218

Анонимен

преди 11 години

До 291Същото говорите за Ботев, Вазов, Левски и възрожденците, даже от учебниците искате да ги махнете, да ги пренапишете, паметта ни да заличите, но народът не ви позволи. Умните четат и знаят, тях няма да излъжете, защото те са народът, те носят истината в кръвта си. Вапцаров е гениален народен поет, признат от цял свят.

217

До работник

преди 11 години

опа ,извинявам се помислих те за пълнолетен.чак сега разбрах на какво се дължи простотията ти.давай ти си......

216

ДО 289

преди 11 години

ВАПЦАРОВ Е ПРЕДАТЕЛ ОТ ДЕВЕТА ВОЕНА ОПЕРАТИВНА ЗОНА.ЦАРЯ,ЧЕСТ ГОСТ НА БОГАТАШКАТА И ФАМИЛИЯ Е ИСКАЛ ДА ГО ПОМИЛВА НО ТОЙ Е ОТКАЗАЛ,ЗАЩОТО КОМУНИСТИТЕ ЩЕЛИ ДА ГО УБИЯТ ИЗЛЕЗЕ ЛИ.ПОСЛЕ ВИЖДАТ,ЧЕ СТИХОВЕТЕ МУ МОГАТ ДА ГИ ПОЛЗВАТ И СТАВА...ПОЕТ РЕВОЛЮЦИОНЕР

215

до анонимния работни

преди 11 години

Имаш психично отклонение ,раздвоена личност изпий си хапчетата или отиди на лекар.

214

ДО 287

преди 11 години

ДА ЖИВЕЕ БЕКАПЕ И ЕКСКРЕМАНТИТЕ МУ !...

213

Анонимен

преди 11 години

БОЙКО Е ПЪРВИЧЕН И ЕЛЕМЕНТАРЕН ВАШ ПРОДУКТ,А НЕ ПРЕФИНЕНА КРЕМЪЛСКА УРОСПИЯ,КАТО ТЕБ.

212

До работник

преди 11 години

работа има физическа и умствена .явно второто не ти е известно като моето магаре защото и то ме попита същото.Но на него не можах да му отговоря дано ти да успееш

211

Анонимен

преди 11 години

До милкоДядо му на Тиквата е убит от съселяните му. Нищо общо нямат комунистите.99% от всички възмездия са отмъщения на народа заради военните престъпления, разрушаваните и изгаряни къщи, гаврите и убийствата на жени и деца.Не бъдете ***, не вярвайте на реваншисти и престъпници. Каквото и да ви разправя днешната пропаганда, да знаете, лъжат ви!Четете народа, народните писатели и поети Страшимиров, Смирненски, Вапцаров, Гео Милев и т.н.,вижте песните на народа ни - там е изстраданата истина.

210

Анонимен

преди 11 години

Даааа, Боката е човешка грешка! Че е ваш грях, другари комунисти, си е ваш проблем (за съжаление и наш)! Вие си го отгледахте това ***!

209

Анонимен

преди 11 години

Ти пък какво общо имаш с оная партия бе, Станишев, та си седнал да лъжеш простотията! Кога сте били на страната на народа през тия криминални 23 години, кога??? Вие сте превратаджии, грабители и рушители на страната ни. Толкова злини направихте, че трябва да ви бесим по дърветата цялата перестроечна ***. Жалко за глупаците дето още са при вас. БКП беше марксистко-ленинска партия, с нея вие нямате нищо общо, вие сте капиталисти, центристи, продажни слуго. А Боко Тиквата е същият като вас.

208

СРАВНЕНИЕ !!!

преди 11 години

И двамата са продукт на Партията !!! НО Станишев има повече мозък в *** си - от колкото Борисов в тъпата глава ...

207

макето

преди 11 години

Я повеке за Гербо нема да гласувам

206

до работник

преди 11 години

Каква ти е работата бе пичле , сигурно да лижеш *** на дебелата мутра.

205

милко

преди 11 години

За всички,които не знаят все още.Дядото на ББ е убит от комунистите,но не защото им е бил враг,а защото е закачал жените им докато те са били по затворите.И още.Питам се защо тоя стана член на БКП и напусна пожарната след като го накараха да се деполитизира.А сега какви ги говори.Омотах се вече.А вие?

204

Какво е това ,бе...

преди 11 години

"МАМАНТОС"(.....това да не е съкратено ..."мамата на тоз"/...ха,ха,хааааааааааа...!Ти си си болен ,бе въшкар....!

203

Гогата

преди 11 години

Много хора са били членове на БКП,но някои са продължили като мутри и бодигардове,други са станали председатели на политически партии в европейския парламент

202

Мамантос

преди 11 години

Към администраторитеАко не наложите бан, и не предадете IP-аддрессите на ония, които наричат Сергей Станишев с обидни прозвища, то аз ще сезирам прокуратурата срещу вас. Разбрахте ли ме, момченца? Този път няма да ви се размине.

201

сърГЕЯ....

преди 11 години

..ПОРЕДНИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ ***, С ОГРОМНОТО САМОЧУВСТВИЕ НА "ПАРТИЕН ЧЛЕН" И ВОЖД ---БЕЗ ДЕЙСТВИТЕЛНО ПОКРИТИЕ!ТИПИЧНО ЗА ТАЗИ ПОСРЕДСТВЕНА ПАРТИЙНА ФОРМАЦИЯ ОТ *** И ЛУСТРОСАНИ ПОЛУ-ИНТЕЛИГЕНТИ!ТОВА Е ПАРТИЯТА НА "ВОЙНСТВАЩАТА ПРОСТОТИЯ"!!!!!!!!!!!!!

200

Фидоска

преди 11 години

Борисов не е грешка, той е *** ***.

199

AZ

преди 11 години

DA BORISOV MOJE I DA E OSADEN ,KOETO VSA6NOST E SPORNO.NO TI ZLOBNO EVREI4E ZDRAVO SI POEBAVAN,KOETO VSA6NOST E SIGYRNO .PO RABOTE6 I STOQ6 BLIZO DO HORATA POLITIK NE E IMALO V BG OT BORISOV.I TOI 6E NI E PREMIER I V SLEDVA6ITE 4 GOD .I TOVA NE E SAMO MOE MNENIE.OT MNOGO HORA SE KAZVA TOVA .I VSI4KI NIE VIJDAME MRASNI6KITE NOMERA NA STARITE KYRVI:STANI6KO,CIGANETO KOSTOV,DOBRE IZPOLZVALA PY....A SI NADEJDA,TARIKATSKOTO MAL4ANIE NA DOGAN BEI,I LYDOSTTA NA BOLEN SIDEROV .KOI GI ISKA TEZI ?