19

Анонимен

преди 9 години

Талпата почва да усеща какъв са му го нахлузили - па че гонят с камъни!

18

Въпрос

преди 9 години

Добре де, нормално ли е един Лукарски, който е някакъв съмнителен юрист, доказан уреждач (случая с метресата му назначена от пилона за шеф на комитета за българите в чужбина),който каза безпардонно, че е лъгал избирателите си, който при това не е в ред с главата (освен с морала) защото играе бадминтон чисто гол в междублоковото пространство, да бъде поставян за Министър на икономиката при това в криза?Това назначение на този Лукарски ми звучи зловещо ненормално.

17

АНТИ

преди 9 години

Българският Юда щял да ходи по въже!Шменти капели!!Трябва като еврейския Юда да си сложи въжето!

16

Мадан

преди 9 години

До садящ теменужкиВъобще не ме интересуват ни Боци,ни Коци,ни Радан нито Калкан.От никой нищо не очаквам,сам се оправям /в тесен кръг от приятели и партньори/,не съм богат,но мога да си поемам годишните разходи и да си гледам семейството,не плача на ничие рамо-няма смисъл!И съм фен на лафа " Тарикат мъж не писка" ! ;)

15

Анонимен

преди 9 години

новото -старо правителство ще е до нова година.

14

Анонимен

преди 9 години

Бойко не е перфектен, но като управляваше той слушахме всеки ден по новините за нови отворени детски градини, магистрали и т.н. Все нещо се случваше. По Орешарсково време слушахме само за спрени фондове.Нека дадем шанс на Бойко да си изкара мандата и да видим какво ще стане. Само с избори ще вървим само надолу.

13

хх

преди 9 години

До каква пропаст ние отдавна сме на дъното и вече се зариваме в тинята

12

Анонимен

преди 9 години

Ако незабано не вдигнат заплати и пенсии, това правителство, а и друго, ще изкара до първите зимни сметки.

11

садящ теменужки

преди 9 години

До коментар 17 В парламента са турлюгювеч. Но Боци ако беше принципен, и да си държи на думата, щеше да отиде на избори, а не да се кланя на този или онзи, и щеше да спечели от това.А при едни избори / които може да са скоро /, Боци няма да вземи и толкова колкото сега, друга е темата че го натискат еврочичковци непременно да има "дясно" правителство, но няма да изкара много с тия "десни".

10

Мадан

преди 9 години

Тоя тюрлю-гювеч/какъо се изтазяват повечето / го направи избирателя,т.е. суверена !На българина няма угода,той е вечно недоволен.Аз съм на повече от половин век /както възраст имам предвид/.Само рев и оплаквания 50г. чувам,единствено "Га ядат кифтета не риват"!Всъщност Алеко Константинов много добре ни е описал преди 100г.И накрая нека да Ви припомня какво е казал Конфуций.-"Всеки народ си е заслужил управниците"Продължавайте да ривете-полезно е за разтоварване !Успешен ден ! ;)

9

Деформаторски блок

преди 9 години

Българският НАРОД има една много хубава поговорка, подходяща за настоящата ситуация: "Пременил се Илия- пак в тия".Това правителство две зими няма да изкара.

8

Анонимен

преди 9 години

Народът е казал :вълкът козината си мени,но зъбите и нрава Не! Смешна история.Хората подкрепящи хамелеона който ще управлява новото правителство, явно са далтонисти.Та когато наричате някого ***, първо помислете дали и Вие не сте ***. Дълги години ставаме свидетели на безсрамна политическа проституция-в името на личната изгода!До ден днешен няма формация която да изведе България от блатото на корупцията и алчноста!

7

Анонимен

преди 9 години

Журналистите са най големите престъпници ,защото с тяхна помощ , всякакви еничари унищожиха България !

6

L.

преди 9 години

Този кабинет е толкова нов, че само Дянков му липсва.

5

ритащ топка с Баце

преди 9 години

Този ли турлюгювеч, ще "оправя" България ? Лично аз мисля че няма да отиде и 6 месеца.Може и още зимата да си отиде.

4

Анонимен

преди 9 години

Народа го е казал, тръгнеш ли след бръмбар на л....ще те заведе. Който си е хванал с *** от Банкя или трябва да му се подчинява сляпо или да бяга. Този болник живеещ като куче сам, без семейство и приятели, гонен от засилваща се пораноя да не бъде убит, безумно алчен за пари и власт се е свил привидно, че е готов на компромиси. Този безумец ще затрие всичко читаво и сам ще си докара бунтове но не като приз 2013 защото ще вдига цените. Пипне ли цените чудо ще е неговото!

3

Раннобуден еничар

преди 9 години

Всички ционистки еничари,които гласувахте за унищожението на България....доволни сте ,нали ***?!?!?!?!?!?

2

Анонимен

преди 9 години

Всяко проамериканско правителство е вредно за България. Този кабинет ще се сгромоляса по бързо от предишния.

1

социолог

преди 9 години

Другарите червени *** ще се спукат от към гърба от злоба. Никога повече БСП и ДПС каза народа на изборите. Това трябва да разберат *** от БСП-ДС . В следващите години предстои изчезването на БСП от политиката. Тогава наистина България ще се възроди. Червени тролчета не се напъвайте много , че да не се разболеете , защото е зима и идва видов ден .