12

Стефан

преди 11 години

Значи Булсатком ще направят пакет само с канали на ТВ7 и ще им дават 35% от приходите?Е това хич не е нагло, Булсатком искат 65% от приходите от нещо, за което не си мърдат малкия пръст, за да го направят.

11

Анонимен

преди 11 години

Eй накрая ще ме ядосат и няма да съм абонат на никой!и без това стартира цифрова телевизия и каквото дават безплатно това ще гледам!Ако не,ще гледам само чужди телевизии!имам 3 метрова сателитна антена и мога да хващам всичко!Дори и интернет!

10

алфа

преди 11 години

До Боби : Да ама нали като сложат допълнителна такса за каналите им никой няма да я плати. Така ще са прецакани.

9

Ха-ха

преди 11 години

Ами да - кое тук е нередното, къде е изнудването - бесни претенции, че се предлагат най-добрите канали и най-гледаните предавания! Добре - щом са толкова добри, хората ще си плащат, нали? Така ли е, Баречка? Нали си изпълнителен директор - разбираш ги тези елементарни бизнес правилца...

8

СССРейчо

преди 11 години

Мутрите и мафиотите на ТВ7 и БТВ са много по-алчни !!!! АКО се приеме тяхното нагло предложение и този механизъм се приложи към другите ТВ-та, то абонатите ще трябва да плащат 45-50 лева такса на месец !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7

Идеално !!!

преди 11 години

Отделен пакет, който абонат иска ТВ7, да си плаща отделно. Супер ! Хайде сега да видим колко хора, въобще биха дали и пукната стотинка за телевизията на този свирчок :-)))

6

ined

преди 11 години

Много си хубаво даже вместо Босфор ТВ да излъчват безплатно НВО, ако махнат и ТВ7 и пуснат вместо него Cinemax ще е супер.

5

Анонимен

преди 11 години

Ами ще струва колкото кажат от ТВ7 и БТВ..

4

Анонимен

преди 11 години

Бареков е свикнал с ***, ще се оправи. И за гологлавия няма кой да тъжи.

3

тв фен

преди 11 години

абе да им спират всички сигнала,те мършляците като се помислиха за непобедими преди 2 години за мачовете и едва ли не ни пинуждаваха да слагаме антени,а сега олеле мале

2

зрител

преди 11 години

Кольо *** Страшника за гарги!

1

ОчевидецБГ

преди 11 години

Влез, чуй и виж - ОЧЕВИДЕЦ В БЪЛГАРИЯ - Нарушителите на Закона!https://youtube/watch?v=JX_-9xRCSGc&list=PLNKGJJKrMwQfo1txpQPyfAwe144XFdnmb