12

Анонимен

преди 9 години

И с реформи,и без тях,все тая !! След 15-20 години основното население ще са ***,а те както знаем са най-съвестните данъкоплатци :)) !

11

Andreeva

преди 9 години

Ало, редакцията!"През първата половина на 2014 г. пенсии за стаж и възраст са отпуснати на 24 962 души, което спрямо същия период на 2013 г. е повече със 74248 души, или 40,9 процента."Как сте с математиката - възможно ли е 24962 да е по-голямо със 74248 от нещо и кое от кое е 40,9%????? Моля, оправете си текста.

10

аз

преди 9 години

Навремето е имало златен пенсионен фонд. Просто върнете изпитаната практика обратно. Ама тогава ще е по-трудно да се бърка в кацата. А когато ние стигнем до пенсия, няма да има откъде

9

ГЕРБав

преди 9 години

Боко като дойде ще направи реформата:1. Магистрали.2. МЕТРО в София3.. Реформа в пенсионно осигуряване, да е доволен "лошия материал "4. Реформа в здравеопазването, да е доволен " лошия материал "5. Псуване от парламент и телевизия .За 4 години толкова .

8

БГ

преди 9 години

В България най добре е да се пишеш *** ни данъци,ток вода не плащаш ,а и помощи получваш ,като откраднеш казваш че няма работа и те пускат безнаказано ,ако те набият скачат някакви правозащитни организации и осъждат държавата за много пари .......................

7

Анонимен

преди 9 години

хаха пак ще окрадат пенсиите на робите

6

до управляващите

преди 9 години

"Без реформа не можем да гарантираме пенсиите"Все едно пък с ре-форми може да ги гарантирате. Нещастници само грабите българския народ.

5

Анонимен

преди 9 години

Супер... сега даже и надежда за пенсия няма да има... колко от нас ще са живи на 65 години? По-добре да си бачкам на черно... а тия никакви осигуровки и данъци няма да видят от мен... _)_

4

сами

преди 9 години

Преди 25 гд. за жените- 20 г.стаж и 55 г. възраст, за мъжете - 25 г. стаж и 60 г. възраст. И пари имаше винаги.Тази демокрация ни разката майката, ще стане така че всяко предприятия ще си има катафалка и поп.

3

до ХАСАН

преди 9 години

Адемов, говориш"от пусто в празно"; но такава беше и ДЕЙНОСТТА на кабинета Орешарски, БКП/БСП,ДПС,Атака: увеличаване на възрастта беше залегнало като НЕОБХОДИМА промяна и гласуван закон.НО КАТО дойдохте- ПРОМЕНИХТЕ всичко, ВЪПРЕКИ указанията на ЕС!!?? Да покажете, че не "базарите"ЕС!!Така действате и с Южен поток.СЕГА отново се връщате на ОНОВА, което БЕЗМОЗЪЧНО отменихте. ЗАЩО ВЪОБЩЕ дойдохте на власт, за да ИМИТИРАТЕ някаква дейност?? Само получавахте ГОЛЕМИ заплати за НИЩОПРАВЕНЕ!! Оставка

2

комунист=идиот

преди 9 години

Всички реформи на *** значат провал - реформа в здравеопазването - провалреформа в армията - провал реформа в образованието - провал реформа в пенсионната система - провал Навсякъде целенасочени провали, с цел затриване на България.

1

ИСТИНАТА

преди 9 години

ВЕЧЕ 25 ГОД. ,ТАЗИ ДЪРЖАВА Я УПРАВЛЯВАТ САМО КРАДЦИ ,ЛЪЖЦИ И МОШЕНИЦИ !!САМО СЕ ЧУДЯ ,ЗАЩО НИ ПРИЕХА В ЕС. ТА НИЕ НЕ СМЕ И ЗА АФРИКАНСКИ СЪЮЗ !!