48

Анонимен

преди 9 години

Германски икономисти искат да бъде създадена зона за свободна търговия с Русия, съобщават германските вестници.Председателят на Източния комитет на германската икономика Екхард Кордес уточни, че общото икономическо пространство има смисъл от политико-икономическа гледна точка.

47

Анонимен

преди 9 години

руския рейтинга BB+ означава - НЕ ИНВЕСТИРАЙ!

46

Е тва е яко

преди 9 години

Междувременно прокуратурата е провела в цяла Русия мащабни проверки за установяване на необосновани вдигания на цените в търговските мрежи. Във връзка с този контрол може да бъдат образувани и първите наказателни дела срещу ритейлъри в Русия.

45

Анонимен

преди 9 години

V4era nail ponijiha reitinga na Rusiq na '***' kudeto I e mqstot.nqkakvi komentari rublajii.nqkoi ot vas hodil li e tam ili to mai po-hubavo na ekskurziq v Evropa.ili daje mai I za jiveene e po-dobre,4e I decata tam da hodqt da u4at ama da jive rusiq..????? tipi4no dvuli4no povedenie I komentari na komunqga.op zabravit.to nqma komunisti ve4e.iz4eznaha.ima samo patrioti-rusofili ????

44

БГР

преди 9 години

ПОТИН СИ ГО МЕ СТИ В ДРОГИЯ КРАЧОЛКРИМНАШ, АТАКА, ПАБЕДА

43

ВАВА БАНГА

преди 9 години

БАНГА: ПРЕЗ ЛЕТО 2015ТО РАССИЯ КЕ ФАЛИРА, ПАЛАЖЕНИЕТО КЕ БИДЕ ОСТРО

42

Анонимен

преди 9 години

Отзад водка, отпред сельодка, ну какая криза.

41

Анонимен

преди 9 години

Историчски, такива експерти с такива оценки е имали и при Наполеон и при Хитлер!

40

Анонимен

преди 9 години

В Русия нищо не е нормално, даже и опозицията им, по цял свят пртоести и митинги, а те марш :)щура работа

39

Анонимен

преди 9 години

Закривай фалиралата бензиностанция !

38

глей

преди 9 години

До брей 55Бре що тогава постоянно приемат антикризистни програми в РФ като всичко е на шист и *** на тояга.Май нещо не е наред щото всичко е поскъпнало инфлацията е двуцифрена и икономиката се свива с 8-10%.

37

aha

преди 9 години

Не ми пишете за икономическата криза в Русия ,а за икономическия колапс в Украйна и в БГ то Пък и пропуснахте да споменете,че от ДКВЕР са казали,че ще има ново увеличение на тока посредата на годината Или пък новината,че ще си спасяваме туризма с англичани които са социално слаби

36

за 50

преди 9 години

Руснаците могат да избират по кой път да си вървят, но не и по кой път да вървят суверенни държави като Украйна и България Грузия и Афганистан.След като те извършват в момента безчинства на територията на Украйна -нормалния свят трябва да им посочи пътя -а той е към бунището, в което самите те искат да стоят завинаги.Защо руските войски са в Украйна???!!! Какво търсят те там??Ако не бяхме в НАТО И ЕС нас щяха да ни смажат за броени седмици!

35

хе-хе

преди 9 години

Не е демокрация туй, дето не дава на САЩ безпрекусловно всичко, що има.

34

Анонимен

преди 9 години

всички кремълски управляващи са се подсигурили с прескъпи и луксозни имоти по сащ Великобритания франция и другаде и с дебели банкови сметки по западни банки. пропагандата от кремъл е за простотията и народа

33

Az

преди 9 години

Не знам защо всяка статия с проблеми за руската икономика включва въпросните Навални и Немцов ? Това опорна точна от американската амбасада ли е или просто се преписва от западни издания ? А от горното писание като цяло за иконномически проблем са посочени рейтингът и санкциите ? Това е повече от несериозно, само децата не знаят кой нарежда на агенциите да пишат лоши оценки. Санкциите .... да изчакаме 2-3 месеца да видим ще се спука ли балона с цената на нефта и тогава да коментираме.

32

Анонимен

преди 9 години

кремълските управляващи и семействата им най много обичат запада и западния живот, те дъщерите на путин за това са емигрирали

31

Анонимен

преди 9 години

режима в москва прати главорези да избиват жени и деца в Украйна и сега се оплакват, че икономиката им затъвала

30

до нфб

преди 9 години

много си наивен или просто глупав,какво губела русия. всички капитали на кремълската банда и олигарсите са на запад,там са и къщите им като дворци,там са децата им. я пак си помисли,какво ще загубят, дали ще загубят партенки

29

Tulsa

преди 9 години

Napoleon I *** ne sa pobedili Rusia, ama Putin , Stalin I Nykolai 2 sa e. mamenceto na kvadrat!