287

Шоп

преди 9 години

До Анонимен 447 Ами ако е 2 или 3 пъти повече, значи си излъгал със 100-200 %.

286

аз

преди 9 години

До софиянецПрочети статията от онзи линк дето ти препоръчах не се занимавай с глупости.Това е ценно за теб другото не ти е стихията!

285

софиянец

преди 9 години

До Далекоизточен юрист 444 Ако беше наистина юрист, щеше да знаеш, че в гражданските дела и в рф, и в България, и в ЕСПЧ не се използва термина "обосновано предположение", защото той е термин от наказателно правната доктрина/ теория и на България , и на рф- и за това съществува в в руския и в българският НК, а не в ЕКЗПЧОС. Освен това посоченото непризнаване от теб на законна ратификация от рф - до тук 2 грешки, които показват абсолютното непознаване на основите на правото и на рф и на България.

284

Анонимен

преди 9 години

До ШопИзвинявай но звучиш убедително и смешно!Ами ако е два пъти или може би 3 пъти повече!!!!

283

Шоп

преди 9 години

До аз Не знам точно, но е в пъти повече.

282

аз

преди 9 години

До ШопИ колко ако не е някаква секретна тайна!?

281

аз

преди 9 години

До софиянецТук има една много ценна информация прочети я и после кажи какво мислиш по въпроса!tialoto.bg/a/33-sexologia/37953-kolko-chesto-masturbirat-zhenite----bez-snimka/

280

Шоп

преди 9 години

България получава много повече от 1% от добитото злато.

279

sallaadin

преди 9 години

До 432,Да, но това отново доказва, че най-трудно се вадят поуки, аВ сура 5 от свещеният Коран пророка Мохамед ("търговец по професия") се обръща към правоверните с думите: "Това което виждате в кесията ми, нека Аллах да наспори двойно във вашите.".

278

аз

преди 9 години

До АнонименНе съм сигурен дали се шегуваш или говориш глупости затова няма да ти отговарям за сега.Ако случайно си се объркал чукни в гугъл и провери туй онуй.

277

софиянец

преди 9 години

До Анонимен 432 - "...руската пропаганда и техните лакеи тук във форума искаха да представят сблъсъка като религиозен между католици и православни.." Така ли? Руснаците за толкова *** ли ни имат?! Значи- трябва да им се покаже, че българите сме предимно умни и неманипулируеми хора!

276

софиянец

преди 9 години

До Руски юрист 431- Не си руски юрист- един юрист не би си скъсал дипломата по такъв позорен начин, като напише коментар , в който не признава ратификацията, извършена по законосъобразен начин от собствената му държава:) Не срами руските юристи, като се представяш за един от тях- все пак, и те са учили ОУД и поне "государственое право":)

275

аз

преди 9 години

До софиянецИзвестно ли ти е че прозападна държава ни е взела на концесия златните находища срещу само 1 процент за нас???

274

Шоп

преди 9 години

На петата колона им трепкат сърчицата като си представят руска инвазия. Иииии, бате! Да можеше сега да ни прегазят с танковете, лелеййй! Да ни разорат с големите гаубици! Голем кеф! И подпикват от радостна възбуда...

273

sallaadin

преди 9 години

До 414,Ще си позволя да довърша историята ти, с пример от след края на ВСВ, а именно отношенията, Франция - Гермения, католицизъм - протестантство.

272

софиянец

преди 9 години

До Леле че народ 420- Известно ли Ви е , че в България се намират най- големите залежи на ЗЛАТО в Европа? Много неща не знаете за България, и за природните й ресурси, обаче смело защитавате един подпалвач на Трета световна война!

271

аз

преди 9 години

До ШопНе е решил - не е взел! И това показва и близката и далечната история. А забравяте че и до Германия са стигали!

270

софиянец

преди 9 години

Който не е съгласен с коментар 417, да чете тук lex.bg/bg/laws/ldoc/2135721288 и по-специално II Общи положения II.1 принципи на политиката за национална сигурност- неделимост на националната сигурност от сигурността на ес и нато

269

Шоп

преди 9 години

До Леле че народ За какво му е на Путин да ни напада -------------За да вземе Босфора и Дарданелите. И онзи ден един болен мозък дъвчеше тая тема в Известия.

268

аз

преди 9 години

До софиянец:)))))) Стига моля те недей че ще ме разплачеш!!!! С нашата армия в момента ако Македония реши ще ни смачка за три дни!