48

до Turchin

преди 10 години

Ти не си турчин! Коментара ти по скоро навява на отчаян гербераст преливаш в ***!:)))

47

Анонимен

преди 10 години

Искам забрана на соц.агенции и пълно разследване от къде идват парите и какви са им заплатите.Стига манипулиране на хората.АТАКА Волен премиер

46

Анонимен

преди 10 години

До Борисов на съд аз пък мисля ,че това са вашите опорни точки, и за мен най-умразни са комунистите от тази тройна ,ненаситна ламя. Вече и в България като много бели държави по света комунист е нещо престъпно ,нещо мръсно, нещо предателскио и твърде алчно.....само нещо такова. На запад от комунистите хората се пазят като от чума.

45

Неам

преди 10 години

И поради какви причини това трябва да ме интересува ?

44

Трала

преди 10 години

Това ли е надеждата на България?...жалко!

43

Денислав

преди 10 години

Бареков като е на ръба, еми да скача...

42

Олга

преди 10 години

Наистина ли искаме ГЕРБ и БСП да са лицата на Българие в ЕС?!

41

Анонимен

преди 10 години

аз пък ще гласувам за Герб ,защото ги мисля за по-достойни българи от продажните,червени лешояди !

40

Динко

преди 10 години

До последно ще се надявам, българите да направим правилен избор поне този път!

39

Борисов на съд

преди 10 години

ГЕРБ е най-омразната партия на Народа! Това е партия ,която тотално срина и уби българите, срина ги психически и физически, уби всякакъв бизнес смачка и затвори малките фирми и предприятия! Борисов на съд!

38

Анонимен

преди 10 години

До лекар-пенсионерТака е защото ЕС не дават никакви помощи за хората и искат да си останат бедни.

37

лекар-пенсионер

преди 10 години

Нямам нищо против пенсионерите и техните доходи, но проблема в момента е работещите бедни. Не е нормално млади хора да работят за 300 , 400 , 500 лв на месец. Това го няма никъде в Европа или САЩ. Раздаването на пари от заеми е най глупавото нещо , което може да се направи. Това говори , че в момента икономиката ни не работи. Така сме до никъде и за никъде.

36

2009

преди 10 години

Герп -5бсп -4дпс-3атака-2ндсв-2сдс-1

35

az

преди 10 години

ГЕРБ и БСП ДПС Ataka Nikoi nqma da glasuva za tiq MUR6I xopata gi razbraxa 6to za *** sa

34

дo 27

преди 10 години

По-добре те, отколкото Герб и Борисов !!!

33

83489

преди 10 години

Само некадърното и крадливо управление е откъснало минимум 150 хил. гласа за една година, освен това 5% на АБВ идват от БСП, което са още около 200 хил. гласа. Така, че комунистите са пътници, независимо от подкупните социологически агенции. Единствено, може да ги спаси по-ниската активност към което те се стремят неистово.

32

Пич

преди 10 години

Опааа, малко по малко започнахме да вадим проучвания, които се приближават до истината. Според мен действителните резултати ще бъдат доста по-лоши за БСП и Бюреков. Май започнаха да се изясняват нещата, след като платените агенции се изходиха в публичното пространство с някакви безумни прогнози. По едно време Бюреков го бяха сложили на 3-то място ... хайде аман от мутренски номера. То не бяха медии, то не бяха Лафки, то не бяха платени социологически агенции. Цялата държава купиха тия.

31

Анонимен

преди 10 години

до 27 / С толкова много паши галеба сме готови да се включим активно в изграждането отново на османската империя...... Бравос на нашите нови политици

30

Анонимен

преди 10 години

Портрета на гласоподавателите на Бсп е ясен- Пенсионерите които са много...ама за Барека кой ще гласува? Психичноболните?

29

Демократ

преди 10 години

Много ме радва как комунистите защитават като Матросов на Амбразурата бившият зам.председател на СДС - десният финансист Орешарски, който беше изгонен от СДС заради връзки с Васил Божков. Десният Орешарски продължава да налага плоския данък, който е дясна мярка, остави лихвите по влоговете, не строи Белене. Това е доста добър десен политик, важното е бабичките от БСП и троловете да си го хвалят.