89

Ето го Говньото :

преди 11 години

Назначаването на калинки на ключови експертни постове май стана традиция на това управление. Освен в политиката, Валентин Николов има опит само в снабдяването на детски градини с хранителни продукти и още нещо, което разкри на 9 май сутринта по Нова тв журналистката от в.Преса Валерия Велева, че Валентин Николов новият шеф на АЕЦ Козлодуй до влизането си в парламента през 2009 г. е бил счетоводител в детска градина.

88

Българин

преди 11 години

И това го извършва служебният кабинет ? Представяте ли си ако ГЕРБ загубят изборите какви "бакии " на ГЕРБ ще излязат на светло. Този "рояк от калинки и бръмбари"просто унищожава България с неграмотността и алчността си.

87

реалист

преди 11 години

Този министър Асенчо , как ви се струва? Дали разбира нещо от икономика и туризъм?*** ни управляват , ***!

86

Анонимен

преди 11 години

И кой го сложи този бакалин Николов за шеф?Всички гербери са задължително *** и верни на Буда!И няма как да е иначе , щом шефа им е супертъп...

85

Иво

преди 11 години

До 92. Абе то хубаво да има прозрачност в управлението, но при Герб това какво помогна? Разбра се за Мишо Бирата и Вучката , за Цветанов , Найденов и още знайни и незнайни калинки , за които няма да ми стигне времето и мястото да изброя. И къде е сега главният стратег на това тотално ос*ране ? Бойко Борисов - Мутрата , Тиквата , Буда , Винету и т.н. ....защо не е най-малко следствен ? А дори се гласи за депутат? Какво трябва да стане за да стане ясно, че този човек освен за шут за друго не става

84

Иво

преди 11 години

Поредната порция калинки падат с попарени крилца. Повяхнаха герберите и вече няма "пращец" за тях. Дано спрат да се размножават. Колко ли месеца и дори години ще ни трябват,за да се очистим от тази напаст натрапена ни от Мутрата? Ами ако не дай си Боже Герб пак спечелят ? Дали целият им мандат няма да мине в амнистия на калинки , бръмбари и други гадинки и тяхното роене ?

83

до 82

преди 11 години

Абе това добре, но проблема наистина е с качеството на хората в БГ (матрЯла). И депутатите, и работниците, и лекарите, и комисиите, и общините, и всички други са просто извадка от обществото, няма как да дойдат едни умни,съвестни,честни и т.н. извънземни. Това е положението, хората са такива. Струва ми се,че изхода е поне повече публичност и прозрачност и достъпна информация за държавните и общински органи. И опростяване на законодателството, плюс принцип на мълчаливо съгласие и така.

82

do 85

преди 11 години

Прави разлика между вина и отговорност. За некадърно управление и тъпотия няма вина, има само отговорност, т.е. сменят те и това е. Избирайте си пак комунисти и милиционери, те така ще е и занапред, за съжаление. Вината е за престъпления, там е друга бира, трябват конкретни доказателства. За тъпотия не се влиза в затвора (за съжаление, май)Трябва да се гласува за партии извън Герб,Бсп,Атака и Дпс, ама за съжаление май няма кой да ме чуе,така го виждам по социологическите проучвания.

81

Козлодуй

преди 11 години

От всичко личи,че гербаджииите са некомпетентни в всяко едно начинание!Нямат кадри!По делата им ще ги познаете!Баничар за шеф на Атомна централа!?Боже опази ни България от герб!!!

80

Анонимен

преди 11 години

Плевналиевата тимуровска команда начело с Цацара е напът да разчисти над 50% от *** дето ги сраха Бойко и Цветко до изборите. То май-май те щи си останат на власт и след изборите.Ето ти го експертно-програмното правителство дето БСП го иска.

79

зрител

преди 11 години

Като смениха Вальо-топлото , поевтиня ли парното ? Сменят едни крадци с други , а на нас оставят надеждата че нещо се е променило ! Мафия !

78

bolka

преди 11 години

Държавата ни е криза, хазната е опоскана.Мисля, че виновните и ощетили държавния бюджет трябва да върнат получените заплати и бонуси за периода, в който са заемали съответните длъжности. Ако пък с действията си са нанесли щети, то трябва да бъдат осъдени да ги възстановят. По този начин многото желаещи алчни и некадърни лица ще бъдат принудени да се замислят дали могат да се заемат с даден пост. От друга страна с възстановените щети ще се поналеят парички в хазната.Затвора не ме топли.

77

Пешо

преди 11 години

Тези ако продължават в същия дух не ни трябва друго правителство,аз съм на мнение че не трябва да бързаме да гласуваме за разни кавали!Партиите трябва да се прочистят а затворите да се напълнят!

76

Ханку брат

преди 11 години

Малко е! Все още има разни експерти, които могат да ни дръпнат шалтера! Не подценявайте лоялността на герберите.

75

Анонимен

преди 11 години

НЕ ТРЯБВА ДА СМЕНЯ ПРАВИТЕЛСТВО НЕПРЕКЪСНАТОТРЯБВА ДА СЕ ЗАТВОРЯТ ВРАТИЧКИТЕ В ЗАКОНИТЕ,КОИТО ПОЗВОЛЯВАТ БЕЗОБРАЗИАТА САМО НА ВИСОКО НИВОА ТОВА СТАВА С КАДЪРЕН И УМЕН И ДОСТОЕН ПАРЛАМЕНТ,А НЕ КРЯСКАЩИ МУЦУНИ,ТЪРСЕЩИ САМО СКАНДАЛИ,И ИЗЛАГАЩИ НИ ПРЕД СВЕТАИ СТИГА С ТОВА ПЛЮЕНЕ НА ВСИЧКО И ВСЕКИ

74

djon

преди 11 години

Бордове , дъщерни дружества-що народ цоца от тази енергетика не е истина.

73

1

преди 11 години

ПРЕЗ 2012 Г. АЕЦ ИМА ПЕЧАЛБА ОТ 150 МИЛИОНА. НИКОГА ДО СЕГА АЕЦ НОЗЛОДУЙ НЕ Е ДОСТИГАЛ ПЕЧАЛБА НАД 100 МИЛИОНА. ТАКА ЧЕ АКО ТОЗИ Е УПРАВЛЯВАЛ ЛОШО, НЕ ЗНАМ КАКВО ДА КАЖЕМ ЗА ПРЕДИШНИТЕ. ПРЕЗ ТРИТЕ ГОДИНИ КОГАТО МИНИСТЪР БЕШЕ Р.ОВЧ ПЕЧАЛБАТА ОБЩО ЗА 3 ГОДИНИ БЕШЕ 35 МИЛИОНА. ТА НЕКА НЕ ПРИКАЗВАМЕ ТЕЖКИ ПРИКАЗКИ БЕЗ ДА ЗНАЕМ ИСТИНАТА.

72

Анонимен

преди 11 години

колко пъти ги сменяте тия шефове на АЕЦ-а бе.ако ви свършат обадете се и на мен.

71

Анонимен

преди 11 години

Браво на този министър! Изрита баничаря Николов.

70

Анонимен

преди 11 години

В коя нормална държава ще направят разносвач на закуски ДИРЕКТОР НА АЕЦ?На този пост се слага човек, разбиращ от енергетика (за предпочитане от ядрена) и добър мениджър.