238

Атакист

преди 11 години

Защо скапаната ви партийка Герб не се регистрира и заедно с Атака да не позволи правителство на *** и ***?Кажете ве, отворени????

237

Атакист

преди 11 години

до 328 и 329И на двамата елемнтарно ви обяснявам:аЗ КАТО МРАЗЯ И дпс И бсп ГЛАСУВАМ ПРОТИВ, ОБАЧЕ *** И *** СИНОВЕ КАТО гРОБ КОИТО НЕ ИСКАТ ДА РАЗВАЛЯТ ТОВА СЪГЛАШЕНИЕ- бСП-дПС НАПУК НА АТАКА...?????К'во може да се направи срещу вас ве гробаджийски ***? Значи Атака винаги за вас ще е в неизгодно положение...Ако не гласува ще я обвинят гласоподавателите й що не била против турците, а щото ГРОБ не искали да гласуват против, Атака е длъжна да се съобразява с тях????Ей ,***, що не

236

Shop

преди 11 години

За да има валидно гласуване, трябва да има 120+1 гласуващи. Ако са само 120, правителство не може да се приеме. Ако Атака се съгласят да участват, дори да гласуват против, БСП+ДПС са с повече гласове. В този случай Атака само ще им послужат за легитимиране на гласуването. Ако ГЕРБ и АТАКА не се регистрират, няма да има БСП+ДПС. Ако поне един човек от ГЕРБ или Атака се регистрира, стават 120+1 и правителството е избрано.

235

Атакист

преди 11 години

до 323Не ми е ясно как като гласуват против 23 от Атака Правителстъво на Орешарски9 ще има, а ако не гласуват Атака , няма да има.

234

Shop

преди 11 години

322, ти тряба да си бил активен декамесист, тия навремето бяха най-зажмоцаните и сега на стари години им е на устата това, дето не са си отиграли на младини.

233

Shop

преди 11 години

до 320 И кое не ти е ясно, бе драги? :)

232

Атакист

преди 11 години

до 316 Не.

231

73737

преди 11 години

На някой май му липсва тъпата физиономия на пожарникаря и малоумния поглед на физкултурника?Навряха се в миши дупки и двамата.Споко ,скоро ще ги видим в съдебната зала , ако не духнат при Галевите.

230

дядо Данчо

преди 11 години

Драги ми умници,до тук се изцепвате юнашки!При заплати депутатски над 1200евро и безсмисленни партийни субсидии,пътя към вечния покой на елехтората е гарантиран.Крайно време е *** да се осъзнаят и ***,наричаща се политици да чукат чакъл и копат тунелите под Стара планина!Това не станели,следващите 69години няма да остане българин за резерват в новата обетована земя!24 години ГЕНОЦИД СТИГА!

229

Shop

преди 11 години

Атакист, стана ли ти ясно защо утре депутатите от Атака не трябва да се регистрират за гласуване?

228

Атакист

преди 11 години

Впрочем от кой сайт копираш тези постове, папагал???)))

227

Атакист

преди 11 години

до 305К'во стана ве, ***?Нещо не ти стигат силиците и започна да си копирваш постовете, като ***?Давай, дерзай ***!

226

Shop

преди 11 години

Най-сигурния начин някой да не се обърка, да натисне погрешка другото копче, или да не се е изкушил да се продаде, или да стане какъвто и да било гаф в последния момент, е... да не се регистрират за гласуването. Затова който е истински противник на БСП+ДПС, не се регистрира! Който се регистрира, както и да гласува си е пунта мара, де факто е ЗА.

225

Mnogo_madar_starec

преди 11 години

Аз гласувах за Волен. Той няма да подкрепи БКП утре. За разлика от БКП и ДПС - турците

224

Атакист

преди 11 години

за 4 години*

223

Атакист

преди 11 години

до 291Ху.о, коя магистрала сте построили за 24 години ве?Знаеш ли че Тиквата каза като встъпваше в длъжност преди 4 години че магистрала Тракия и Хемус щели да бъдат завършени в неговия мандат???Това ясно ли ти е, гербер ***?

222

ВВВ

преди 11 години

До bariera_61СТРАНДЖА СЕГА БАРИЕРА ЛИ СИ БЕ ГЪЗОМТРОЛИЗАЧ СКАПАН

221

Атакист

преди 11 години

до 287Педеругите на които се кланяш от ГРОБ загробиха България!За всички сте гробокопачи....загробихте пенсионери, загробихте социално слаби....ние другите ще се оправим- ще ви теглим по една ***.а майна и ще продължим напред, но хората които са слаби физически??? Вие им е.ахте майката с вашата загробваща политика.

220

до278

преди 11 години

До АтакистЦацаров да не се окаже пионка на властта само...Не станал е експерт по сигурността в Луфтханза

219

ха ха ха

преди 11 години

282 , 284-много *** ! Цецо , ти ли си?Тая магистрала , дето още не е готова я направи Тато в най-трудните участъци/Вакарел-Ихтиман/ , а шофьора му-Буда открадна пари за две магистрали!Но понеже си ***-будист , няма да го разбереш с милиционерския си мозък!