102

ПЕНТИУМА

преди 9 години

А може би просто си търсят повод за да насметат чужденците.И особено тези от арабския свят.

101

Живеещ с САЩ

преди 9 години

Сега наистина съжалявам, че Обама спечели изборите. Просто е прекалено добър като човек, а в този уродлив и извратен свят трябва световна сила номер 1, каквито са САЩ да има президент с твърда ръка. Ако сега в Белия Дом беше Джон МакКейн или Ромни, военната мощ на Америка щеше да смаже мюсулманите - джихадисти за 24 часа.

100

Анонимен

преди 9 години

англоезичните са най големите терористи в днешно време.Тази новина не е някаква новост.

99

американецо

преди 9 години

разберете, че ако някой изобщо е в състояние да спре ислямистите, това е Америка! Престанете да плющите глупавите си памфлети за тази велика страна и се молете американците да озаптят мюсулманите преди да са прерязали и вашите гърла!

98

ОЛЕ БООЖЕ

преди 9 години

СТРАННО СЕГА КАКВО ЩЕ ИЗПИЩИ ПО ВЪПРСА МАЗНИЯ КАМЕРЪН, ДЕТО НАЙ-ГОЛЕМИТЕ БАНДИТИ НА СВЕТА СПОРЕД НЕГО СА БЪЛГАРИТЕ И РУМЪНЦИТЕ! ДА СИ ЗАВРЕ ЕДНА ЛИМОНКА В АНУСА И ДА СЕ СКРИЕ Т СВЕТА!

97

Анонимен

преди 9 години

Ето това е армията на сащ - Ал Кайда, ИДИЛ, Mюсли брадърс, Боко Харам и много други.

96

Анонимен

преди 9 години

*** времената: англичнин-джихадист облечен като ислямски терорист, екзекутира американски журналист в иракска пустиня. Не разбирате ли че тея ционистки *** дето ги измислят тези сценарии се еб*ват жестоко с хората. Това не е новина а откровена подигравка с хората - искат да ни покажат, че си правят каквото си искат с нас и ние нищо не можем да направим.

95

Пловдив

преди 9 години

До Да, там ви е мястотоКой знае какъв мишок си, такива като тебе ми са до болка познати.Сигурен съм, че скачаш на бой само ако има кой да те спре :)

94

Stamat

преди 9 години

Zapadnata civilizaciq...

93

ММ

преди 9 години

До АнонименОчевидно си доста дезориентиран в тази област заслепен от омразата към Путин и Русия. Направи си труда и се поинтересувай малко преди да взимаш отношение по дадени въпроси. Позаинтересувай се от къде идва финансирането на тези групировки (ИД и АЛ НУСРА)докато воюваха с/у Башар Асад в Сирия още преди да влезнат в Ирак и ако оставиш настрани предразсъдъците може би ще разбереш истината.

92

Анонимен

преди 9 години

Демократизаторите от САЩ ,които ритнаха кошера и предизвикаха арабскатапролет преди повече от 10г. ,сега да събират меда .За съжаление и ние ближем сега от тоя мед ,хабер си нямате какво нашествие ев момента от бежанци по турската граница.

91

Да, там ви е мястото

преди 9 години

Когато игнорантите русофили които дращят в този форум ги сритаме да живеят в Крим -- България ще стане една по-добра страна за живеене.Не се притеснявайте друзья, в Крим ще намерите много съмишленици, а не както тука само в този форум.Сега има един ферибот -- за два три курса ще очистим България от вас.Да това е вашата съдба нещастници

90

Джон Кери

преди 9 години

Имаме сателтни снимки, които доказват, че ИДИЛ се снабдява с оръжие от Русия през контролираната от сепаратистите Източна Украйна.

89

ПОСМЕЙТЕ СЕ МАЛКО

преди 9 години

Във връзка с проавата на човека,международната асоциация"Футбол без расизъм" е поискала на футболистите да им се разреши да играят със *** или тбрбани--по техен избор.Имало е експеримент който е продължил 20 месеца......Така че не се учудвайте от разрастването на ислиямските права---тъпите евроатлантици са виновни затова.Докъде ни доведе толерасията на евро ***......скоро и у нас ще ни режат гърлата---НЕДАЙ БОЖЕ......

88

до 119

преди 9 години

Не е само той, които е с такъв капацитет интелектуален, има 5 да 5 плюсчета.Изглежда, че в този форум се е събрала помията на нацията да коментира!!!

87

Анонимен

преди 9 години

Минусчетата на 118 показват колко са руските Тролчета и дуп-давци Руски пишещи във форума.

86

До 117

преди 9 години

Господине, Вие сте с интелектуален потенциал на питекатроп!

85

ДО ВСИЧКИ !!!

преди 9 години

Не спорете, едно е вярно.Няма нещо което Русия да е направила във външната си политика, което да не е уродливо и антидемократично.Това е "No future country" -- средна продължителност на живот 59 години.

84

Анонимен

преди 9 години

много ясно, че е британец, няма да е българин или румънец..дано целият им скапан остров се напълни с такива, само че ние трябваше отдавна да изгоним ингилизите от земите си..да видим къде ще се дянат, ***..все някой друг им е виновен..

83

Анонимен

преди 9 години

абе никаква милост за тази *** бе. Забрадки и тюрбани и т.н. - който носи в Европа забрадки да му режат главата веднага на място и само така ще се научи тая ***. Аман от деморация, тия джихадистки *** за никаква демокрация не стават, да ги трепят като мухи още при първото съмнение. Няма да съсипват живота на човечеството заради техните фантасмагории и безумие