53

Анонимен

преди 9 години

тепърва големите ядове ще започват за лугандон, то само с един гол национализъм не става.

52

Българин

преди 9 години

Ето това вече е абсолютен геноцид. Украйна с този президент и правителство няма място в ЕС и изобщо в цивилизования свят.

51

АТАКИСТ

преди 9 години

FsaSCHnUst...Нещо от рода ще напише КРИМЕНА за думата, Шопе!Понял?

50

буа

преди 9 години

До ШопЕ айдфе серга, тфи гро издкарта, че вдсичрки които владеем немски злоупотребяваме със съгласните. Иначе си прав може би за това, че Може би мие чинии некъде в Ротердам или Хамбург... Може и в Копенхфрдфгаген или Схгхфзокхолм, знае ли човек.

49

АТАКИСТ

преди 9 години

до 101Шопе, впрочем тоя KRIMENA никога няма да ти изпише думата "всъщност" по наична който си я интерпретирал. Даже не можеш да го имитираш. Толкова е сложен за теб.

48

Шоп

преди 9 години

До АТАКИСТ Кримена също знаеше немски, постоянно злоупотребяваше със съгласните. Например всъщност = фвсзъ6дтнузсдт Може би мие чинии некъде в Ротердам или Хамбург...

47

АТАКИСТ

преди 9 години

до 98Според мен този човек емигрира. Наистина ми беше жал да го гледам да си прахосва времето в България. Имаше в спортния сайт gol.bg eдин голям мозък под ник rarekin пишещ главно под тенис статии.Той също емигрира мисля че в Германия преди 3-4 години. Напускат интелектите-смелчаци, а шушумигите интелекти си остават до гроб у нас в нета драскайки на тъпия ***, мислейки се че са велики, ако човек ги съпостави с другите форумци.KRIMENA от този сайт и rarekin в сайта Gol.bg бяха хората!

46

ио

преди 9 години

До АнонименМного кадърен човек, поне съдейки по това, което по погрешка прочетох в дир-а. Непризнат гений дагое*а.

45

Анонимен

преди 9 години

Вярно е, Кримена беше умно момче, остави светла диря. Според мене много се е вживял(а) в героинята си, може би в един момент е усетил(а) импулс да носи черни чорапи с ръб озад и се е дръпнал(а) , за да не я засмуче бездната :)))))))

44

Анонимен

преди 9 години

do 90 Дедо Тъпчо, ти си от малкото хора с никове тук, които мислят нестандартно и забавляват с това хората, поради разчупеният си мозък, но КРАЛЯТ на нестандартното мислене е KRIMENA ST_ZAG . За жалост този човек с този ник от година поне го няма тук във форума и опустя форума с него. Чест и почитания към теб, Дедо, но оня бешее на светлинни години пред теб и всички в този форум.

43

ев

преди 9 години

Молдова -> Транзнистрия в.02Сбърка Путин с тея глупости в източна Украйна, като не искат местните, не искат и това е. Може и да му изяде главата тая грешка ако не се усети.

42

Даниел

преди 9 години

Искаха сепаратизъм, сега да се оправят като им е толкова акъла. Русия едва себе си може да оправи с тази парична криза, а пък за Донецк и Луганск да не говорим. Лесно се започва война и конфликт, но да се завърши не е много лесно се оказва :)

41

Анонимен

преди 9 години

Руските *** нещо замлъкнаха. Те всъщност бяха две едната е коко от Перник, а другата е удивителния знак. Виждате Путин на какви миризливи *** разчита в стремежа си да унищожи България.

40

Шоп

преди 9 години

До коко перник Кoкoo, *** ти като та е носила дал не е прекалявала по навик с вотка, бре?

39

Анонимен

преди 9 години

Просто клоновете на окупираните от руския тероризъм територии не могат да бъдат обслужвани. Трябва да ходят да си получават пенсиите в Свободна Украiна.

38

без пардон

преди 9 години

От момента, в който киевската фашистка хунта започна война срещу собствения си народ, Украйна вече не съществува!

37

Шоп

преди 9 години

Не сте прави да обвинявате властите в Киев. Не е грях да умориш от глад СЪВЕТОФИЛ.

36

Анонимен

преди 9 години

До neoкакви неприятности са ти дошли от ес бе *** ?изпращат се милиони получават се милиарди от европа, всичко което се прави , колкото и малко да е то е пак със европари. от русия сме ограбвани години наред със високите цени на нефта и газта.

35

пропаданеееееее

преди 9 години

Днес само за два часа руснаците са обменили 60 млрд. рубли в долари и евро.На рашките почна да им светва лампичката от къде духа вятъра,а нашите *** още саа си получии новите опорни точки.

34

Анонимен

преди 9 години

Няма как, това е справедливото възмездие за индианците от Лугандон, които искаха да върнат времената на СССР. *** гладни и това е.