51

Мафиотп

преди 10 години

Бившата комунистичска *** също е взел да лае по истинския президент. Сравненото палячото гоце с тоя пич - сега имаме президент, а не комунистическа тиква.

50

Един Българин

преди 10 години

Добре де , Гоце, ти като не беше съгласен с предния бюджет защо го подписа?! ЗАЩО!!! Така ставаш съучастник в олигархичните игри на правителството. трябва ли и г-н Плевнелиев да става съучастник в ограбването на българския народ??? Ами НЕ!

49

gosho

преди 10 години

Тоя същия не даваше ли вето на щяло и нещяло докато беше президент ?

48

Анонимен

преди 10 години

Всичко, което е зле за БСП-ДС, е добре за България.

47

anton.boychev

преди 10 години

НАГЛО РУСКО ***, "В СКОБИ ПРЕЗИДЕНТ" ТИ СИ ПРОСТО РЕЗИДЕНТСЛАМУВАМ СЕ ЗА ВРЕМЕТО 2002-2012

46

vesko02

преди 10 години

Някой може ли да посочи поне един политик доказал вярност към държавата и народа,колкото и изтъркано да звучи.Без да се връщаме в миналото.

45

antracit

преди 10 години

Гоце, смешен и жалък си приятелю. Никой не ви взема на сериозно. Пътници сте и БСП и Доган и всички дето се натискате да управлявате. Не ви искаме и това е.

44

Анонимен

преди 10 години

Тая гнус пак изпълзя от *** в Сирищник. Да си трае и да ходи на лов за стари кази и млади ***

43

Анонимен

преди 10 години

Дека са парите от Българската коледа, години наред????? И кой два мандата не прави нищо друго освен да пуска убийци от затворите???

42

UK

преди 10 години

Travestit

41

iАнонимен

преди 10 години

Не е ли странно олигархията Пеевски и Тв7 заедно с БСП и ДПС, Болен нападат всеки ден Плевнелиев ,.........ТЕ ли ще се борят с ОЛИГАРХИЯТА ? Та те са самата олигархия...Гоце и застреляните му съветници !

40

Анонимен

преди 10 години

***!

39

iАнонимен

преди 10 години

Гоце във вестник "Преса" на Тошо Тошев друг агент на ДС напада президента......Вие преценете нормално ли е ?Първанов (Марин) помилва Цветелин Кънчев от Евророма срещу подкрепа за втория си мандат !Награди Ахмед Доган с орден Стара планина ........На какъв се прави сега ?

38

Анонимен

преди 10 години

Днес БГ ,по добре закрийте възможността за коментари на статии по политически теми.Народа е до такава степен поляризиран в политическите си пристрастия ,че едно компетентно мнение не може да се прочете тука.Тези коментари всяват все повече разделение и вражда между хората в тази държава. Това е като искра в купа сено.Пожара бързо се разгаря и няма значение от кой вид е тревата.Стигат ежедневните простотии ,които бръщолевят политиците и които ни облъчват ежедневно от къде ли не.

37

seira

преди 10 години

АЗ ПИТАМ:ЩЕ СЕ НАМЕРИ ЛИ НЯКОЙ, КОЙТО ДА ПРИВИКА ВСИЧКИ "ОТГОВОРНИ ДРУГАРИ" ОТ ВСИЧКИ ПАРТИИ И ЦВЕТОВЕ В СТРАНАТА, ДА ДАДАТ ОБЯСНЕНИЕ "В ПИСМЕН ВИД" ПРЕД НАРОДА И ЗАКОНА: "КАК И ЗАЩО ОГРАБИХА И УНИЩОЖИХА ИКОНОМИКАТА НА СТРАНАТА, И ДОКАРАХА БЪЛГАРИЯ "ДО ДЪНОТО" НА ЕВРОПА?!"

36

Анонимен

преди 10 години

И пеевски е тежка грешка другарю осем години мълчал и паследните две се осРал : поемете си отговорността ( ОСтаВкА.!!!!!!(:

35

Анонимен

преди 10 години

Значи когато се отхвърля бюджета е разделение, а кагато се отхвърля искането на протестиращите е "политическа отговорност"?

34

1

преди 10 години

Първанов, твоето говорене е от миналото, да знаеш. Никога не съм гласувал за БСП. Уважавам те като политик, но разберете - вече е 2013 година. Дайте път на младите. А някои като станишев искат да се пенсионират без 1 трудов ден в реалния живот - това не е нормално и затова са хората на улицата.

33

До 28

преди 10 години

Голям си тъ*ак-Иво Инджев го уволниха собствениците на БТВ ,защо говореше ,че Първанов има мезонети в Париж пък не можа да го докаже.Казано на *** език за да го разбереш-защото разпространяваше клюки като жълтите вестници

32

Анонимен

преди 10 години

ГОЦЕ,ЩО НЕ СИ ГЛЕДАШ УЧЕНИЧКИТЕ И ПЕВАЧКИТЕ,А СИ СЕДНАЛ АКЪЛИ ДА РАЗДАВАШ?Я ВЪРВИ НА МАЙНАТА СИ,СИРИЩНИЧЕСКИ ЦИТАНИНО,ЧЕ ТИ ДОВЛЕЧЕ ТИЯ ТРОЙНИ КРАДЦИ И СЪЗДАДЕ СИСТЕМАТА ЗА НАЗНАЧАВЕНЕ В СЪДЕБНАТА ВЛАСТ НА КРЕТЕНИСЪС ЗАВИСИМОСТИ!!!И ДА НЕ ЗАБРАВИШ МЕЗОНЕТИТЕ В ПАРИЖ,ЕЙ!!!*** !!!!