43

Коко

преди 10 години

Ама чакай сега Огнян или Янко? Аааа май на Янко бащата. Аха да загрях, чичото на даскалката е получил психическо разстройство щото бащата на Янко е ударил лелята на Огнян която е доведена сестра на сина на учителката ама от руска страна. ЯсноАбе джурналята, абе прочитайте ги тези статий преди да ги публикувате,че нали сме простовати и се омотваме докато четем умопомрачителните ви трудове

42

Анонимен

преди 10 години

До JJкойто прави така да върви в циркаработа за звероукротители има в демокрацията е така

41

JJ

преди 10 години

Един добър коментар не съм видял дотук. Явно никои не е влизал скоро в училище - за 15 мин, когато отида да видя майка ми, която е учител ми става лошо от шума в междучасието, да не говорим за новите поколения деца - разглезени, таблета и телефона се водят в час, ако му го отнемеш веднага заплашва с мама/тате и т.н. А учителя работи цял месец в такава атмосфера срещу 600 лева ЧИСТО... И средната възраст на учителите в момента е над 45-46 години. Тъй, че преди да ревете се информирайте първо.

40

Анонимен

преди 10 години

А как ученик обижда учителя си "Плешив ***!", другарчетата се смеят, а учителят нищо не може да направи. Оплаква се на бащата, а той: " Не може да бъде, той вкъщи така не се държи!"Е, като не може да бъде, след училище бой до посиняване..

39

Анонимен

преди 10 години

тя простата е помислила,че се пази от кучетата

38

Анонимен

преди 10 години

До бай Тъпчо - 46То и затова сега си бай Тъпчо...

37

2000

преди 10 години

Като ви е толкова тежко да работите с деца, вървете да доите крави или да продавате билетчета в автобусите. Без това на повечето даскаля дотолкова ви стига капацитетът. Злобари истерясали.. деца ще ми възпитават!

36

Анонимен

преди 10 години

До бай Тъпчода се върне ли твоето със счупена ръка,дето си така оригинален?

35

бай Тъпчо

преди 10 години

Абе тез кво дращят бе,удрила еното с пръчка па другото с тояга па убаво,че трето с танка не е сгазила ама туй дет се са обвиняват даскалите сий въшкарска работа бе-едно време мене даскалат беше *** ошамарил по вратат щото си блеех през прозорецат и не слушах и вечерта разправям на тати,па оня кат скочи и *** ошамари и той бе-Щом даскалат тей бил,значи тай е требвало и *** подфана наново та едвам *** утарва баба,щото мама само гледаше и *** хокаше и тя,па сега ай некой го драпне за ушото и айде съд...

34

Анонимен

преди 10 години

Trqbvashe camo da izgorqt toqgata ,za da ne moje sledvashtata u4itelka da q izpolzva.Ako na sledvashtata I potrqbva toqga- PROSTO SHTE NAPUSNE. O vremena ,o nravi !

33

Българин

преди 10 години

Малките идиотчета не само са мързеливи,глупави и арогантни,те са бъдещите престъпници на страната. Който не е влизал в училище,нека влезе и да постои един ден,наблюдавайки. Нови чинове,столове и дъски, всичко чупят,ломят и драскат.Скъсани пердета,надраскани и окъртени стени и врати. Отгоре на това мяукане и кукуригане в час,псуване и говорене по телефони. Защо не се опитат всичко това да го правят вкъщи,на родителите,ами учителите трябва да понасят цялото унижение и омраза не само на децата,но и

32

Анонимен

преди 10 години

" Замахнала с пръчката към тях"ако беше извадила око?????????????????????

31

виц - продължение

преди 10 години

- Нищо, г-н Директор, пуснете ме при тях!Влиза при бесните животни и изкрещява:- ***-и-и-и-и-и-и, марш веднага по местата!!!Животните опулват очи и бавно-бавно се строяват.- Ама госпожо, забравих да Ви питам какво сте работили преди - изумен промълвил шефът.- А бях учителка и класна на деца от първи до осми клас.

30

виц

преди 10 години

хмм, тази цялата история ми напомня за един сравнително стар виц:Скромно облечена женица с очилца минава през Бюрото по труда и пита за свободни места. Казват и, че само в цирка се е отворило едно място за звероукротител на тигрите и лъвовете, които са удушили предишния дресьор наскоро. Тя отива при Директора на цирка за повече информация.- Госпожо, тия животни явно боледуват от бяс или нещо подобно - постоянно се хапят, удрят и никой не иска да припари до клетката им......

29

Анонимен

преди 10 години

До до 31училището не е арена за саморазправа,ако не си разбрал това е проблема.от какво е пострадала,от едно "МЯУ"?нещо не разбрах.няма оправдание за това нейно деяние.

28

до 31

преди 10 години

Брей много съчувствен се оказа.Айде сега си представи твоята майка да е учителка и съответно има деяние и пострадал.Добре ли ще ти е??

27

Анонимен

преди 10 години

"учителка по български и руски език"Iasno ot onia dyrti shafrantii deto revat po komunizma

26

Анонимен

преди 10 години

"Гледай сега, това са деца. Със сила там не става. Бий го като малко, после се чуди защо ще стане *** бачкатор и побойник."Много точно! Но ние тука сме си бай *** и освен бой друго не познаваме.Иначе - да, децата са изключително невъзпитани, дори бих казал, че направо си се държат като простаци. А защо децата са такива - защото така се държат мама и тате вкъщи. Така че (може би) трябва първо ние да започнем да общуваме по-нормално, за да станат наследниците ни цивилизовани хора.

25

Анонимен

преди 10 години

до28има деяние има пострадалсега ще има съдще ти хареса ли твое дете да пострада така,или те др.деца са мирни в клас?за едно "мяу"и счупена ръка,?????

24

Анонимен

преди 10 години

Не я защитавам тази жена, ама някой от вас влизал ли е в училище през последните 10 години? Това е нещо средно между бар, публичен дом, чалготека и зверилник! Е, жената е на 63 и сигурно преподава в тоя ужас от години, нервите и отдавна да са отишли на кино. И си е в реда на нещата да е пенсионерка, а не да се занимава да налива акъл в главите на разни глезльовци. Ама за да го прави явно няма избор, защото всеки който има друга възможност не би преподавал в българско училище.