12

АБВ

преди 9 години

До ДръндерМисля, че си абсолютно прав. Еднократното право на избор не е избор.

11

Ха-ха

преди 9 години

Няма трус в коалицията - ГЕРБ и ДПС (коалиция БОСТАН) ще гласуват заедно и техните общи искания ще минат в парламента, имат достатъчно депутати.

10

ИКВ

преди 9 години

Как хората могат да вземат решение, ако не знаят какво ще произлезе от това, т.е. пенсиите по различен начин ли ще се смятат, ако човек си прехвърли УПФ/ППф в НОИ и ако да, как по-точно? Да не говорим за това, че някои даже не знаят в кой фонд им са УПФ/ППФ.

9

Дръндер

преди 9 години

До Анонимен 7ТИ нищо няма да избереш! Да имаш право на избор е да имаш такъв постоянно. Например-ако НОИ не се справя добре взимаш част от пенсията си и я прехвърляш към частен фонд(говорим за 5%). Ако НОИ се справя добре тогава от частният фонд прехвърляш към НОИ и това можеш да го правиш примерно всяка година ако искаш. Това е право на избор. А не като простотията на ГЕРБ ако избереш е за постоянно ако не избереш избират вместо теб и пак е за постоянно! Какво му е демокрация на това а?

8

Дръндер

преди 9 години

Горанов айде и тоя ще ни "реформира" както ни реформира Пърдянков. Горанов е истинско ***! След като Пърдянков изгори здравните вноски на хората, сега тоя иска да им изгори и втората пенсия, мизерника нещастен! Мамицата му ще разкатая! Никога няма да си прехвърля втората пенсия към НОИ не и докато тия пръдльовци са на власт не и след това, но може да си отворя още една допълнителна! Такива "реформи" са като реформите на комунистите едно време!

7

Анонимен

преди 9 години

Xората, гласували за престъпници, не са жертви, а съучастници

6

Анонимен

преди 9 години

Тези от РБ големи ТОТАЛИТАРИСТИ излязоха,естествено, че всеки ще си избере лично какво да прави,аз не искам този "тип" да избира вместо мен

5

SeoKungFu

преди 9 години

ге-Й-рб

4

БГ

преди 9 години

На нож с дървени ножове,все едни шматки!

3

Анонимен

преди 9 години

В общата каца лесно се бърка - Сребърния фонд, НЗОК. Това ГЕРБ го доказаха.

2

Анонимен

преди 9 години

Руската армия да идва да издави цялото американско правителсто в гьола на Белене..

1

se

преди 9 години

Нови избори.Време е да си ходите!ГЕРБ,РБ - предатели на България.*** на запада и алчни ,,демократични" прослойки.СДС се прероди в ГЕРБ и РБ но не ставате вие сте срам за държавността.Няма да пиша за лидерите вИ ЗАЩОТО ТЕ СА ПРОДАЖНИЦИ НА България!