52

Анонимен

преди 11 години

Тази, освен от ВИП брадър, откъде би трябвало да я знаем?

51

vetrilo

преди 11 години

аман от *** и интересючиики

50

виждащия до колчо сл

преди 11 години

Ти не си само сляп, бе човече! Лошото е, че имаш една гънка на мозъка си и на ***!

49

ззз

преди 11 години

До Колчо слепеца на всяка жена и трябва мъж,просто има някои горди феминистки :) и за мъжете същото: има много мъже които спят с квото дойде а дефакто си мечтаят да се прибират при една която да им бъде главно приятел с екстри :))) ти пък що така я нападаш? филосоФстваш или просто си хейтър

48

ale

преди 11 години

на мен ми допада това че винаги си изразява позицията (даже да не съвпада с моята) по-добре е човек да се аргументира когато мисли по определен начин ,отколкото да мишкува и да дразни нарочно а после да казва че предпочита да нарани себе си ,отколкото другите.в положение на роби (гръцката криза е мечтан начин на живот в бг) много къцита в тази държава.никол е добро момиче,багата прикрит бабаит,орлин е б**и странника.май фънкаря е единстения който трябва да спечели според мен-ЛИЧНО МНЕНИЕ

47

Колчо слепеца

преди 11 години

Тази как рева като й предложиха брак -нема такъв филм,то бива ,бива ама и *** така не реагира,все едно кьорав я поиска..жалка история,ама иначе все разправят,колко са над нещатаи не им трябва мъж,защото така им е добре..*** кифла!!

46

Пешо

преди 11 години

Борисов е виновен, оставка на цялото правителство, това при тройката нямаше да се случи....

45

Анонимен

преди 11 години

Е, не е кой знае какъв героизъм, mag-e. Виж, ако беше сегашния, щях да я призная.

44

Гошо Тъпото

преди 11 години

Има ли още някой който да мисли,че чрез есемеси от публиката се...изваждат участниците в реалити шоуто.Та това важи и за...финала;никой не знае,какво...тече зад кадър и на кой, Брадърът му е определил да стане по...вип от виповете.Работата отива към шоумена Къци,или ревлата Златка,защото те са двете страни на една монета и биха...взривили народа на...финала,да пуска като луд за...тях.Никаква Бага,никаква Люси;те са безлични и емоции покрай тях...няма.

43

mag

преди 11 години

Харесвам я и песните те и също.

42

Анонимен

преди 11 години

Коя е тази?

41

д

преди 11 години

Абе те влязоха двата - добре, ама бебето на кого са оставили не разбрах?

40

Анонимен

преди 11 години

Тя не пее без пари! Какво ли друго още не прави без пари???

39

Анонимен

преди 11 години

ами, гледай го, много е поучително!

38

Анонимен

преди 11 години

Люска няма да я забравя в едно шоу на Слави преди години, все още в славата си. Та превзема се нашата, мотае българския, звезда невиждана. Излиза едно момиче в носия и й поднася нещо - цветя ли беше, що ли, а Люска като започва да припада от умиление и да благодари на развален български.. Пък Слави й вика: айде, не се прави, че не я познаваш, в един хор пяхте толкова години.. а Люси: дааа, дааа, разбира се, че я познавам.. изчерви се като домат..

37

ne sum gledal Big Br

преди 11 години

I ne moga i da si predstavq, che nqkoi go gleda.

36

Анонимен

преди 11 години

Е, то всеки това казва, но Люси наистина е лицемерна и хитра. Багата също е хитър. Засега не са се проявили като интриганти, но битката тепърва предстои.

35

Киреца

преди 11 години

цитат от Марианка: " Няма нищо повече да кажа, защото съм излязла с идеята да не говоря за никого нищо лошо." ,но на въпроса "Кой смятате, че ще спечели?"се отговаря: "... смятам, че ще спечели някой интригант или лицемер. Нека да заложим на Багата и Люси ... " Е-еее нещо не разбирам, хем сме бели и добри, хем няма да говорим лощо за другите, хем се извиняваме за думите за Златка и накрая в прав текст Багата и Люси интригант и лицемер...ужас просто...

34

ужаен ужас

преди 11 години

Не гледам това предаване, но от статиите в медиите просто изпадам в ужас. Какви са тези нещастници, с които ни занимават непрекъснато? Направо ни промиват мозъците, след като дори аз неволно чета някои от тях. Защо не прочетох нещо положително - само простотия, проституция и неграмотност. Истински ужас!

33

Goce

преди 11 години

От Гоце with love :*