27

Chikatilo

преди 10 години

до 26...тикво....с/у народния гняв няма ВИС няма СИК та и армия няма дори....камо ли некви смешни дебелаци от ВИС разбираш ли хахахаххаха

26

svejarov

преди 10 години

България страната на абсурдите вместо в затвора Министър председател ни беше Сикаджия рекетьор ......сега областен на София Висаджия такъв ....

25

Анонимен

преди 10 години

До 26 АнонименЕй ***, ти си срам за човечеството като цяло. Не занам защо съществиваш, явно само за да сееш омраза, защото *** и баща ти не са те научили на нищо труго, освен да вегетираш и да НЕ расъждаваш..

24

Бат Сали

преди 10 години

Е сега напрайх далаверата, че кога друг път депутат....

23

БОЖЕ, ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

преди 10 години

БОЖЕ, ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

22

Анонимен

преди 10 години

Ако, имаше ВИС-аджии, щяхте да видите едни протести и едни карнавали, сега сте много смели, клоуни.........

21

Анонимен

преди 10 години

Не случайно се засилват мненията, че протестите са умело режисирани! Тук работи цял екип от ПР-специалисти, които се опитват да представят протеста по успешен (младите интелигентните, красивите) атрактивен начин(интересни послания, качвания по комини, гладни стачки, пляскане пред посолства..сигурно и от парашут ще заскачат).

20

Endo

преди 10 години

до 18.07-на денят на Аростольт.....те тогава чудо ще видят

19

Октопод

преди 10 години

Сега ясно се вижда кой е обвързан с престъпните/олигархични структури... За един месец им лъснаха всичките схеми. Държаха ги 4 години далеч от онова, което можеха да откраднат и сега пускат отново пипалата на Октопода.Жалко, че българите са с къса памет и когато дойдат избори и страдат от амнезия.

18

Анонимен

преди 10 години

Дайте му шанс на Сали бе хора и той е претърпял катарзис.

17

клоуни

преди 10 години

Тия вече с нищо не изненадват,вадят някви кадри като фокусник от шапка

16

Пепи

преди 10 години

Друго си, е ако беше работил за ***, ама преди 20 години май тях ги нямаше... Но пък в днешно време целия ГЕРБ е впрегнат да урежда бизнеса на ***...На това му се вика двоен стандарт!

15

Az

преди 10 години

6te produljavat da ni se podigravat dokato ne gi izkolim do krak tqh i cqloto im potomstvo! Gotovi sa da zatriqt Rodinata za nqkolko kopeiki! Smurt na predatelite!

14

Хехе ми да

преди 10 години

до 7 да те светна.БСП е гласувало доверие на криминален тип / *** бос защото им е осигурил гласове на изборите... но се иска малко акъл да се сетиш защо Бат Сали става депутат...Първите закони които БСП прокара бяха за узаконяване на незаконните строежи... познай и това за кого се прави! Ако не са *** и турците познай дали БСП и ДПС ще са в парламента.

13

управленски елит

преди 10 години

***, турци, мутри, националисти с фес, украински *** и други такива... после, защо сме бедни? ЗАЩОТО ГИ ТЪРПИМ

12

ние

преди 10 години

Само да посмее този престъпник - циганини да прекрачи Народното събрание! Окупирай НС!

11

Absolutism

преди 10 години

По-добре Доган и Станишев да си събират кандидатите от централния софийски, така поне има някакъв малък шанс да влезне и невинен във власта

10

Анонимен

преди 10 години

ПРОДЪЛЖАВАТ СКАНДАЛНИТЕ НАЗНАЧЕНИЯТА НА АГЕНТИ ОТ ДС И МУТРИ С БЕЛИ ЯКИЧК ИТОВА Е НЕДУПОСТИМО И НИЩО НЕ СЕ Е ПРОМЕНИЛО.ТЕЗИ ПОЛИТИЦИ НЕЧУВАТ ЛИ НАРОДА СИ.

9

сс

преди 10 години

Минахте всички граници нагли червени *** и спотайващи се лакоми *** от ДПС. Няма кой друг - Бойко, спаси народа.

8

Ник

преди 10 години

Ама толкова ли нямате читави хора за по- сериозните постове ? Назначавате мутра след мутра и *** след ***. Преди няколко дни гледахме репортаж за тоя Сали и видяхме в какво е забъркан , вие депутат ще го правите.......Нормални ли сте бе хора ?!?