39

българин

преди 9 години

Всички знаем ,че САЩ са империя на злото-досега не могат да дадат разумно обяснение за атомните бомбандировки над Япония,войните във Виетнам,Корея-после унищожението на светските арабски правителства-създатели са на Алкайда,Ислямска държава,бомбандираха Белград-само цивилни обекти-разрушиха 7 моста над Дунава исринаха много заводи-нас ни унищожиха икономически с агентите си от БСП,ГЕРБ-бивши комунисти.

38

vesko02

преди 9 години

И какво му е лошото на световния ред,евтини енерго носители на пазара и икономически възход,ако разчитаме на Русия най много да започнем да си припомняме творчеството на Ленин и Брежнев актуализирани от съвременните обитатели на Кремъл.

37

ДО Tuba

преди 9 години

На Орбан американците могат само да му пръднат а оная работа.А и човекът има топки,за разлика от гейчета като тебе.

36

Румбо

преди 9 години

Що ли не съм изненадан?Вече и кьоравите разбраха,че САЩ водят от години война с Русия за нейното унищожение!Украйна е само брънка от веригата с която искат да задушат РФ!Защо е всичко това?Много просто-Русия е единствената пречка пред установяването на новия световен ред,който не е нищо друго,освен тотален еврейски контрол над света с изпълнител САЩ!Ако я няма Русия,лесно ще бъдат подчинени Китай,Индия и т.н.Затова всеки обявил се против тая война е яростно атакуван!

35

batmario

преди 9 години

Г-н ОрбанПоучете се от нашите баби от село Гела,които изгониха англичани от селото заради отказани визи...Просто изгонете американците и готово.Има човек-има проблем,няма човек-няма проблем.

34

внимание

преди 9 години

Ако утре америкинското посолство осъмне с надпис ФАШИСТИ! не го приемайте лично, а като национална черта!

33

Анонимен

преди 9 години

На времето,когато искаха виза на Батето за хамериката ,той простичко им каза-"да ви пикая на хамериката"

32

Tuba

преди 9 години

Бързо ще му стегнат шайбите на Орбан. Премиер е на една страна-лилипут, но пък се репчи все едно управлява цял континент.

31

Анонимен

преди 9 години

Консерватор националист?Ами какъв друг да бъде? Ситуацията там е такава, че народът иска водач, който да е консерватор националист.Глас народен - глас Божи. Никой не стои по-горе от Господ, дори и най-мощната държава.

30

Циганин

преди 9 години

Американският диктатор в действие ЗА НЕПУСЛУШНИТЕ И ИМАЩИ СВОЕ МНЕНИЕ !

29

Анонимен

преди 9 години

Истинскит за.ник на САЩ за кой ли път лъсва, а Европа за парите колко ли още ще се навежда. А ако не е Европа кой е приятл на САЩ? Англия. Друг никой.

28

Анонимен

преди 9 години

22, 23, такива вицове само Секхмет може да разказва. От нея си ги чул, нали?...prosepna mi gi na usence...goliama palavnica e eiii...

27

фашисти

преди 9 години

Кого ще наказвате бе ***? Можете да наказвате само *** си.Скоро революция ама на ваша територия! Американска ***.господи отърви ни?!

26

Анонимен

преди 9 години

ВЕЛИК ОРБАН!ИСТИНСКИ ПАТРИОТ.

25

КуРти

преди 9 години

Чакам с нетърпение коментарите на местните веселяци/за да не ползвам друго определение/ оди сей и странджата, по казуса. :D

24

идва нов 09.09.2014

преди 9 години

Тези *** от брюксел на кладата веднага. За какво ми да съм в съюз където нищо не се решава от хората в него? Не сме се обединили да се наказваме а ако може да сме си полезни. Може да ме наказва майка ми и то докато бях малък. България е на 1350, русия над 1000г. Гърция на много повече да не изреждам всичките. Кого ще наказвате бе американски мекерета на 500г? Ако не са елигрантите от европа червените и черните така щяха да ви накажат че щяхте да сте втори черен или червен континент. Фашисти

23

Анонимен

преди 9 години

Имаме данни че сте корумпирани, ама не можем да го докажем, направо ще ви накажем!

22

Анонимен

преди 9 години

Брех, да видиш ти, американска демокрация!

21

БХК

преди 9 години

Бойко веднага да каже на Орбан, че е националисти и вреден !!!

20

Анонимен

преди 9 години

Орбан е избран за втори път ,с голямо мнозинство.Причини: несъобразявайки се с разпоредбите на ЕС ,страната му бележи икономически растеж,жизнения стандарт се повишава ,по-ниски данъци,повече социални придобивки/точно обратно на препоръките/ Хората го харесват,но предполагам ,че сега НПО-тата ще намерят повод за бунтове и недоволство,макар,че недоволните са под 15% от населението.Очаквам нещо като ,,Майдан''в унгарски стил,ЕС да се ,,загрижи'' за недоволните и да ги въоръжи и да свали ,диктатора