6

Анонимен

преди 11 години

Могат ли имигрантите да решат демографската криза в Европа?..........................................................................................................Могат, но все повече "европейчета" се казват Мохамед.

5

Гражданин

преди 11 години

Още един мандат на "пикаещия Буда" и в България няма да има демографски проблем,защото вс останали в страната българи ще я напуснат. Ще останат само Мутрата и шайката му с обкръжение от крадливи "бизнесмени"

4

ЕвроДКЕВР

преди 11 години

Поради високата цена на тока светлината в края на тунела временно се изгася!

3

Анонимен

преди 11 години

Факт е, че в последните 23 години "преход" върху българите се извърши геноцид - икономически и социален. Младите и квалифицирани (а и не чак толкова, но инициативни и пробивни) българи бяха и са принудени да напуснат страната, търсейки по-добро развитие. Прогонени от собствените си политици, беззаконие, корупция и невъзможност за пробиване в системата. Тук за да стане нещо от теб трябва да си син на някой, роднина, или да си другар назначен за директор или мениджър. Иначе не става.

2

гроб

преди 11 години

Могат ли имигрантите да решат демографската криза в Европа?разбира се че могат ,още един мандат на мутрата като управляващ и всички останали българи в България се изнесли .

1

Анонимен

преди 11 години

az ne sum v bg a mnogo iskam da se pribera u doma pri jena mi i deteto no kak kato 20 god se izvurschva genozid vurhu naroda or rabotodateli polizai lekari i uciteli kajete kak,za tova schte vzema i deteto pri men ,da vidaj koi schte im plaschta pensiite na gorespomenatite kadri na prehoda