34

Г-л Лисицин ГРУ

преди 9 години

Първо не си ми колега.Второ -проблеми с Х35 - над 70 % от машините в момента са сприни от полети заради странни пукнатини в основата на крилете.Трето -проблеми с Х32 -над 40 % от машините са спрени от пжлети поради проблеми с електрониката над 8 000 метра. Все още не е установено от електронните специалшсти със сигурност какъв е проблимът за внезапните бъгове в електрониката и защо падат след такъв срив в командните систими като камъни към земята.

33

до УС пилот

преди 9 години

Русия освен 5000 самолета, има над 50 000 противовъздушни ракети.

32

С

преди 9 години

Волене, поведи ни към правилния съюз!!! Този път Доган ще ти помогне с пръсче!

31

Дедо Мъди

преди 9 години

За 25 години демокрация американските НПО правят българите все по-бедни и все по-прости !

30

Анонимен

преди 9 години

абе *** 150 евро беше официалната средна заплата в България преди 7 години когато строителите взимаха по 1500лв. средно а се осигуряваха върху 200лв.СЕГА *** Е 3 ПЪТИ ПО-ГОЛЯМА И ТО ОФИЦИАЛНАТА ,И АЗ СЕ ОТВРАЩАВАМ ОТ ТАКИВА ТЕПЕГЬОЗИ И *** КАТО ТВОЯ МИЛОСТ Т..панар,айде марш от тука

29

С

преди 9 години

Трябва да гласуваме за Волен Сидеров да ни оправи най-накрая!

28

щурофон

преди 9 години

До USхвъркачо -къде си тръгнал с американските тенекета Х22 и Х35 да се мериш с руснаците бре кемене!!Виж генерало що ти пише бре!А тия usa тенекии и самите американски гинерали признаха чеса ненадеждни.И Х22 ДАЖЕ НЕ става за бомбандировки в Сирия!Счупи *** бре!

27

До 40

преди 9 години

Съжалявам душицо, но съм си много добре! А това не е злоба, това е едно обикновенно отвръщение към фалшивите, нагли, надути, високомерни, лицемерни и абсолютно неадекватни западни "либерали". Това са хора, които дотолкова са се надигнали над земята, че нямат нищо общо с обикновенните човешки ценности.

26

Анонимен

преди 9 години

беларуския език бил беден,ми как няма да е беден като е само един от руските диалекти,аз не съм някакъв русофил обаче има неща които е хубаво да се казват "право куме в очи"

25

Г-л Лисицин ГРУ

преди 9 години

Модифицирания МИГ31 сбс е без аналог в света.Западът може само да мечтае за подобен боен изтребите!!!Какво означава абревиатурата СБС - означава СТРАТОСФЕРНА БОЙНА СТАНЦИЯ и то за многократно използване.издига се на 40 км височина , т. Е. в стратосферата за 8-10 минути и си движи в безвъздушното пространство с над 8 км/секунда. След което се връща в атмосферата и поразява зададената цел!!!

24

Анонимен

преди 9 години

украинците айде и тАка и вАка,особено на запад са различни и по култура от руснаците ,ама белорусите са все едно радомирци и перничани да твърдят че са от различни народи със шопите от сифийско пОле,смеееех ние българите имаме за съседи антични южни бивши/само на думи/сърби наследници на Сашо Големио и на Яне Сандански,а руснаците си имат украинци и особено белоруси ...това комунизмът е егати извратеното етноинжинерство и не само разбира се

23

До 33

преди 9 години

Абе , я помисли какво става като пасне цената на петрола много и неконтролирано. Знаеш ли кой купува най-много - Китай. Значи той икономисва средства и от силен става по-силен. ***, мислиш ли че краварите ще скачат от радост по този повод? Ей, как може да сте толкова елементарни? Явно 25 години "демокрация" ни изпи и последните остатъци от мозък в главите ни.

22

Анонимен

преди 9 години

Дрън дрън дрън ....Врели некипели !Така или иначе Беларус е вече част от Евразийския съюз,заедно с Русия и Китай, а ядът на някой хора ги кара да се напъват да пишат *** статии - от типа видите ли целия свят мрази Русия. Да, ама не.Пропаганда, дами и господа, пропаганда и манипулация ;)

21

Г-л Лисицин ГРУ

преди 9 години

За незнаещите и особено за глупавите -интеграцията между Русия, Казакстан и Беларус продължава с ускорени темпове.Един пример - според секретните протоколи РФ е единствената в света, която има УПРАВЛЕНИЕ НА КОСМИЧЕСКИТЕ ВОЙСКИ!Някой във форума спомена за летището в Беларус. Също РФ получи и летище в Казакстан. На тези летища ще бъдат дислоцирани модифицирани изтребители МИГ31 сбс.но що за животно е този изтребител след малко!!!

20

Анонимен

преди 9 години

Русия няма никакви мераци да взема чужди територии.Крим бе присъединен по една причина - САЩ правеха планове за създаване на голяма военно морска база там,руснаците просто ги изпревариха и по този начин защитихасуверинитета си. Ако гледаме от чисто икономическа гледна точка, Крим е голямобреме на Русия.

19

До 24

преди 9 години

Умнико, за разлика от западните клошари, които искат да подметат всички под един аршин, в един калъп, като Покрустово ложе, Путин иска СЪЮЗ НА СУВЕРЕННИ ДЪРЖАВИ. Всяка със своята самобитност, култура и традиции. Затова твоите "приятели" я мразят, спят и виждат как я разграбват. ЗАТОВА Е ТОЗИ ВОЙ!!!!!!!!!ХИЕНИ!!!Чудят се какво да кажат и да направят!!!!!Отврат, западния свят се оказа най-отвратителното образование. Дано скоро се разпаднат. И ако продължават така нагло, ще стане по-скоро, отколкот

18

Анонимен

преди 9 години

Руснаците със тия заплати от по 70 долара нещо не ги виждам . Петрола ще спадне до 60 долара барел .Това и изнася на американците. При предвидена цена от 100 долара във руският бюджет .Не ги виждам нещо буферите .Накрая ще я докарат като кореиците на люцерна и картофи .Ама нали със страшната и голяма армия . Голям праз ще плашат гаргите.

17

Анонимен

преди 9 години

Абе, кво стана с хамериканската ракета от тази сутрин?Чух че гръмнала мощно, ха ха ха....

16

преди 9 години

Голям гъдел ще е Русия да остави и Беларус да я интегрират в Европа. Нека и белорусите да видят, къде *** гладните......................Ако не е Русия да ги издържа...............братята Белоруси,голям глад ги чака и тях.

15

щурофон

преди 9 години

А младото поколение виждало ли е българска народна носия?А къде отиде българската народна песен?Чалгата е просто най-голямата селяния за изпростяване на младите и лабилните!!!!