10

Анонимен

преди 11 години

вредно ??може да бъде вредно само за лъжливите търгаши, които искат да ви пробутат някоя пропаднала къща или да ви настанят в накой мръсен хотел.за всички останали е със сигурност полезно !

9

до 7

преди 11 години

Нещо доста сериозно си се объркал. Не е зле да си свериш малко информацията и да стигнеш до извода, че това изобщо не е вярно.

8

Анонимен

преди 11 години

Супер е.

7

Анонимен

преди 11 години

НЕ СЛУЧАЙНО В НОРМАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ ПО СВЕТА Google Street View ГИ ЗАБРАНИХА И ОСЪДИХА ЗА ШПИОНАЖ ,А ЗА БЪЛГАРСКИЯ *** *** ТОЙ СЕ РАДВА НА КАРТИНКИ.

6

е

преди 11 години

Стрийт вюто си е супер полезно и интересно за разглеждане,само да имаш време.

5

Ники

преди 11 години

Браво на Google Street View! Тази програма промени моето виждане на света! Ние в България сме бедни и не можем да отидем и да видим как живеят хората в други държави! Google Street View ми дава тази възможност - да разгледам, да помечтая...ахххх! Някой казват че ЦРУ следяло тези които влизат в Google Street View, но мен това не ме интересува! Аз само се кефя на това което виждам - в каква качествена обстановка живеят хората от САЩ, Холандия, Англия, Хаваите, Канарите и много други бели държави!

4

Анонимен

преди 11 години

До 1И на рептилите, както и на илюминатите, дето пръскат със самолетите :)))

3

чичо Митко

преди 11 години

Благодарение на Google Street View намерих за две минути обущарят който търсех и който се намираше на другият край на София. Разгледах къде точно спира рейса и как от спирката се ходи до къщата му и готово :) Като отидох там, се чувствах сякаш вече съм бил и преди

2

Аз

преди 11 години

Намам нищо за казване! Просто за да има коментар! *** съм - нали!

1

Анонимен

преди 11 години

Google Street ViewС НИЩО НЕ НИ ПОМАГА .ТОВА Е АМЕРИКАНО-ЕВРЕЙСКА ШПИОНСКА СИСТЕМА ЗА ШПИОНИРАНЕ СЪЗДАДЕНА ДА ПОМАГА ЕДИНСТВЕНО И САМО НА ТЯХ.