30

вечно хленчи

преди 9 години

Путин е като индианец, не знае какво е болка. Никога не се е оплаквал от Обама! Обама вечно хленчи, че за всичко му била виновна Русия!

29

Анонимен

преди 9 години

Не виждам ние българите да дължим нещо добро на янките. Нито за ГМО, нито за вредните им военни бази дето ни превръщат в мишена на Раша, нито за разните тикви и гейове дето ни ги налагат за сатрапи. Янки гоу хоум!

28

Анонимен

преди 9 години

Атанасов, това наистина е религиозна война, от една страна е Мешиахът Йешуа(Русия), от другата срана е Ариман( САЩ) и Луцифер(ЕС). За мен е ясно, Кой ще победи, ще победи Русия! Когатоатовете се ритат, магаретата страдат, демек ние...

27

Анонимен

преди 9 години

" Как един път не взе едно решение в полза на самия ЕС, а все на САЩ задницата ближе?"Не забравяй след ВСВ кой изсипва милиарди за възстановяването на икономиките на европейските страни... Именно САЩ. Така че еврогейците не ще лижат подгърбията на Вашингтон, ами хоро ще играят... Жалко, но факт - като кредитора ти каже "плащай", ти плащаш.

26

Атанасов

преди 9 години

Някъде беше писано - какво би направила Русия ако беше като западните демокрации или САЩ?Ами щеше да влезе с армията си в Украйна под егидата на ООН като мироопазваща мисия!А сега едните подпалиха майданци (5млрд. офисиално признати от САЩ), а искат Русия да гаси огъня?!Потърсете какво говори Едуард Ходос на украинските нацита , че това е религиозна война, а те са само инструмент в нея.

25

Анонимен

преди 9 години

до до 16Идиотино, колко работни места загуби България в следствие на евроинтеграцията си, колко човешки съдби се прекършиха, колко хора си заминаха от този свят по- бързата процедура??? Или като им облизваш западните дирници за някой долар се имаш за много умен? Повтарял съм го често, ако си заобиколен от нещастници, не можеш да си щастлив, доброто е когато всички са доволни и могат да живеят достойно, тикво проста!

24

Анонимен

преди 9 години

ОХ НА ДЯДА, ПУТИНЧЕНЦАТА !!!

23

Бай Григор

преди 9 години

Историята познава подобен случай , след 18-та година Новият СССР ,попада в международна изолация , включително и на военна интервенция ,контрареволюция и гражданска война ... и до какво доведе това , с цената на много лишения ,недоимък и червен терор , икономиката след 3 петилетки изведе страната от селскостопанска империя до една ат най - бързо развиващите се индустрии....Сега тези санкции само ,ще сплотят рашките още веднъж .... руската психика е доста особенна ....

22

Анонимен

преди 9 години

За една година, ама с известни уговорки и бла бла бла иначе гръмки заглавия и безпочвени обвинения. Путин отдавна трябваше да е спрял газа и да е взел половин Украйна с пълна бойна готовност ако някой тръгне срещу Русия, това което виждаме е гавра и то от снисхождение.

21

И са ко?

преди 9 години

От прочетеното разбрах, че ако на Русия и трябва нещо конкретн,о вече трябва да си говори с конкретна страна която има интереси. :)Умно!

20

Анонимен

преди 9 години

ЕС си играе на руска рулетка! Украйна беше изкуствено създадена буферна зона между Руси и Полша заради горещота им омраза помежду им. Сега Обонго направи Велека Полша, защото Единоукраина е точно това- Мегаполша, до границата с Русия. Тъпите поляци имат само едно качество- безумно мразят русите. Е как да постъпи Русия, помислете?!

19

Анонимен

преди 9 години

Зимата ще дойде и ще видим тогава какво ще правят триполовите и травеститите от Ес

18

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 16"оковите дето Ви ги наденаха западняците" - са едиствено ОКОВИТЕ НА ВАШАТА НЕПОМЕРНА ГЛУПОСТ И ТЪПОТИЯ !

17

Анонимен

преди 9 години

Ресурсите са ресурси и след хиляда години. А руснаците могат да чакат.Виж доларите дали ще ги има след 10 години?

16

Анонимен

преди 9 години

Сащ са въздушен финансов балон който ще се спука

15

Анонимен

преди 9 години

Военно нахлуване в Русия? Бравос на елитарната ти мисъл! И кой, кой ще нахлуе на мечката в устата? Ще ни мобилизира Плевнялиев и току виж, президентството се изпарило и половината от Банки!

14

Анонимен

преди 9 години

Европа си играе на твърде опасна игра ,гейския съюз си играе със смърта

13

Анонимен

преди 9 години

100% от газа за ИЕ е много по-маловажен от 30% за Германия. А иначе санкциите няма да навредят единствено na Норвегия и Беларус, все пак зимата идва и ако в бг септември и част от октомври се живее без парно, то на север не е така. Спиране на газа означава тотален колапс на ЕС, не само икономически, и за да се избегне това може и да се наложи военно нахлуване в Русия. Само със санкции газ няма да видим.

12

Анонимен

преди 9 години

Ей *** гейберастки, ти не вдяваш ли, че живееш сред най- бързо изчезващия и нещастен народ в света? Ние оцелелите от този народ просто няма какво да губим, освен оковите дето ни ги наденаха западняците! Смърт на Содом и Гомора!

11

ИС

преди 9 години

Накривихте му го на Путин с тия санкции