21

Капута Маркс

преди 9 години

Никога народеца няма да се дигне, защото българина трепери над нещастният си животец, защото е алчен, хитър, Алеко, Елен Пелин, Радичков, Хаджийски, Иречек - отдавна са го разбрали, Крум, Левски - предателска, комформистка семка - това е българинът. Като стане зле бяга - или в ДПС, или в чужбина. Винаги си търси господар, ако не е САЩ, Русия. Избира си за водач гей, или ***, или мутра, или ***, щото много обича да се чувства велик!!!

20

Анонимен

преди 9 години

До ПетърОооо, в голяма грешка си!! Зле си информиран!

19

Маркс

преди 9 години

КТБ я опоска с подставени лица и фирми Свинчура и *** му Свинкя. Революция ще стане тия дни, РЕВОЛЮЦИЯ И СВИНСКО БАРБЕКЮ!

18

Анонимен

преди 9 години

мачкай боко левите *** и дръж плоският данък да не храним *** и въшкарите

17

зън

преди 9 години

До Сергей Станишевпо темата ББ и АБВ имаш ли нещо да кажеш или си обикновен ***?

16

ГЕРБ купуват КТБ!

преди 9 години

ГЕРБ и ДПС само ще купят активите на КТБ!Те нямат нищо общо!***!

15

Петър

преди 9 години

А вие толкова като обиждате и недоволствате от Бойко Борисов да не би да желаете да се върнат власт БСП, ДПС и Атака! Със сигурност Бойко Борисов не е идеалният вариант за страната, но наистина е за предпочитане пред това ,което ни се случваше последната година. То не са изборните промени на Майчето, или нагласени търгове каквито са правени в ДАНС за закупуването на коли, или назначаването на Пеевски и още и още и ощеееее....

14

Маркс

преди 9 години

Ей , ти не разбра ли, че народът не гласува за гроб, гроб си фалшифицират и манипулират изборите на всяка крачка- корпоративен вот на куки и чиновници, купени гласове, купени изборни комисии, купен ЦИК. Той Тиквата затова го пази цяла армия, защото знае, че падне ли в ръцете на народа, асфалт, асфалт ще се*ре, пфу!

13

деловодител в БНБ

преди 9 години

Опорната точка да се сее омраза към ГЕРБ и Борисов не работи и няма да проработи . Съвсем скоро ще видите кои са лапали от банка КТБ . Всичките са от БСП , ДПС , Сидеров и други политици. От ГЕРБ няма нито един политик .

12

Гадно , робско племе

преди 9 години

Доган и Първанов направиха ББ генерал. Къв народ сме хора? 25 години ти правят мутренска "фасадна демокрация" - гласувате за членовете на БКП.Пръмова _ Кунева - снаха на висш кадър на БКП. Корман Исмаилов, Касим Дал - по-радикални от ДПС. ББ - член на БКП, ЦЦ - член на БКП, Цачева - член на БКП, Плевенлиев - платен секретар на БКП. Нация от *** и *** сме. ББ ти казва че ще ти увеличи тока с 50%, пенсионната възраст, данъци, осигуровки. Гласувайте за Атака, Сидеров е по-малък ***!

11

Tony

преди 9 години

Boyko poday si OSTAVKA.

10

Ali

преди 9 години

Bat Sali kakva dlijnost sre zaeme v novoto pravitelstvo?

9

POP

преди 9 години

*** ОТ БАНКЯ ИЗГЛЕЖДА ЖАЛЪК , НО ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ОТ НЕУДОБСТВОТО С МНОГО , МНОГО ПАРИ !!!

8

Анонимен

преди 9 години

Ще видите че никакви протести няма да има-народа вече е толкова *** зомбиран и с промит мозък че като види по бтв и Нова че кредитния рейтинг на държавата се е повишил ще думне една ракия ще удари жената по *** и ще захърка блаженно...

7

до 6

преди 9 години

то освен *** друго не е останало да коментира. не виждаш ли, че пускат новината и няма нито модератори нито какъвто и да е контрол. вече никой не ги чете тия конемтари и на никой не му пука какво си пишат тролчетата... важното е да седят и да правят посещения. Ама нека пишат... до преди една година е аз пишех редовно и се карах и спорех и сега като влезнах да прочета коментарите и осъзнах колко съм бил *** да се занимавам с тия платените *** на Волен Сидеров и подобни турски ***

6

Честито

преди 9 години

На Бацето му беше хубаво да критикува отстрани!Много добре знае че тази работа не е за ***!И сега търси изкупителна жертва за сигурният си провал!По-лошото е че на протестърите им свършиха парите заработени от дрънченето по кофите!А горките значт че за нищо не стават и сега им остава да се ровят в кофите!

5

AHТИМУТРА

преди 9 години

АБВ Е СОБСТВЕНОСТ НА ПЪРВАНОВ А ТЕ С БОРИСОВ И ЗЛАТЕВ СА КОМБИНА!

4

Сергей Станишев

преди 9 години

Разбих БСП, подарих българия на турците. сега ще разбия е европейския ПЕС и след това ще се върна да си прибера пая от доган и местан.. а на вас народ *** който галсувахте за мен - *** и яжте *** щом ми се продавахте за по 20 лева. това заслужавате.

3

противно

преди 9 години

Стигa сте нaтрaпвaли мутрaтa нa един осъден в Стрaсбург убиец, емaнaция нa мaфиятa, етaлон зa предaтел, кокошкaр нa едро !!!

2

sss

преди 9 години

калфин препоръчва герб с бсп а той няма да участвал в дясно правителство бсп то да не са десни бе аранколу