6

АНТИОВЦА

преди 9 години

ГОЛЯМ ГЪЗМЕТ ИМАТЕ г-н Стойнев, ГОЛЯМ ГЪЗМЕТ! Тези ЕВРОПЕЙСКИ ИЗБОРИ под ваше ВЛАСТОВО ПРИСЪСТВИЕ, при вашите ЗАПЛАХИ, ЦЕНЗУРИ, УВОЛНЕНИЯ, всеки честен гражданин РАЗБИРА, че са ОТКРАДНАТИ ОТ ВАС! Станишев може би НИКОГА НЯМАШЕ ДА ОТИДЕ В БРЮКСЕЛ и др. АКО ВИЕ ПРЕЗ МАЙ НЕ БЯХТЕ НА ВЛАСТ!

5

Анонимен

преди 9 години

Политическа криза?! Има я, на не тя свали кабинета!? ДПС свали кабинета и важно е ЗАЩО? Когато в една банда сформирана с цел кражби настъпят крамоли, те не са за идеи и политики, а ЗА ПАРИ!

4

Анонимен

преди 9 години

Жалко и позорно.

3

Мъдовски-Попов

преди 9 години

Жадни за власт и гладни за бонуси, за проценти! Но най-вече желание за мъст спрямо ГЕРБ и лично към Борисов. Те това ви изяде главата. Не се ли научихте, че с етно-религиозната партия на Доган трудно на глава се излиза. Вашите избиратели бяха с тези неща наясно, предпочетоха да ходят "на риба" и отказаха да ви дадат своята подкрепа на изборите за Европарламент. Не се чудете, че етно-религиозните ви аркадаши се канят да стават 2 политическа сила в 43 НС.

2

Анонимен

преди 9 години

Всички сте много хепи от оставката. Мислите ли, че ще вкарате по-различен състав в следващия парламент ?!? Май пак ще сте недоволни. Разберете, че ферормърсите, зелените и т.н. протестърски партийки няма да се доберат до 4%,

1

Анонимен

преди 9 години

ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО СЕ ОКАЗА РЕКОРДЪОР В НОКАУТА САМО ЗА ЕДНА ГОДИНА НА ДЪРЖАВАТА, БАНКИТЕ И НАРОДА ! ГОЛЯМО ПОСТИЖЕНИЕ !