190

Геро

преди 9 години

Аз лично съм ходил и в САЩ и в Русия, като съм обикалял доста. Има единствено една разлика. В САЩ бедните са смесени с богатите в градовете. В Русия бедните са извън градовете. И в двата случая бедноста е огромна и подтискаща, НО..в САЩ можеш да ползваш спешна помощ независимо колко си беден. Само спешна помощ разбира се. В Русия спешна помощ няма за хората в забутаните села. Всичко над 50км от москва е забутано село в случай, че не знаете....

189

Анонимен

преди 9 години

до 345Защо не отидеш в Русия и в САЩ да преброиш бедните, да видиш къде са повече. Да видиш, какъв процент от населението на тези държави няма достъп до здравеопазване. Да видиш, къде има повече просяци.

188

Анонимен

преди 9 години

ми право си го е казал човека..няма разлика между комунизъм и социализъм!

187

Анонимен

преди 9 години

Сега остава да обяснмиш и къде виждаш комунизма.

186

Анонимен

преди 9 години

хахахаха абе хора..да не мислите, че ако дадете на Русия власт, каквато има САЩ в момента - няма и тя да прилага двоен стандарт?! Хайде вижте в историята моментите, в които е имала власт какви ги е сътворила и тя. Искате да докарате, че социализЪма бил по-добър от комунизЪма с някви *** изводи на базата на нищо.Който е на власт, той пердаши всички, Това е било винаги. Съберете на куп американските президенти и руските диктатори, претеглети ги и...Защо ли предпочитам америка да властва а?!!

185

х

преди 9 години

ТИЯ СМОТАНИ ПРОПАГАНДИСКИ СТАТИИ ЛЪЖАТ ХОРАТА!ХОРА СТАВА ВАПРОС ЗА ЦЕЛИЯ СВЯТ СРЕЩУ САЩ А ЕВРОПА АМЕРИКАНЦИТЕ Я ДЪЖАТ НА ПЪРВА ЛИНИЯ ДА ИМА КОИ ДА ГОРИ ПЪРВИ!ГОВОРИМ ЗА ЕВРОПА КОЯТО ЕДВАМ СДЪРЖАТ БАНКРУТА И САЩ ДЕТО СА ФАЛИРАЛИ ОТДАВНА ПРОСТО НЯМАТ КОКВО ПОВЕЧ ДА ГУБЯТ КАРАТ ПО ИНЕРЦИЯ И ПРАВЯТ ИНФОРМАЦИОННА ВОИНА! АКО ВСИЧКИ КУЧЕТА КОИТО ТЕ ЛАЯТ ,А ПОСЛЕ ХАПЯТ ОТ ТЕБЕ НИШТО НЯМАШЕ ДА ОСТАНЕ!НА ПУТИН И НА РУСИЯ ТОВА Е ЯСНО МНОГО ШУМ КОИТО ЩЕ УТИХНЕ СИДВАНЕТО НА ЗИМАТА И ТРЯБВА;ГАЗЗЗЗЗ!

184

st

преди 9 години

Пак пияният руснак е прецакан хехехехехехехехехе мразя ги тези хора от дъното на душата си.

183

Анонимен

преди 9 години

А Израел за една седмица избиха над 1000 мирни цивилни палестинци. И за санкции нищо не се и споменавааааа.Двойния стандарт по правата на човека е най-силната страна на западната демокрацията. :)Правата на човека са прилагат само където и както са изгодни на Запада.

182

Анонимен

преди 9 години

Германски медии публикуваха признанието на укролетеца, стрелял по МН-17.

181

Ал

преди 9 години

до 341Абе, бива ли да си толкова ограничен, манипулиран и политически насъскан с няква умряла идеология! Още ли не си разбрал, че ако запада "ака кръв", това ще се отрази единствено и само върху бедните хора в Русия, които и без това еднвам живеят, поради "патриотичните" прояви на Путин, който горканчо имал само един апартамент...а около него всички милиардери разбираш ли...само за народа си мислел той...Как пък всички Руски управници винаги мислят първо за народа!!!

180

до 340

преди 9 години

Всяка държава защитава интересите на управляващите я. САЩ на магнатите във военната идустрия, които печелят от войните и петрола. Русия на милиардерите близки до Путин. И в САЩ и в Русия има умопомрачителна бедност, но има и една голяма разлика. Бедност+комунизъм = мизерия от която излизане няма, колкото и да се напъваш и да си умен. Капитализма поне дава шанс на част от хората с някакви умения да живеят добре и ценят интелигенцията за разлика от комунистите, които избиват всички..свои и врагове

179

Анонимен

преди 9 години

Според мен Лавров е най добрия заместник на Путин (лично мое мнение)

178

Анонимен

преди 9 години

След Путин, президент ще бъде Рогозин. Той стане ли, Западът веднага, без да губи и секунда ценно време, ще забочне да ака кръв.

177

Анонимен

преди 9 години

За 65 години САЩ е водил 34 войни! Това не са отбранителни войни, а войни на чужди територии за защита на ВЕЛИКИТЕ АМЕРИКАНСКИ ИНТЕРЕСИ! Какви ги дирят в Афганистан, Либия, Сирия, Египет, Украйна и т.н. - СУРОВИНИ! Трябва човек да е без мозък или дрогиран за да не разбира причините! Не съм виждала така български премиер в унизително положение, както Орешарски пред американските пратеници. Жалка история, жалки нископлатени бг политици. Защо това се харесва на уж "нормални" хора???

176

Наблюдаващ

преди 9 години

До Шоп (315)"Дългосрочната цел е да се поправи една несправедливост - 140 млн държат ресурси като за 1 млрд и заплашват света с ядрени ракети."Я не на мене тия... Като си тръгнал да оправяш "несправедливостите" - започни с Африка - Сомалия, Судан, Етиопия - там 150 милиона държат ресурси като за 5 милиона. А и твоят "разпределител" САЩ го знаем как дели - 50 на мене, 1 на тебе...

175

акуд

преди 9 години

фактически сащ ни показва още един приом на "демокрацията" а кери кага ще каже защо мюсюлманите от идил избиват християните

174

бунзен

преди 9 години

До Анонимен 334не е достатъчно да си самостоятелна държава, а да имаш сфери на влияние, да си не само финансов, икономически, но и културен и индустриялен фактор. русия може да има последователи или само като си ги купува, или като им се налага със сила. културно - никакъв фактор, икономическ и и финансово - учат се от запада (или поне следват, имитират), досега руснаците не са успели да формулират и приложат цивилизована политическа философия, която някой да прегърне и последва.

173

м-р Х

преди 9 години

сащ са големи загубеняци, ако бяха давали пари на украйна без да се занимават с Русия имаха повече шансове , но влизаайкси в директна конфронтация с Русия сами си режат клона и настройват половина украйна с8рещу себе си.

172

Анонимен

преди 9 години

до шоп 315 около 300 милиона държат парите на половината свят и заплашват света с ракети знаеш за кого говоря нали

171

Анонимен

преди 9 години

Русия никога не е имала толкова силен политик и държавник. Освен това, руснаците разбраха, че не идеологията /комунистическата система/ са пречка на САЩ, а самите те, като самостоятелна държава със влияние. Затова бизнесът ще се държи здраво за Путин. А срив на Русия ще доведе автоматично и до двоен натиск срещу Китай и влиянието му, което пък води логично до съюз между тях.