28

Анонимен

преди 10 години

do Rado ! Nego narichai Ballgarin ima veroqtnost dase premesti v Turciq da jivee , vse pak v jilite mu teche Turska krav !

27

Боят настана!

преди 10 години

Време е пак да излезем 70 хил. и този път да не се приберем докатно не свалим веднъж завинаги комунистическо-турското правителство. Те никога повече не трябва да помирисват власт.

26

Смях

преди 10 години

Ами че то същото изказване имаше и псевдо ПРЕЗИДЕНТЧЕТО !!!! Ама нали е техен Веждито забрави за изказването му във Лондон !!!!

25

Стамболов

преди 10 години

Вежди Рашидов голям български политик, с трезва мисъл и голяма далновидност

24

11465

преди 10 години

Къде е еничара Сидеров, да се изкаже, кого подкрепя?!

23

радо

преди 10 години

Браво на този голям Българин!Долу гадния комунист!

22

мън мън

преди 10 години

Как, да внимава, то трябва да има с какво да мисли. Освен със заучените си ком.фрази, с друго не може да борави човека. Той ,не е спирал да говори глупости.

21

Иван

преди 10 години

Да се приеме декларация във всички държави на ЕС немедлено да се проведат референдуми за присъединяване към Руската федерация.Същото да се предложи на САЩ,после Канада и южна америка и накрая полюсите.Так надо!

20

?!?

преди 10 години

Браво Вежди, истински Българин с Турско самосъзнание. Да се знае, че те принадлежат на тази земя която е българска.

19

optimist

преди 10 години

След това изказване и последните симпатизанти на Станишев се отрекоха от него. Срам и позор е този украински ***!

18

фестан

преди 10 години

Станишев е много обременен семейно, предателството и мръсотията са му в кръвтта, баща му е замесен в смяната на имената на времето, а майка му е изгонена от БАН заради твърденията и че има македонски език, макар чудесно да се знае че това е българско наречие, разработено от службите за целите на сталинската и югославската пропаганда. Долно семе!

17

Анонимен

преди 10 години

Путин отвори кутията на пандора предстоят войни

16

cveta

преди 10 години

То най добре е Станишев въобще да спре да говори,защото ай си е отворил устата,ай е започнал с глупостите си.Гледа на народа като на стадо ***.Просто не мога вече да го слушам и ми е чудно как още има някои,които се връзват на дрънканиците му.

15

Анонимен

преди 10 години

До 12Тези в парламента не са турци, а помаци. Има огромна разлика.

14

Анонимен

преди 10 години

В държава в която и алкохолици,могат да са министри на КУЛТУРАТА,нищо хубаво не я очаква !

13

Анонимен

преди 10 години

Бломорието и Македония също са били български, и до 1945г. са били населени с българи, но твоите колеги от БКП ги оставиха на произвола на съдбата, и вече много трудно биха станали българи, а в Гърция вече е невъзможно.

12

Анонимен

преди 10 години

Да се отцепва Кърджали! Писна ми да гледам турци в парламента.

11

до 4 анонимен

преди 10 години

ПРИНУДЕНИ СА, извън магазина си говорят с теб на български и са много мили хора. Работата ми е свързана с много пътувания из страната и имам поглед във всички области. А в Кърджали политиката на местните васали е такава и затова хорицата се страхуват. Виновниците за Възродителния процес все още са сред управляващите и е нормално да има страх в това население - те не преживяха малко, а и сега са на ръба. А един зависим човек е послушен и изпълнителен.

10

СВЯТ

преди 10 години

БОЙКО ДРЪЖ СЕ КАТО МЪЖ КЪКЪВ Е ТОЯ АКЪЛ ДАТИ ДАВА ЗА ТОВА ИЗКАЗВАНЕ ТРЯБВА ДА ГОВОРИШ ПРЕД МЕДИИТЕ ГОСПОДИН БОРИСОВ

9

Анонимен

преди 10 години

Интересен факт е, че единствено Турция и турците не са враждебно настроени спрямо нас от всичките ни съседи. За това когато някой почва с тия "православни братя" и подобни глупости, директен шут в г*за.