.Ввсяко кметство се знае колко сгради има!Държавата като иска да помага си определя график и започва по улици ,по райони и така постепенно.Това сдружение е капан за хората!Никакво сдружение не е необходимо защото ще има прецакване!

89

Все тая

преди 9 години

Всеки знае, че безплатен обяд няма след като се санират дадени блокове там които отговарят на изискванията за саниране.След 1-2 години живущите в санираните блокове като плащат данък сгради и такса битови отпадъци ще видят разликата в сумата, тъй като санирана стара сграда ще попадне в категория "лукс".Държавата знае само да взима от българина не е и да дава!

88

Чичо Сам

преди 9 години

Комунизмът се завръща другари,викайте ура,и да живее внучката на др.Георги Павлов от бригада Чавдар.Ние сме на всеки метър и във всеки периметър.Никой не мож се оттърва от нас,където е гювеча НИЕ сме там със Меча.

87

Parcuc

преди 9 години

Първото, което недоумявам е защо Сдружението трябва да бъде регистрирано безсрочно при положение, че се прави само с цел - съответната програма.Второто, което недоумявам е защо длъжностите на хората в Сдружението ще бъдат онаследявани от евентуалните нови собственици на апартаментите, ако решиш да продаваш и то автоматично ?Трето и единствено,което разбрах е че ако евентуално ти направят санирането АВТОМАТИЧНО СЕ ЗАВИШАВА ДАНЪЧНАТА ОЦЕНКА НА ИМОТА и ще си платим няколко пъти санирането до гроб

86

lubcho

преди 9 години

poglednete v evropa horata s evropejski pari si napraviha darzavite rajsky gradini samo glupavija baj ganio stoi na edno miasto.poglednete gradovete ni prilichat na razvalini .dokato se karate parite 6te propadnat i ostavame na sa6tija !!!!

85

chudjum

преди 9 години

imate li nyakokvo realno logichesko obyasnenie kak taka v praktiker.gr cenite na stokite sa s 400% po-niski ot praktiker.bg?! pri polojenie, che zaplatite na gr personal sa s 400% po-visoki ot bg personal v ramkite na edna i sasta firma?! i kakvo bg darjava i bg finminister pravi s sabranite 20%DDS ot prodadenite stoki v bg ot praktiker.bg, baumax.bg, kaufland.bg, lidl.bg, metro.bg, ikea.bg, m.brikolage.bg, carrfour.bg, billa.bg, penny.bg?! kakvi sa chislata na vnesenia DDS ot tyah za 2014 g.?!