142

учител

преди 11 години

Училищата ни се управляват от стари, закостенели лелки. Те не знаят как да постъпят в определена ситуация. И понеже нищо ново не са научили и нищо старо не са забравили, те вземат неадекватни решения. Крайно време тези лелки да се заменят с млади хора. Сега в училищата цари страх и напрежение именно от неадекватното поведение на директорките. Те са зли и отмъстителни, безпринципни, авторитарни, държат се като феодали. Помислете защо колегите на въпросния учител не го искат в училище, именно от с

141

Анонимен

преди 11 години

До 157 ДараАма как успя да набуташ една правилна теза на едно място заедно с няколко погрешни! Как го правите това, бе хора! Уникално е да се чете така - нищо, нищо, нищо, оп - нещо свястно, дето оставаш изумен от къде се е появило насред нищото и пак нищо, нищо...Глей ся! Правилно е "Уважение за който си го е заслужил", ама всичко друго ти е без основа.

140

MIMI

преди 11 години

AZ PODKREPIAM U4ITELIA.V GARSIA NIKOGA NIAMA6E DA DOPUSNAT DA GO UVOLNIAT.AMA V BALGARIA JIVEEM O6TE V KOMUNISMA

139

Анонимен

преди 11 години

Тоя вместо да му отнемат правата за винаги, го местели в друго училище....Каква ли изкълчена идиотия ще му се роди в главата на новото място?На какви ли нови идиотщини и глупости ще учи там децата?!?От такива *** като него новото поколение живее с мътилка в главтие.

138

Анонимен

преди 11 години

Е не, тъпо е да се сравнява Бийтълс с *** музика. Много е тъпо.

137

РУМЕН221

преди 11 години

НИЩО НОВО...- НАВРЕМЕТО КОМУНИСТИТЕ ИЗКЛЮЧВАХА ОТ УЧИЛИЩЕ ЗА СЛУШАНЕ НА... БИТЪЛС... И ТАНЦУВАНЕ НА "ШЕЙК"...- СЕГА "ДЕМОКРАТИТЕ" ИЗКЛЮЧВАТ ЗА СЛУШАНЕ НА "ХАРЛЕМ ШЕЙК"...НИЩО НОВО... И ТОГАВА И СЕГА УЧИЛИЩАТА НИ СЕ УПРАВЛЯВАТ ОТ ПОЛУГРАМОТНИ ***...!!!

136

Анонимен

преди 11 години

"дано ***-даскалче да остане в Филибето и пак да идва в Столипиново за анални услуги"- написа Асан от Столипиново, докато се задоволяваше с лявата ръка

135

Анонимен

преди 11 години

A хапчето взе ли си бе 167 ?

134

Ал палто и гит в Хар

преди 11 години

Тези пишлигарчета, дето още пикаят на шумки, се опитаха да направят нещо подобно на "*** RIOT" като в Русия. Понеже в България ВИЛНЕЕ либерализацията, нещата се разминаха леко за "дечицата" - една със сигурност полуграмотна изперкала ***. Този "учител" се пита на кой дявол слугува. Байно, тук е България, Българите си имат свой бит и обичаи, които трабва да се съхраняват. Що не си дигнеш чукалата и айде гит в Щатския Харлем. И Заедно с родителите подръжници - България няма нужда от тях.

133

Анонимен

преди 11 години

Даскалята изперкват.....в Турция не ги взимат за свидетели в съда...

132

смитчо

преди 11 години

да удариме по една ЗЛОБАрКА за раздяла

131

Nai-strashniq ti kos

преди 11 години

abe hora.. Abe hora.. Kakvo stava v Bulgariq?Deca si pravqt svirki v chas..Bashti iznasilvat decata si..Decata ne spirat da se drusat i da piqt.. I da pafkat..Deca biqt i ubivat roditelite si...Chalga.. Qko chalga..Kvi li ne dolni ubiistva i krajbi za julti stotinki..I vie ste sednali da se laete za nekav tanc, che ne bilo MORALNO!?Abe vie normani li ste, be? :D basi debilshtinata... Estestveno .. Samo v BG..1000 puti e po-dobre tiq deca vmesto da drusat da tancuvat.. Puk bilo to daje i VULGARNO.. Ne gi mislete te na 14-15 znaqt poveche ot vas ;) i ako iskat da sa vulgarni, d

130

Анонимен

преди 11 години

Друсайте се мили дечица. Папото на ***, които имитирате идва от социала благодарение на американската армия (засега). Университетите в Китай и Индия бълват отлично подготвени специалисти достатъчни за цялата световна икономика. След време вашата квалификация ще стига само да забавлявате китайските и индийските специалисти по ресторантите и баровете. Който ме е разбрал, разбрал - съветите струват много пари.

129

Вагнер

преди 11 години

Поредната чафутска простотия заляла и България!Този "танц" ако това е танц де.... ами приличат ми на зомбита,на които им се прави групова оргия.Това не е забавление,а чист садизъм пратен от дявола-козел и рептилоидните влечуги.Мисията им е точно това,опростачване,зомбиране и накрая ЧИП с функция-on,off.Жалко,много жалко..богоизбраните чафути завладяха целия свят вече!

128

Анонимен

преди 11 години

Ха-Ха какъв клепар

127

Дара

преди 11 години

Уважение все ви се иска, а заслужили ли сте го? Това са млади хора на по 16 години, които танцуват. Вие уважавате ли ги, че те за вас да мислят? Това са деца родени около 96-97 година. Замислете се в какви времена са се родили, какви поводи за гордост са им дали повечето от родителите им, какъв живот им е осигурен. Хайде, стига с това изпреосено уважение, уважение само, за който си го е заслужил!

126

Анонимен

преди 11 години

вижте с какви глупости ви занимават медиите

125

Танцуващ

преди 11 години

Този който пее и танцувазло не мисли! Всеки да си пее и да си танцува както си иска! От Аматирането се започва ПРОФЕСИОНАЛИЗМА! Един танцуваш индивид започва с елементарни движения,за да постигне съвършенство! Нищо лошо няма в това,децата да показват движения които ще правят на тъмно или на светло някой ден,за да произвеждат поколение! За *** един въпрос! Вас някой да ви е питал какво правите под чаршафа,за да се възпроизвеждате? Там май има много перверзия-която не искате да приемете???

124

Анонимен

преди 11 години

Проблема е че всички танцуват е гледайте Денсинг Старс -разчекнаха са звездите !

123

ела в чисто новия фо

преди 11 години

ела в чисто новия форум за политика ***.parlamenta.tk