90

Бай Иван

преди 9 години

Русия и Китай са единствените страни в света в които САЩ не си развяват барака и не грабят ресурси на поразия. От кита са много зависими и не ги пипат, затова са се насочили към Русия.

89

Анонимен

преди 9 години

Шистовия петрол е земетръсна бомба за САЩ. Примерът с ядрената катастрофа на Япония след земетресенията и вълните е показателен.

88

Анонимен

преди 9 години

Светът се връща към 1917 г. и комунистическата революция.

87

морски

преди 9 години

Какво от това че руски държавни и частни компаний дължат милиарди на западни такива!САЩ дължат 17 трилиона долара на вътрешни и външни кредитори и някой съобщава ли го публично?!САЩ отдавна са фалирала държава,единственото й спасение е световна война към която се стремят,но Путин е мъдър държавник и няма да бъде въвлечен в такава!Слава на Русия!

86

Поради санкциите ...

преди 9 години

... с/у Русия заради Украйна, САЩ се договориха със Саудитска Арабия да увеличат добива на петрол, за да компенсират руския, и същевременно да причинят загуби на руската макроикономика, както и да лобират за шистов газ. Това, обаче, е временно явление, защото от ниските цени губят и западните концерни и техните акционери, и кредитори. Така, че краткосрочните проблеми в Русия, не са проблеми в дългосрочен план.

85

Случващото се в ...

преди 9 години

... момента в Русия е огромен шанс за руската макроикономика. Изкуствено поддържаната силна рубра не им позволи да намалят вноса, да изградят собствени отрасли и да увеличат износа. Изкуствено поддържаната силна рубла ги принуди да изнасят само природни ресурси и да развиват добива. Откакто рублата девалвира, хранителновкусовата промишленост нарастна с 3.8%. ИТ-секторът - с рекордните 8%.

84

Маркс

преди 9 години

Хора дето си бият ***, не ги чака нищо хубаво.

83

Анонимен

преди 9 години

Най - добре се смее този който се смее последен! Дали от американската телевизия Ей Би Се нюз им е вече смешно като борсите почват да се сриват?

82

Маркс

преди 9 години

Ще направят златна рубла, която ще стане бъдещата алтернативна валута и те така, а янките ще скачат по палмите от злоба и безсилие, пфу!

81

Е, ДОБРЕ...

преди 9 години

, но как ще обяснят факта, че една стагнирана икономика може да си позволи да купува с хиляди тонове злато на международните борси ? Русия прави точно това !

80

Анонимен

преди 9 години

Дългът на САЩ е вече 19 трилиона, и това да повече от билоните. А дългът на САЩ нараства всеки ден с 4 милиарда. Дългът не е проблем ако произвеждаш с него и си го плащаш, ни няка такова производство с което да плащаш 4 милиарда нов дълг всеки ден. Америка е фалирала и се крепи само и единствено на факта, че долара е световна валута и почти всичко се търгува с долари дори и нищо да не струват тия хартийки, а фалит на САЩ ще завлече целият свят защото долара е навсякъде като метастаз.

79

Маркс

преди 9 години

Вижте, радостта ви е прибързана. При това свръхпроизводство на шистов петрол от янките, до два месеца са изсмукали находищата и ще си седнат на дто. След като не успяха да свалят самолета на Путин, а го огрешиха с малайзийския боинг, сега пак ще опитат някоя магария и пак ще се надрискат. Предричам пълен крах на янките, а еврогейзерите ако не се сапикасати те ще вървят на гур, пфу!

78

бай Иван

преди 9 години

Руснаците ще оправят някак си, ние няма.

77

Луцифер

преди 9 години

Брутният продукт на САЩ е 17,4 БИЛИОНА долара, а на бившия "совеЦки союз нерушимы", 2,4 - малко по голям от този на Италия така, че другаря *** е икономическо джудже и в момента поради спада на цената на долара " СовеЦката" икономика се срива, а с дрънкане на оръжия икономика не се възстановява! Какво да се прави, в КГБ школите само това са учили...

76

няма нищо...

преди 9 години

... лошо в това, че рублата девалвира. Тя беше досега изкуствено висока. Няма нищо трагично. Русия е далеч от банкрот и хиперинфлация. Високата рублата доведе до заливные на руския пазар с евтини западни стоки, които унищожиха цели отрасли на руската икономика.

75

NBC и ABC...

преди 9 години

...са неоконсервативни телевизии.

74

до110

преди 9 години

За рУсия не се отнася,нали?Зминавам за МАСКВА тогава щом Ванга тъй рече и звездите и са го рекли!NATO Military Power 2014 -Message to Russia,China,N.Korea youtube/watch?v=yVzBz-Doxzg

73

Анонимен

преди 9 години

егати на"на"Магучая" 25г. ро късно янките и въртят същият номер и тя се хваща.

72

Анонимен

преди 9 години

Смешницие които пишат пишет глупостите как Путин бил загубил доверието на руснаците и едва ли не вече Ходорковски вече бил станал президент на Русия, нека видят какво се случва сега в момента по улиците на NYC, има сайтове които го показват на живо.

71

kk

преди 9 години

Путин с действията си насила ще превърне Русия във враг номер 1 за Украйнците,ако тази война продължи още и жертвите от нея продължават да се увеличават ! Дано обикновенните руснаци се усетят навреме и изгонят Чекистите мулти милиардери от власта в Русия !