111

Анонимен

преди 10 години

не разбирам само какво лошо има в това да се видят, та и двамата истерично отричат че са се виждали?! Какво лошо? Или и двамата са такива кабели, че се очаква ако се видят, само кофти неща ще се случат?

110

ДИДИ

преди 10 години

Този вече толкова лъже, че и истината да каже, надали някой ще му повярва....

109

Анонимен

преди 10 години

Докато се опитвате да доказвате лъжи патрашкови и сие...на парламентарния контрол се леят песни за правдата и свободата в лицето на управляващите. Сами си задават въпроси и сами си отговарят сред луди ръкопляскания от лявата страна. И най-важното:)))Хората вече не се страхували, щото полицейщината я нямало. Да, бе. Как да я има, като е съсредоточена пред парламента, за да пази "всеотдайните народни закрилници".ШОУ отвсякъде. Лъжи, лъжи... Управляващите се саморекламират по всякакъв начин.

108

Aнонимният

преди 10 години

Аз съм *** ДПС *** активист нает от Пеевски да защитавам настоящето Правителство с нокти и зъби.

107

Анонимен

преди 10 години

Борисов го страх от записите за това се жалва при главния прокурор, но Серго промени закона и вече е разрешено следенето, подслушването и снимането.

106

Анонимният

преди 10 години

"Разбирам, че искате да изкарате и Цветанов виновен каза още Борисов." Ко риече ???? Ние ??? А да бе, забравих...ние му нахлузихме слушалките да подслушва България? Ние го накарахме да създава тефтерчета Златанов? Ние го накарахме да се прави на дерибей цербер в държавата? Ние го направихме и обвиняем в прокуратурата по 3 дела!!! Ние за всичко сме виновни!!! Само не знам Цветанов имаше ли шеф през цялото това време и дали той не е човека карал го да върши това ???

105

Анонимният

преди 10 години

Както и да ги гледаш, Първанов поне е учил и доста се е научил. Принц Бойко нищо старо не забрави и нищо ново не запомни. За всичко се върти като македонско ментеше. Да се чуди човек, как му викаха ура три години и канче, а сега има заблудени, които пак си мислят, че е бог. Ей хора, това не е клон на пожарната, а държава, която е смъртоносна болна. А ние се гърчим в нея. И този, който я довърши, иска да я лекува. После пак, като види зор, ще си даде оставката. И какво от това?

104

nuuusheto

преди 10 години

Това е най-безсмисления проект съществувал някога ,аман от простотиите на Борисов ..

103

nuuusheto

преди 10 години

Изцяло омърсената партия Герб започна да се разпада отвсякъде и бате Бойко реши да заговорничи с Гоце и да направят тази простотия наречена АБВ ! Ето какво правят жалките хора !

102

Андрешко

преди 10 години

+Глупав народ такива вождове. Срам ме е да се наричам българин от тия убиици на нацията

101

Анонимният

преди 10 години

От къде Боко знае какво ще прави Първанов още преди месец?Цитат от вчера Преди един месец ги събрах и им казах който иска да си отива. От такива като Георги Марков партията не губи. Ще стане тежко, ако един ден аз, Цветанов и Николай Младенов си тръгнем, каквото се случва в БСП.Обърнете внимание на последното изречение.Да не би Боко в своята премъдрост да е открил начин да пътува във времето?

100

Анонимен

преди 10 години

Един ден всички като се изправим пред съдията на живите и мъртвите и поискаме да видим кое в живота ни е било лъжа и кое истина, ще се тюхкаме , че на най много лъжи сме се хванали от комунистите. Те в това отношение са ненадминати и ще съжаляваме, но ще е късно.

99

Анонимен

преди 10 години

Само един *** може така да говори.

98

Анонимният

преди 10 години

Гледайте, гледайте, царят е съвсем гол!

97

1

преди 10 години

нека "политика"от банкя да обясни как регламентирано се шантажира.

96

Анонимният

преди 10 години

Днес Борисов вярва, че с помощта на грубите манипулации и прикрит от собствената си делюзия ще успее да заблуди хората за миналото си. Но архивите остават.

95

Анонимен

преди 10 години

Уикилийкс:. Журналистите споделят в частни разговори, че Борисов плаща в брой за позитивно отразяване и заплашва тези, които пишат негативни репортажи.... :-)

94

Анонимният

преди 10 години

За този индивид може да се напише докторат по психология ! Абсолютен психопат ! Тъжно е, че има толкова нискоинтелигентни хора, които припознават в този бивш комунист, милицонер, пожарникар и мутра ... безкористен демократ, който се бори за интересите на обществото ! Мрак !

93

viva1234

преди 10 години

Мокрия сън на пенсионерките и домакините е плешив!

92

до 102

преди 10 години

А ти не си мисли, че народа е толкова отчаян, че да върне Тиквата пак на власт. Със или без тройна коалиция, Тиквата събра катрастрофални проценти на последните избори, затова сега гледа отстрани парламента и подскача като петел.