25

Orda

преди 10 години

Разорителния блок що се обажда от канавката?

24

Анонимен

преди 10 години

И тая част от сганта "политическа",т.е. мърлячи,които нямат един работен ден като нормални хора!Стига сте си бърсали о-раните мутри с ЕС! По-добре прочетете и 20 и най-после млъквайте! Както и да се наричате,няма прикритие,което да накара някой да се занимава с вас. МАРШ В ДУПКИТЕ!

23

Анонимен

преди 10 години

До rumen221, няма такова животно като съюз на суверени държави! Европейското право е над националното право и поради тази причина всеки, който стане част от ЕС доброволно се отказва от част от суверинитета си в името на общия пазар! Не може да искаме свободно да работим и пътуваме на запад в същото време да поставяме пречки пред западните капитали!

22

Атакист

преди 10 години

Тоя мухъл на снимката станал по-нагъл и от бащицата си Мавъра. Заедно с Кунева да ги сложиш на една стена и да им пуснеш по един откос в скапаните чутури.***!

21

Десен

преди 10 години

Ясно се вижда,че платените фашизоиди са се развихрили във форума! Но като остаявим тези организирани *** , подкрепата на ГЕРБ са този безумен мораториум е поредното доказателство,че гербаджиите нямат нищо общо с принципите за обединена Европа и са просто една разновидност на комунистическото котило! Къде да сега "десните" Йордан Соколов, Сугарев и Ев. Михайлов да ни агитират пак да се гласува за ГЕРБ? Какво им обещаха за тази гнуста роля?

20

rumen221

преди 10 години

Просто е!1. Е.С. е съюз на СУВЕРЕННИ ДЪРЖАВИ2. Договора не е завещание3. Процедурата по Предоговоряне на коя да е точка е Част от Договора4. Договора на България е Противоконституционен, защото не е утвърден с референдум от суверена (това е народа, а не Н.С.)5. Решението за Удължения мораториум е Законов Конституционен инструмент, да се застави Правителството да защити Българския Национален Интерес в земеделието Продаден от СДС, НДСВ, Миглена Парибова и С.Паси-Израел.

19

tt2

преди 10 години

тия *** парламент няма да видят - ще подсмърчат отвън

18

Рали1

преди 10 години

Г-да от Гражданския? съвет-в момента България е гето.Само земята остана,а след това кое ще продавате ?Земя -не е само стока,която може да бъде продадена-това е работа,това е производство,заетост,доходи,поминък на народа ни.

17

боклуци

преди 10 години

Не стига гнусното дпс,а сега с тия деформатори може да влезе още една турска партия-тази на Касимчо дал.

16

Анонимен

преди 10 години

По-добре ще е да им направим контра-митинг.

15

А НЕ

преди 10 години

РБ СБИРЩИНА ОТ ХОРА ЖАДНИ ЗА ВЛАСТ ,КОИТО СА БИЛИ В ДРУГИ ПАРТИИ И НЕ СА СЕ ДОКОПАЛИ ДО НЕЯ,РБ КОЙТО ЩЕ ОБСЛУЖВА ИНТЕРЕСИТЕ НА БСП И ДПС,РБ КОЙТО ИЗОБЩО НЕ Е ДЕСЕН, А МЕРСИ ТОЗИ ФИЛМ СМЕ ГО ГЛЕДАЛИ ВЕЧЕ С ВАС И НИКАКВО ДОВЕРИЕ ВИ НЯМАМ

14

Ok!

преди 10 години

ПРОДАЖНИЦИ!

13

NIKO11111

преди 10 години

Ей тези *** в този блок, са най- големите чифуто-американски гъзоблизци, които искат България да изчезне дори като географско понятие и направиха всичко възможно за това.Либерасти и предатели, съд за държавна измяна за вас, които даже се срамувате да се наречете българи.

12

Анонимен 1

преди 10 години

до 123/ Случаят с ДЗУ Стара Загора си беше престъпление срещу Българската държава, и още примери има...

11

ФА

преди 10 години

И ТИ ЛИ ЩЕ ДОЙДЕШ ДА УПРАВЛЯВАШ???ООООЛЕ Я СЕ ПОГЛЕДНИ В ОГЛЕДАЛОТО И СЕ ЧУЙ КАК ГОВОРИШ НЕ ТЕ ХАРЕСВАМЕ И АКО ВЗЕМЕТЕ ОЩЕ ДЕСЕТИНА ПАРТИЙКИ МОЖЕ ДА НАПРАВИТЕ 4 %

10

Анонимен

преди 10 години

до номер първи от списъка с *** - Да то отрежат пикалото и да ти запушат долната комунистическа уста с него.

9

123

преди 10 години

Естествено, те няма да изменят на политиката си на разпродаване за жълти стотинки. Все си мислех, че след БГА Балкан и ДЗУ Стара Загора им е дошъл акъла, но не! искат да бъдем истинска бананова република! Реформаторският блок да бъде забранен и членовете му екзекутирани веднага!

8

rumen221

преди 10 години

ЕВРОПЕЙСКИ РАЙ ИЛИ АД"Държавата е народ, който притежава земя с точни географски граници"До сега 2 милиона млади българи са изгонени по икономически причини- Лъжат ни да продаваме земята си, за да се нахраним със сирене от палмово мляко и салам от соя-ГМО- Останалите ще измрем върху земята си и вместо НАРОД и ще станем БЕЗИМОТНИ РОБИ, които за къшей хляб ще работят бившата си земя...- БЛАГОДАРЯ ЗА ТОЗИ РАЙ....

7

bashkircho

преди 10 години

Napravo prodavaite dyrjavate i bez tova za nishto ne stava.

6

tt2

преди 10 години

проститутко пръмова - кажи какво остана след твоето управление долна ***