107

Анонимен

преди 9 години

Боко БанкероБоко ЕлектротехникоБоко Сичкото

106

БГ

преди 9 години

Само ток му е в главата,без да го разбира какво е това чудо!

105

Анонимен

преди 9 години

Странджата се събуди след евтиния запой осигурен от Тиквуня.И самодиви в бяла премена,чудни, прекрасни, песен поемнат, тихо нагазят трева зеленаи при юнакът дойдат, та седнат.Една му с билки раната върже,друга го пръсне с вода студена,третя го в уста целуне бърже, и той я гледа, мила, зесмена!Странджа не се аби повече тиквун не дава!

104

DreamTheater

преди 9 години

Правилно.Трябва да има такива проверки по-често.

103

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Е, ако можеше отляво да е Сергей, отдясно Радан, а по средата Местан това щеше да е рахат. Ама не стана. Баце им нарита плановете.

102

Анонимен

преди 9 години

Прилича ми на бъзик с народеца. Колко и какви сметки само би трябвало да се проверяват?!

101

Анонимен

преди 9 години

Партийните членове на гроб с двойни сметки за ток. Да ги видим що за членове са.

100

Анонимен

преди 9 години

Радвай се, народе! Пий си ракийката, гледай си телевизия, и си кютай! Бащицата *** се грижи за тебе! (Аз пък съм си купил една копърка и не смея да я отворя. Да не вземе да излезе *** и от нея).

99

Анонимен

преди 9 години

популизъм: -Начин за политическо поведение за спечелване на общественото доверие чрез привидна загриженост за нуждите на суверена (създаване на лъжлива представа за бързо и лесно решение на обществените проблеми).Класик в жанра е БАТ БОЦЕ БАНКЯНСКИ - ВИНЕТУТО

98

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Другаре, Сергея нема да се върне. И да плачете файда няма. Той направо ще иде в музея на восъчните фигури на провалени хора, които са се докопали до политиката.

97

БГ

преди 9 години

Тва Бойкото много як бе,отказвам се да се боря с него!Да прави каквото ще!

96

Анонимен

преди 9 години

Този *** вдигна тока 4 пъти и сега се прави на народен. Кой, кой гласува за този шушляк се пита и сега да плаща увеличенията. Аз не съм.

95

Анонимен

преди 9 години

Добре дошли в държавата на Маджо и Пашата !!!

94

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

ФАРАОНИТЕ РЕВАТ, БАЦЕ ИМ РАЗРИТА ПИРАМИДИТЕ.

93

Чугуни

преди 9 години

Така ли червените *** не разбраха,че революция няма да има?Теориите на фашиста Маркс са писани за миналия век.А относно така наречените монополи ,то те пак се командват от Про Руската шайка на БСП-ДС под прикритие.Справка БТК Василев КТБ

92

Анонимен

преди 9 години

Още отсега събирам камъни в мазето. Дойде ли Феврурарската сметка съм на жълтите павета и ще атакувам Парламента, където са се окопали тунеядците от ГРОБ и клиентелистката им коалиця БОСТАН (скрита) и Радан Плюнчото (открита)

91

Тарзан

преди 9 години

Вече 25 години ни плашите с тези сметки ,и ни травмирате психически.Остана ли още някой в този *** който не се научи ,че на 1-ви юли и на 1-ви януари всяка година се вдигат сметките за ток,парно и горива не основателно.Енергийните ресурсиса поевтинели с цели30-35 процента а вие продължавате да вдигате цените.защото така са ви казали че ще оцелеете в държава без икономика.На всички им е ясно че сметките се вдигат,не защото толкова струва тока,а защото от там идват държавните заплати

90

Анонимен

преди 9 години

Не мога да разбера защо се истеризира отново по темата. Живея в Своге, абонат съм на ЧЕЗ - последният ми отчет беше на 12.12, предният на 12.11, а по-предният на 12.10. С други думи три пъти подред ме отчитат точно на 30-ия ден. Сметките ми съответно са 32.45лв, 34.67лв и 31.20лв. Не мисля, че задължително да са точно едни и същи до стотинка. Нормално е да се движат в някакви граници все пак.

89

до 118

преди 9 години

Зле прикрито герберастче си ти (също като коалиция БОСТАН) - не се опитвай да насочиш гневът на хората другаде. Защото ЕРП-тата не определят цената на тока, а любимият ти Вожд Винету, който действа подмолно, двулично и постоянно плаче като вдовица за гуй.

88

непукист

преди 9 години

Страх лозе пази .Иде февруари 2015г. тогава ББ ще разбере колко са "щастливи" хората и не става въпрос само за тока ,а и за парно и т.н..Ще се наложи пак да обяснява ,че за да няма сериозни сблъсъци си подава оставката .Въпроса е дали ще има още балами да му се вържат?