34

до Спонги и подобни

преди 9 години

Ами след малка манипулация с оверка и крик, всеки камион става 155 мм артилерийска батарея.

33

Анонимен

преди 9 години

До ИсмаилКато гледам - само това чакате

32

Анонимен

преди 9 години

Ukraina ne e dlajna da puska konvoq basi nagliq 4ovek. Ina4e amerikancite bili loshi ama i tiq si pravqt kot iskat.

31

Исмаил

преди 9 години

Много ми е интересно ако 280 турски камиона нахлуят за да оказват помощ на родопското население, какво ще кажеш?

30

Анонимен

преди 9 години

Гъливер Гъливер,на Запад си се навел,пред Путин си лилипут,но не ставаш ти за шут,по добре *** при КОНЧИТА.все за тебе пита.Руския народ е велик,поклон пред него мъник.

29

Анонимен

преди 9 години

,,Русия е изпратила голям хуманитарен конвой в разкъсваната от война Източна Украйна, за да създаде условия за провокация, заяви украинският премиер Арсений Яценюк....''-----------------------------------------------------------Това иначе умно момче вече откачи!

28

Анонимен

преди 9 години

До nnХората са хора различни навсякъде, има добри и лоши, главното е кой ги ръководи. Не клеймосвайте руснаците или американците, като добри и лоши. Путин води война, която няма дори смелостта да признае както не признаваше че анексира Крим в началото. Резултатът е хиляди жертви! Новият Хитлер се казва Путин.

27

Анонимен

преди 9 години

Изявление на Яценюк -"храна и вода не ни трябва ,но камиона с памперсите го оставете"!

26

Анонимен

преди 9 години

Изобщо не виждам как оядените европейци с розови бузки ще тръгнат да воюват с Русия. Затова подкокоросват украинците да им свършат работата. Трябва да си много *** ,за да не го разбираш.

25

СаШо

преди 9 години

Американеца го заболя, че руснака му взима пазара за оръжие, военна техника .И реши отново да създаде студена война , да се разделят държавите на НАТО и СИВ . И всеки да си знае пазарите и печалбите . Парата движи света, жалкото е, че милиони измират в измислени конфликти .

24

Чиборатор

преди 9 години

Отвратен съм от лицемерието на Запада ... в Украйна се извършва тотален геноцид, който може да се гледа дори онлайн, но ЕС и господарите им САЩ нищо не виждат, нищо не чуват ... ПОЗОР и жестокост ...

23

Анонимен

преди 9 години

Луганск е обкръжен. От границата сепаратистите държат 16 км до линията, която ги разделя с украинските сили.После до града има почти 40 км. Камионите така или иначе ще минат през украински контрол. Телевизиите показаха шофьорите на конвоя. Те до един са военни! Как не видях един по-рошав или с брада, ли със шкембенце? Едни яки,здрави, готови за... бой!Путин май е приготвил подарък за Украйна! Утре им е националния празник, ама и годишнина от пакта ***-Рибентроп?!!! Ще видим?!

22

Анонимен

преди 9 години

До 14.КАТО еврогейовете няма,тъй любвеовилни на света,меки китки ги наричат и трети пол те обичат.Слабостта им казака ще подкара от г.за и ще им излезе през носа.

21

ГъливерВстранатаНаЛ

преди 9 години

"Владимир *** е заявил пред германския канцлер Ангела Меркел, че всяко ново забавяне на руския хуманитарен конвой за Украйна, който днес влезе на украинска територия, би било неприемливо, става ясно от съобщение на Кремъл"Леле-е-е-е-е-е...цар лилиПуткин колко е състрадателен! Дава помощ силово, даже и когато не му се иска :))) Истински демократ, владетел на ИМПЕРИЯТА НА ЧУГУНЕНИТЕ ТИКВИ :)))) Неприемливо е да не ги нахрани насила с хуманитарната си помощ, милите украинци

20

Анонимен

преди 9 години

Toq Mquk iska v evropa! Abe toq ne gleda li televiziq, kolko sme diskriminirani Balgarite i Rumancite?

19

Анонимен

преди 9 години

Абе, на тия американци, ако някой им гръмне белия дом, няма да знаят на кого да отмъщават. Много се напълниха с врагове ....

18

Анонимен

преди 9 години

добре бе , в Украйна няма ли психиатри Защо този Яценюк не е прибран в клиника Опасен е за хората

17

Национал

преди 9 години

Яценюк... куче долно тиии! Ще продаядеш народа си на Запада, както направи и България...а Запада той слушка сащ ! ! Кои са ви по близки бе продажен простако? Руснаците или запада? :))) Сигурно пишете и говорите на латиница а ? :))) ! Руснаците им помагат тия се правят на интересни! Ходете ако искате в Мариянския съюз! Продажни ***!

16

Чебурашка

преди 9 години

"Това е провокация, отсече Яценюк"Ти кой си Бе. Айде давай, ДОВИЖДАНЕ .

15

nn

преди 9 години

Много тъпрпелива тая мечка, ама май е на границата търпението и...Който се е заял с Русия, добро не е видял.Обама май чака реда си при Наполеон и Хитлер!