276

Ангелаки

преди 11 години

Много време ще издирват оръжието, много време ще мине докато се разбере, кой е стрелял, много време ще мине докато се заличат всички следи. Много време ще мине докато управляващите от 23 години мутри получат заслуженото. Но без възмездие няма да мине. Рано или късно.

275

Гласоподавател

преди 11 години

тези които пишат за връзките с Позитано все едно крещят - цецо е ***, некадърен и *** заедно с цялото "професионално" ръководство на мвр - калинчо, малинчо и сие. как не успяха поне един път да ДОКАЖАТ с доказателствените средства по НПК за връзката с Позитано. добре, че остава още пет месеца и след това ще се покаже как може да се съди политик - цецко, бойчето, мирко, симеончо в затвора и то за дълго.

274

Анонимен

преди 11 години

до 363 *,бе шушумиго, кой се интерсува ,за кой си щял да гласуваш ,гласувай си за крадливия *** Костов и не си пробутвай седерастката пропаганда

273

Mimi

преди 11 години

Zabolq vi za tozi ybiec...Paplach mrusna f""

272

мале мале

преди 11 години

Ужас.Освен атентати /тук стана модерно /убийства ,палежи,измами ,корупция няма нито една хубава новина.Защо сме тук?Защо се самоизмъчваме?Защо трябва децата ми да живет тук?Който има възможност ,а дори и да няма да бяга.

271

Гласоподавател

преди 11 години

Ощееее, дръжте още цецко шеф на мвр-то и ще стане като р.петков за "Тройната". Наглото обвинение на лекарите в Г. Орях., оправданието с даренията на тъстовете и консулт. договори, полицейските грешки и насилие в Кърджали и София, "Самоубиеца в Перник", пожарите на коли, които продължават и в момента, бомбата пред Галерия, колата на Сашо Диков, бягството на "братята" галеви, случая в с. Коиловци, където един посланик, дойде и отведе двама заподозрени без обяснения. После ще се чуди бойко за шута!

270

Анонимен

преди 11 години

ЗАЩО БАРЕТАТА НЕ Е ВЛЯЗЪЛ, КАКТО ВИНАГИ ОТКЪМ "ПОЗИТАНО"?ЗА ДА НЕ СЕ НАЛАГА ДА СТРЕЛЯТ ОТ СОБСТВЕНАТА СИ СГРАДА ПОРЪЧИТЕЛИТЕ.

269

dsds

преди 11 години

351-***,zloto samo Gospod moje da go spre.I v nai civilizovanta durjava reshi li nqkoi da ubiva,nqma koi da go spre.Kakvo moje da napravi Boik v sluchaq,da sloji po edin policai vuv vseki apartament li?

268

Анонимен

преди 11 години

До РадостинРадуковКласикатаси е класика,във всеки жанр и във всяко време !

267

Темерут

преди 11 години

Професионалист е стрелял... Късмет е извадил баретата, че не е свитнат на място! За малко да му се разминат 8-те години... на 1-ва инстанция...

266

КАКВОТО ПОСЕЕШ

преди 11 години

Каквото посял, това и пожънал. Не че се радвам, на опита за разстел на когото и да било...Та мисълта ми да внимаваме какво посяваме.

265

В това време

преди 11 години

Борисов е бил на 50 метра от покушението в Шератон да докладва на Американски служители сигурно от ЦРУ нещо си.

264

Анонимен

преди 11 години

Напоследък в Мутриархата зачестиха "политическите" атентати !

263

фандъковЪ

преди 11 години

Бибитко и Цвък Цвък в момента спокойно киризят мача на Джокович ,защото знаят ,че това (не е) покушение над авера на ББ -Златко баретата ,ами е (снимки на новата серия на българския сериал ,,Под прикритие) ,,така ,че мръсни комунисти какво сте ревнали бре,в държавата ни всичко е(наред и под контрол)

262

ЖАЖДА ЗА ВЛАСТ!

преди 11 години

СТАНИШЕВ ЯСНО СИ ГО КАЗА: Този, който не иска да си тръгне с мир, ще си тръгне по друг начин.ТОВА ЛИ Е НАЧИНА , ДРУГАРИ?

261

Анонимен

преди 11 години

Операцията на Златко ,за Бг-народ ,ще е УСПЕШНА ,АКО НЕ Е УСПЕШНА !Колко деца умряха, от ----ДРОГА и НАРКОТИЦИ?

260

Кой кой е

преди 11 години

Пари, власт, мафия, стрелба, Пирогов..........................Безпаричие, филии с мас, дрямкя, сън, зрелища............

259

дд

преди 11 години

Нападателите няма да бъдат хванати... Гарантирано от ГЕРБ!!!!

258

Анонимен

преди 11 години

До 344Като ортаците им са министри.....

257

Анонимен

преди 11 години

ПОЛИЦЕЙЩИНА ,в Бг!