861

гошо съчмата

преди 11 години

Това е най-смешната агенция!!! Щом медианата казва 1%,значи разликата е много по-голяма! Единствената интрига е,дали АТАКА ще стане трета политическа!!! Колкото до Пръмовица,засега е под чертата!!!

860

бащица

преди 11 години

Определено хем му се иска хем не му стиска!!!Но от алчност може и да си счупи главата т.е. ГРАЖДАНИТЕ ще му скочат тоя път по-яко !!!БУДА опичай си акъла и........изчезвай ,ако имаш още акъл в тиквата ....бягай .....ще стане страшно!!!!Някой от твоите те лъже ,защото без теб са 0!!!

859

крокодилски сълзи...

преди 11 години

Комунистите ограбиха България и я оставиха на последно място по доходи в Европа, а сега ронят крокодилски сълзи...

858

Анонимен

преди 11 години

Не,69% от българите ще гласуват за Борисов

857

fidosova

преди 11 години

shto ni otrezahte be sas borisov imahme planove za dargavata

856

Анонимен

преди 11 години

Собственикът на Актив груп Моника Йосифова, която в момента съжителства с лидера на БСП Сергей Станишев и е майка на дъщеря му Дария, е взела над 380 хил. евро като подизпълнител на австрийския лобист Петер Хохегер по два договора от 2006 г. и 2008 г.

855

Иво

преди 11 години

А ако не бяха сдали властта Герб обвиненията щяха да са в тоталитаризъм. Нали гея обяви публично че няма да ходи на работа в парламента в рамките на това правителство и че правителството трябва да подаде оставка. После и той обяви че Герб бягали от отговорност. Типична "принципна" позиция на комунист.

854

M DA

преди 11 години

KAKVO NAPRAVI G.E.R.B- VZIMASHE OT VASHITE PARI I STROESHE IMIJ. OBRA VI I ZDADE.

853

15611561556165511

преди 11 години

МОНОПОЛА ГЕРБ СИ ОТИДЕ ЗАВИНАГИ, НИКОГА ПОВЕЧЕ ТОТАЛИТАРИЗЪМ, НИКОГА ПОВЕЧЕ ОЛИГОФРЕНИЗЪМ

852

ss

преди 11 години

никола добрев-*** ти праща поздрави от околовръсното.още 10 кинта да изкарала и се прибира

851

Европеец

преди 11 години

Гласуваме за ГЕРБ!!!!!!!!!

850

111

преди 11 години

Кой сега е 1?ГЕРБ сега е 1...

849

Монтана

преди 11 години

Абе няма ли кой да я забрани и разформирова тая партия БКП-то......оттам идва целия проблем.....всички мутри ,тикви.....

848

Анонимен

преди 11 години

дори и като изключиме ябните манипулатори тука, като ви чета вече ми е ясно че БСП и ДПС печелят. да ви е честито. щото сте си материал и се правите на ощипани.

847

Анонимен

преди 11 години

Не е трябвало да подава оставка?! А какво?Да остане на власт и да потрошат кокалите на всички които дръзнат да протестират?!Или да забрани всякаква форма на не съгласие с правителството?!Не мисля че накой въобще мислят когато пишат тук.Не знам дали е като цяло прав с оставката си,но мисля че трябваше.Народа я поиска.Не нужно да управляваш с цената на всичко.А и нали ние искахме тази оставка или някой де.Май не знаем какво искаме.

846

Анонимен

преди 11 години

Обаче Бойко е голяма работа! Щом и с подаването на оставката си успя да докара до истерия комунистите! Само за него ще гласувам. Не че нещо, ама много ме кефи да гледам гърчещи се комунисти!

845

Анонимен

преди 11 години

До Никола ДобревА ти си толкова неграмотен ... Нищо чудно, че ще гласуваш за герб!

844

Монтана

преди 11 години

В последното ПОРЪЧКОВО социологическо изследване на агенция.....ГЕРБ има 20%.....Е голямо управление ще падне ,след като от всеки 1000 човека 800 искат да те пребият заради сметките за ток ,безработица и т.н,

843

Анонимен

преди 11 години

Не трябваше Тиквата да бяга така!Наистина бе грешка да му искаме оставката,ама тоя *** при първата жертва и си би камшика от властта!Нали уж с кръв бе взел властта и с кръв щеше да я дава,а се уплаши от 10 пукнати глави и един изгорял във Варна!Е за това ще гласувам за БСП!

842

шива

преди 11 години

буда е *** и само кухи *** му се връзват на простотиите