7

нана

преди 9 години

Не давай ъкъл ти си причина ДПС е най- вредна за българия

6

Бадемов

преди 9 години

До Анонимен 6 "Само Атака ще измете тая измислена противоконституционна партия ДПС, създадена от комунистическата напаст".Е как ще ги измете бе пич? Та нали Атака управлява с ДПС. По-скоро Атака и ДПС ще се слеят.

5

Аз

преди 9 години

Бойко е по добре с ПФ, от колкото с лукавите турци, нищо че ДПС е по голяма. Ако ББ се сближи с фесовете, след време ще се отметнат и ще го шантажират.

4

Анонимен

преди 9 години

Дупето ли те сърби местане? За какви евроатлантически ценности ревеш? Много загрижен бил за правителството, народа и държавата ама само като сте в опозиция. Защо не сте толкова загрижени като сте в управлението. Лицемери жалки.

3

vesko02

преди 9 години

Незнам за ПФ ,но видяхме агенти с милиционерска закваска колко не могат.Как потенциала на много умни интелигентни хора замина по дяволите само защото другарите не могат да прозрат ,че с подлеци прогрес не се постига.

2

Бадемов

преди 9 години

Какво ти пречи бъдещият ти коалиционен партньор? Как управлява с Атака? Те не ти пречеха, а сега Патриотичен фронт ти пречи. Преди и Атака ти пречеха, но като влязоха в коалиция с ДПС и ги заобича. Сега и ПФ като влязат в коалиция с ДПС ще ги заобичаш и още как.

1

****

преди 9 години

Ако България не се освободи от вас-ДПС,това е пагубно за страната ни.Защото вие сте вредни за българия,и правите разделение на българските граждани.Призовавам българските граждани да излизаме на протести и да настояваме разпускането на тази противоконституционна партия,и нейната забрана в България.