89

75

преди 9 години

До 67Да управител на клона в Дупница.Вероятно шеф на себе си и чистачката. Предполагам,че като получиш голяма сметка за ток,псуваш касиерките на които плащаш.Типично по български.

88

конско евангелие

преди 9 години

Къде е Ксавие дьо Кабан? Защо не прочете едно конско на професор Тошо Танев?

87

75

преди 9 години

Някои от нещата,които е казал са верни,друг е въпросът,че не трябва да се казват.Всеки от нас знае,че в живота има неща,които са факт,но не се казват от благоприличие.

86

Oфф....

преди 9 години

До това е Истината:Ама ти си жив свидетел бре, и техен пръв близък не само съвременик !!! :))) Не пишеш нищо за теориите им, обаче!!!!

85

мда.....

преди 9 години

Виж ся кво гусин пруфесуре,и аз пия ,не чи ни пия ама кво пииш ти бе човек ?Избягвай минтетата и смени заведението или поне *** в странство да зимаш заплата ако нямаиш кинти за готино пиине.Айде наздраве!

84

оставка

преди 9 години

професор танев да се уволни и на съд

83

демократор

преди 9 години

Вапцаров също възхвали живота в СССР и за това го осъдиха на смърт и го застреляха. По заповед на дружката на Адолф Хитлер, Борис 3!

82

Анонимен

преди 9 години

БСП да го духа.Както и всичките им подръжници.На Коледа, празник, който не празнувате *** комунисти, ви пожелавам да изчезнете по-бързо от лицето на земята.

81

до 91

преди 9 години

Няма пропаганда драги, Асен Златаров сам се е омаскарил с паксвила в , който възхвалява живота в СССР , а всички знаем за какъв ужас става въпрос там . Света осъди Сталин и сталинизма и го приравни към нацизма по престъпления към човечеството . Значи Златаров съвсем нагло е лъгал като пише , въпроса е дали не е за пари . А Ломоносов по-голям пенкелер не съм чувал да има сред учените , бил член на шведската не знам какво си , ами то и Батето Славков стана професор в някакъв измислен университет!

80

до Хуя Кант

преди 9 години

А тези, които бяха осъдени от Народния съд, доста хора затриха от 23-та до 44-ва....така, че да не отваряме темата! Няма да можеш да пресметнеш кой повече е затрил

79

ацето

преди 9 години

До Кант,защо не кажеш нещо за Ястребин4етата,братов4едите Кокарешкови и много други избити от ,,,интелигенцията''

78

ЕХ

преди 9 години

Освен другите простотии,снимката на която е застанал плътно до задните части на ученичката си е чист сексизъм,за което трябва да бъде съден!

77

възмутен

преди 9 години

Този *** как е станал професор?

76

Евгени Георгиев

преди 9 години

Да, г-н министър, наистина, те са кръгли нули в науката.Мерси.

75

Амперикуку

преди 9 години

Трябва да има задължителен подробен психотест за министри и депутати.

74

Евгени Георгиев

преди 9 години

Работи в областта на рудното дело, геологията, металургията, астрофизиката, метеорологията, изучава цветовете, преоткрива производството на много видове стъкло за мозайка, конструира метеорологични и оптични уреди.Занимава се с астрономия и пръв установява атмосфера на планетата Венера (1761). Изследва атмосферното електричество и го обяснява с конвекцията на въздушните маси (1753).

73

ала-бала

преди 9 години

Не пипайте министъра! Ще се опарите.Той носи светлина сред младите хора на България.Стои гордо -умен и красив. Хвърля сянка само под лъчите на министър-председателят.30 дена стигат!

72

мнение

преди 9 години

8063до 80 по твърдоПолит пропаганда, играта - кой по-, по-, най- .... на лагерите ! Любопитно е защо уж интелигентни и зрели хора се хващат да я играят!

71

kolovan

преди 9 години

До АнонименNai golemia problem -vrag na balgaria sa balgarite i drygite malzinstva

70

Евгени Георгиев

преди 9 години

На вниманието на господин министъра Тодор Танев, относно Михаил Ломоносов и Фредерик Жолио-Кюри:Михаил Ломоносов:Той е професор по химия (1745) в Петербургската академия на науките, Шведската академия на науките (1760), почетен член на Болонската академия на науките (1746).Открива закона за запазване на масата при химични реакции, постулира закона за запазване на енергията (1748) и развива оригинални схващания за молекулярния строеж на веществата и за природата на топлината.