25

до 25

преди 10 години

Човекът се различава от животните по редица фактори, които нямам намерение да разяснявам, той бива възпитаван от ранна възраст на отговорност и осъзнаване на действията си. Относно въпроса ти, наивник си да, за човешките престъпления отговаря полицията и съдът, а тъй като подобни "сценки" не се разглеждат като равносилни престъпления, за целта се сформират доброволчески природозащитни организации, които се заемат с подобни случаи.

24

до 21

преди 10 години

Хищниците прилагат най- разнообразни методи за убиване на плячката си, но всички си приличат по това, че убиват с цел да се нахранят, но никой от тях не изтезава и захвърля жертвата си, за да й даде урок по възпитание.

23

OllO

преди 10 години

До колбасарНе мога да преценя дали иронизираш, но ако не, би трябвало да имаш двойно повече зъби за едно такова изказване...

22

до 14

преди 10 години

Е, благодаря че ми разясни. Въпросите ми бяха все пак риторични. :) @Първо затова се казват природозащитници, не можеш да очакваш, че ще се надигнат за престъпления извършени от човек срещу човек Всъщност напротив - очаквам. Все си мисля, че преди природозащитник трябва да си човекозащитник. Наивник съм нали?

21

Анонимен

преди 10 години

До колбасарколбасар, вие сте неадекватен по темата. безплатен съвет: направи се накайма

20

колбасар

преди 10 години

Райчо Иванов е напълно невинен! Аз като разчленявам псетата в цеха, като ги мелям на кайма, която прибавям за овкусяване на наденицата, която продавам с обич на вас, драги клиенти, нима съм за затвор?

19

do 18

преди 10 години

Мхм не се среща. Бялка като влезе в курник избира само едно пиленце /по хилавичко ако може/. Вълк като влезе в кошара също дави и изкормва все още живо само едно агънце /някое по-грозничко/... и т.н.

18

Михаил Калашников

преди 10 години

Магистратите прецениха, че Райчо Иванов трябва да бъде съден от народа май!

17

kilura

преди 10 години

Gospodin lainar do esenta si trup. Zamislil sum ti mnogo interesno zabavlenie.Chakai me.

16

OllO

преди 10 години

Тук въобще не става въпрос за отнемането на живот или не. И аз имам кандидати, на които бих отнела живота, без да са ми правили мръсно с кокошките ми... Тук става въпрос, че не можеш да летиш с орлите, ако си пуйка. Или си воин, или не. Все още не искам да приема, че Българи са толкова жалки, че да правят или одобряват подобни случки!

15

Анонимен

преди 10 години

Мили природозащитници, какви действия и мерки предприемате по коледните празници когато има масови убийства на прасета мили, розови и вкусни?

14

Ефект

преди 10 години

Основното в случая е възпитателния ефект...Нека този *** да бъде осъден, на глоба, нека да плати 3- 4 000 лв. глоба и тогава неговите последователи ще се замислят малко...

13

до 9

преди 10 години

Първо затова се казват природозащитници, не можеш да очакваш, че ще се надигнат за престъпления извършени от човек срещу човек и второ, целта на тези организации е да научи ***, че животното не мисли като човек, не реагира като човек и не подлежи на обучение като човек и най- важното- не разбира човешки език е не осъзнава действията си по същия начин. За да се грижиш за едно животно и да очкаваш да те разбира, най- малкото трябва да си наясно как щрака мозъкът му.

12

az

преди 10 години

НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ОТНЕМА НЕЧИЙ ЖИВОТ !!! Това си е Божия работа , никой от нас не е съдник, независимо дали е най големият ни враг , НЯМАМЕ ПРАВО ДА МУ ОТНЕМАМЕ ЖИВОТА.

11

Анонимен

преди 10 години

Все пак става дума за живо същество, нормалното човешко поведение не предполага да вържеш животно за теглича си и да го влачиш по асфалта. Нормално е и да не бъде съден все едно е изтезавал човек, но би следвало да му бъде отнето кучето и да бъде предоставено на организации, които знаят как се възпитава куче и въобще как мисли едно животно.

10

snoop

преди 10 години

Между другото, понеже ми махате коментара, благодаря ви за вниманието (към ***). Но нека префразирам моето мнение. В едно са прави съдиите по-горе: "убийството на животно не може да се равнява с това на човек." Така е, по-добре да беше оживяло кучето... конкретно в този случай.

9

cucko

преди 10 години

Няма лошо, поне има някакво наказание. Я кажете онези които биха лекарите от спешна помощ скоро колко им е гаранцията че ми е интересно.

8

Не искам тении

преди 10 години

Извършил е престъпление - ще си понесе наказанието съгласно закона. Толкоз. Разбирам възмущението от грозната постъпка. Не разбирам защо природозащитниците не искат със същия хъс и дори злоба, намиране и сурово наказване на лицето убило например шофьора на таксито? Защо престъпленията срещу хората не водят до толкова пламенни акции, както жестокостите срещу кучета , мечки и т.н. ? В "природозащитниците" ли е грешката или в самата човешка природа?

7

varg

преди 10 години

До ForgetMeNotМисля,че е разкъсало няколко кокошки.

6

ForgetMeNot

преди 10 години

Не може да сравняваме едно куче, което нищо не е направило с куче, разкъсало човек! Няма почва за сравнение даже! А този е пълен изверг! Да умъртвяваш живо същество по такъв жесток начин!