13

БЪЛГАРИНЪ

преди 10 години

В ТОЗИ РЕД, ДЪРЖАВАТА ДА ЗАПОРИРА И ДА ИЗЗЕМА ИМОТИТЕ И БАНКОВИТЕ СМЕТКИ НА ДОГАН И ПЕЕВСКИ, ЩЕ СИ ВЪРНЕ ПАРИТЕ, ЧЕ И ЩЕ ИМА 200% УВЕЛИЧЕНИЕ НА ПЕНСИИТЕ!!!!

12

Герб взе Лични вноск

преди 10 години

По закон здравните вноски са САМО за здраве и НИКОЙ няма право да ги пипа, защото те НЕ СА част от държавния бюджет, а са на Здравната каса.Това, че мутрите са отклонявали милиарди от приходите на бюджета чрез контрабанда, която е пълнила личните им джобове, не им дава право да пипат ЛИЧНИТЕ пари на хората, които са внасяли лични здравни вноски. С източване на Здр. каса, Герб остави здравната система на червено и болниците и болните без пари за здраве. А Станишев остави на Герб 12 млрд. резерв

11

Анонимен

преди 10 години

НОИ е във фалит,дами и господа.Цялата игра "тука има ,тука нема" с единната сметка в НАП,смяната на сметките от БУЛСТАТ към ЕГН и отново въвеждане на четири различни сметки в НАП,беше за да се отчетат несъществуващи задължения на гражданите към държавата.Държавата е във фалит,но управляващите няма да го обявят,защото ЕС няма да им позволи.

10

Анонимен

преди 10 години

А защо няма пари в НОИ

9

Анонимен

преди 10 години

И сега реват, че тия теглели заеми !!!!

8

ГЕРБер

преди 10 години

Сега чак след 1 година разбрахте ли колко е бил прав моя вожд Бойко Методиев Борисов когато каза миналата година в Пловдив " Питате къде е резерва на здравната каса и валутния резерв ли? Къде е ли,.........пенсионерите го изядоха". Бойко е умен и проницателен и както виждате след година думите му се потвърдиха. Алчните пенсинери със средна пенсия от 100 евро са виновни както каза Боката.....Линч за тях,линч за пенсионерите,прав е Боко страшний

7

Е,

преди 10 години

и според някой тук. Да бяха оставили без пари пенсионерите ли? След като няма пари НОИ, правилно са постъпили. Сега какво става, раздават някави си мижави 20 лв., а грабят от заемите. Всичко се прави за да очернят ГЕРБ, ама няма да могат. ГЕРБ си имат стабилен електорат.

6

ветеран

преди 10 години

А моля моля,това не е така.Истината я каза Орешарски на парламентарен контрол.Парите от резерва на касата са вкарани от Дянков в бюджета и са били там и по време на смяна на власта и ако си спомняте герб предложи да се върнат в сметката на касата но Орешарски не разреши,и никога не упрекна Дянков за това.Нека остане и малко истина все пак.

5

АЗзззз

преди 10 години

Дянков е в екипа на ПУТИН, господа комунисти! Не плюйте по свои!

4

ДО 5

преди 10 години

До Анонимени пенсионерите -в затвора тогава -щом са си взели пенсиите -важна подробност не ГЕРБ СА ОТКРАДНАЛИ ПАРИТЕ ,А ПЕНСИОНЕРИТЕ СА ГИ ВЗЕЛИ ЗА ПЕНСИИ

3

Анонимен

преди 10 години

Boko & DqnkUFF VEDNAGA v zarvora!!

2

Го4о

преди 10 години

Според написаното ГЕРБ не е изхарчил нищо, а са запълнили дефицита в НОИ и сега БСП раздават 20-30 лева на ляво, предизборно. А БСП и СтаниШЕФ похарчиха 20 милиона за референдум за БЕЛЕНЕ, плюс нови 200 милиона за ОЩЕ НЕСЪЩЕСТВУВАЩ "южен поток"!

1

Анонимен

преди 10 години

Това е стара "новина".