26

анти

преди 9 години

тази нагла мутра защо не каже как на пенсионерите увеличиха пенсиите с 3 лева и това ако е соц политика здраве му кажи

25

Мирослав

преди 9 години

Щом това наричат "успехи", не искам да си представям какво ще е дереджето, ако кажат, че имат "неуспехи"! Ужас! И нямат капчица срам да се нарекат успели... Толкова търпелив народ да сме, че чак.... Кво, трябва да се върнат времената на партизаните и народния съд ли (но за тях)? За да разберат, че ние сме хора, а не животни. Господа политици огледайте се малко, вижте как са облечени хората, на какво приличат в лицата и кажете дали сте "успешни"!

24

:-)

преди 9 години

Ужас! Комунистите наистина си вярват, че са направили всичко това. 13 млрд лв? Смешки!

23

Анонимен

преди 9 години

Успехи..Хората не са толкова глупави за колкото ги мислят,а и другите не толкова умни за колкото се смятат..

22

Анонимен

преди 9 години

Като дойде Тиквата и тока и храната пак скочат с 30-40% за 2 месеца и народа този път не оставката ами ще го хване и ще отреже главата в центъра на София като я набучи на кол пред парламента. Да знае какво го чака урода.

21

интернет лумпен

преди 9 години

Наградата за добре свършената работа - наесен :-D

20

56

преди 9 години

Нямаше да пиша, но не мога да приема явни манипулации.Как по -точно се разплатиха с бизнеса, като бизнеса протестира, работниците не са получавали заплати от месеци, няма разплащания по всички програми къдетопак е бизнеса и т.н. На лъжи вече никой не вярва.Нямало полицейско насилие - защо парламента цяла година е заграден, кой би протестиращите, кой ходи по домовете рано сутрин да сплашва протестиращите, кой нахълта в КТБ, престъпността е на висота и ако си мислите че не ви подслушват...

19

Анонимен

преди 9 години

До АнонименДругите които ви пречат основно са дпанките, космите, на муро к.ро и най вече липсата на мозък *** и перкенде недоклатено.........

18

Анонимен

преди 9 години

Кабинетът Орешарски е най успешното правителство на прехода, съставено от блестящи експерти то изпълни и дори преизпълни поставените му задачи. Справи се с безработицата, съживи икономиката, докара инвестиции, усвои нови еврофондове, здравеопазването и социалната сфера са сред най големите му успухи ......бъзикам се беееееееееееееееее......ОСТАВКА !!!!!

17

Анонимен

преди 9 години

до 9 - здравеопазването валира заради парите които крадна дянков, а енергитиката фалира в деня който Бросиво си подаде оставката. нещо си много объркан. Ако беше станал южният поток енергетиката щеше да е във възход но Сащ ни пречат.

16

Анонимен

преди 9 години

В отчета споменава ли се за успешното прикриване на педрото?

15

Анонимен

преди 9 години

бсп има само два успеха- разплати се с бизнеса и не допусна полицейсок насилие като при Цветанов. извън това няма никакив други успехи, само поредица от провали.

14

Анонимен

преди 9 години

Слава на БКП ! Слава !

13

Анонимен

преди 9 години

Не се учудвам че БСП-то няма никаква чест и достойнство със СерГея начело. Включитлно и женските им индивиди като Нинова. "БСП започва отчет на успехите по график" - к'ви отчети, к'ви успехи ??? Едното е само на хартия, другото го няма. Лъжи накуп."Според Нинова 2014 г. е най-силната в социалната сфера от 14 г. насам"Как ли народа не го забеляза? Само Нинова и съпартииците и.

12

Психиатър

преди 9 години

Внезапното спиране на лекарства от групата на психоенергетиците / т.нар. антиглупини / води до настъпване на т. нар. РИЙБАУНД ефект /рязко влошаване на състоянието на пациента. Т.е. ако преди се е държал като обикновен *** ,то впоследствие се държи като пълен ***.

11

АноМним

преди 9 години

Докато не отидете да гласувате всички или поне една огромна част, комунистите ще си развяват байрака и ще си отчитат успех на фона на огромния крах, до който е водило всяко тяхно управление.

10

Анонимен

преди 9 години

КОЛКОТО ПО-ВЕЧЕ УСПЕХИ НИ ПОСОЧИТЕ ,ТОЛКОВА ПО МИ СЕ ПОВРЪЩЕ ОТ ВАС !

9

Анонимен

преди 9 години

В историята на човечеството това е възможно най-огромната НАГЛОСТ!

8

akud

преди 9 години

хихихи тея у бсп са лиди....или страшно нагли

7

Д-р Хаус

преди 9 години

Това не е недоразумение. Това е ДИАГНОЗА.