15

ha ha

преди 9 години

Вучков, дори и да си прав, а за повечето неща си. истината е неудобна, и затова си нарочен за празнодумец. Но времето показва, че си прав, заобиколени сме от некадърници на всички нива.

14

Анонимен

преди 9 години

Два мандата-два минуса! Пак е дал много професора. Явно герб сега са на поправителен изпит. Ама ***, не могат повече!

13

Пешко

преди 9 години

Има един подобен на професор Вучков, дето се върти около ЦСКА и го играе легенда - Георги Илиев-Майкъла. Та Майкъла е известен критикар с остър език, крайно духовит и от всичко отбира. Има лек за всяко нещо. Същият Майкъл бе назначен за спортно-технически директор (струва ми се) в ЦСКА. На.ра се брутално и му биха камшика безславно. Подозирам, че Вучков е от подобно тесто

12

98

преди 9 години

ЛОШОТО Е ЧЕ ТОВА КОЕТО ГОВОРИ ПРОФЕСОРА , 80% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО МИСЛИ ТАКА И ТОВА Е ИСТИНАТА

11

Анонимен

преди 9 години

Чак такава висока оценка пък за тия некадърни милиционери? Пак са се подмазали на професора

10

Анонимен

преди 9 години

Луд е професора, защото казва истината за тия тикви и бездарници, за тая коалиция от ченгета, доносници и псевдопатриоти.

9

Анонимен

преди 9 години

Проф. Вучков, д-р Москов - все светила.

8

бесепар

преди 9 години

Объркал е оценката професора. Тоя некадърен гербав ченгеджийски кабинет и единица не заслужава. Орешарски беше на светлинни години пред тия некадърници, които обложиха и детските спестявания. Показа им, че цените на тока могат да се намалят, всички пенсионери бонуси да получат, как се индексират заплати и пенсии. Но милиционерска кратуна едва ли ще го проумее

7

Анонимен

преди 9 години

Какви три с два минуса? Пълна нула, че и минус 3 оценка му давам. През неговото управление пръскането с кемтрейлс от 2009 г. стана ДЕНОНОЩНО. Нека да припомня, как и мънкаше преди да спечели изборите тогава за Дянков и как после НЕ МОЖА ДА ГО УВОЛНИ. И т.н.

6

Анонимен

преди 9 години

"Парламентът е безплоден" - Не е безплоден !!!Толкова плод на отврат никой случаен и *** *** не може да създаде... колкото и да се напъва!

5

Анонимен

преди 9 години

Какво му се дразните на "професора". Вижте, че е един симпатично изкукал старик, когото водят като панаирджийска мечка, за да забавлява масите, понеже е забавен и вдига гледаемостта. Да е жив и здрав, дай Боже всички да остареем ако не като него, то поне с неговото настроение и желание за живот!

4

Анонимен

преди 9 години

Прав е професора. Колкото и да го мислят за луд, в преценката си за политиката е изключително прав, и много по-компетентен от разни прехвалени анализатори.

3

Смучков

преди 9 години

Аз на тоя у гащите му писах същото и остана само среднио!

2

Анонимен

преди 9 години

Много му е деменцията на Вучков!Но не разбирам тези ,които ходят при него за да си пишат статиите!

1

Анонимен

преди 9 години

Професоре, никой от власт имащите няма да те чуе. Нещо повече, те ще ти подминат с ехидна усмивка.