108

Анонимен

преди 11 години

Vajnoto e, che Titi otnovo si poplaka v efir! :) Sled tolkova mnogo negovi sulzlivi interview-ta i shegi v mediinoto prostranstvo po povod poslovichnata mu chuvstvitelnost, chak bih si pomislil, che poredniqt rev na basketbolniq specialist e rejisiran po scenariy.... No toi za poreden put beshe tolkova istinski i nepodpraven, chak surceto ti da se svie!! :))))))) TITI PREZIDENT!

107

сценарист

преди 11 години

Предлагама сценарий продължение:1. Пънки да измандахерца Гъци и да станат -ей дружинка.2. Двете лез-ита да ги оставят заедно с Гъци и Пънки.3. След като направят каре да закрият тазгодишния сезон на RIP Brotherи да дадат началото на новата сага - Gay Brother.И така до следващия сезон Пънки и Гъци да влизат в изплющялнята да се плющят с Big Gay Brotherа лез-итата да се лензят пред камерите до припадък.

106

ВОТ

преди 11 години

До КЪЦИ ПРЕЗИДЕНТ !!!И кой си ти, че да определяш кой какъв е и кой да спечели бе селчо!?

105

КЪЦИ ПРЕЗИДЕНТ !!!

преди 11 години

Юлиян е срам за българския народ и за мъжката половина от населението.Комплексите и неуспешната реализация са най-лошото нещо в един човек - злоба,избиване на комплекси върху слаби хора и т.н.Багата не знам защо го превъзнасяте толкова, но от този човек не може да се чуе и една свестна дума.Поне знае,че е глупав и не си отваря устата много много. Къци нито го мразя, нито го уважавам, но на фона на останалите той трябва да спечели наистина, защото поне има някви ценности.

104

кити

преди 11 години

Народа е стигнал дъното щом може да харесва *** като Фънки, Юлиян и истински слабоумници като Златка и тризначките!

103

Анонимен

преди 11 години

Най-отвратителния в къщата е Фънки, то е прякора му е един, не ти е работа. Тая лоена топка не може да бъде ВИП. Жал ми е като го гледам.На това кюфте ли искаме да подражават нашите деца, или да се учат от него?Най-свестния човек в къщата е Къци, те и за това го мразят.Вижте само кой му се присмива? Нищо ново под слънцето, то и поетът го е казал"Свестните у нас считата за луди."Отвратително, нали?

102

Анонимен

преди 11 години

Къци, ако беше наистина мъж, какъвто искат някои тука да го изкарат, щеше да се държи, като такъв и да дава адекватен отпор на закачките с/у него, но той ги възприема, като насилие, понеже е жалка душица и се държи, като п**ка.

101

възмутен

преди 11 години

Аман от еврейските бози на Нико Тупарев - *** и прочие чалкаджийски ***, лезбо-изрътенячкии, разни Въпцаровци, Ласкинци и какви ли не! И още - не видях поне една от адвокатките на тези випаджийски ***, също да не е с поне няколко развода...

100

Анонимен

преди 11 години

И ква беше тая лигавщина снощи с тоя кучешки вой на рамото на некъв австро-унгарец от задната част на южнотиролската област на Италия?

99

Анонимен

преди 11 години

Нискокачественото зрелище го видяхме, къде е хлябът?!

98

:)

преди 11 години

Не харесвам Марияна, но снощи ме разплака. Имах съмнения, че и това предложение е поредната игра, но реакцията и беше истинска. Пожелавам и да е щастлива.

97

pipi

преди 11 години

Преди малко по Нова телевизия "експерти",като Иван Христов,Зейнеб и още една руса "Дама" обсъждаха участниците във ВИП Брадър.Всички тези специалисти не харесваха Мариана Попова,но много се кефеха на Фънки и на Багата.Колко били заабвни,колко били сладки,а Багата дори можел да говори!Защо ни пробутват тези простотии,но ние сме виновни,че участваме в това безумие.По принцип не гледам глупости,но цялата тая мизерия е направена така,че ни превръща в мазухисти .

96

до 120

преди 11 години

Защото е смотльо и сам предизвиква такова отношение

95

Анонимен

преди 11 години

Ай стига глупости Фънки да почва да мандрахуца Къци и да се приключва.

94

зъболекар

преди 11 години

Каква е приликата между Мариянка, Бонка и Софка?...И трите са певици. И на трите са им сини венците. Разликата е, че Софка може да пее, другите не.

93

нечовек

преди 11 години

Тоя народ е изкилифинчен нещо......само плачещи върби !!!

92

Анонимен

преди 11 години

Поздравявам Фънки с тази песен, искрено му желая да продължи развитието си и след първите 20 секунди от този клип! youtube/watch?v=_MjelxPz5Og Дано, тази слузеста амеба придобие поне наченки на мислещо същество, в далечното необозримо бъдеще, ама нейсе...едва ли ще дочакаме този сюблимен момент в развитието му! Единственото за което се сещам, че може да послужи - вивисекция, вместо за това да се използват невинни животинки!

91

Елена

преди 11 години

"Страхотни "обици има Мариана.Златка да спечели,когато цъфне 'ГЕОГРАФИЯТА",и преди това да изстиска по випаджийски пъпките си.

90

до 111

преди 11 години

Заблудили са те...Никол е определена да спечели- според мен!

89

УФ ГРОЗНА

преди 11 години

Махнете я тази ФЪФЛЕЩА *** от снимката.